Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
Devylla, felicitari ptr Erika!!!!!!! Te cred ca esti in al 9-lea cer. Asa simteam si eu cand am aflat de Razvan nazdravan. M-am apucat de telefoane la servici si o ora nu s-a mai inteles nimeni cu mine, pana nu am anuntat pe toata lumea! Ca erau pe strada, acasa, la servici, la volan, eu am sunat nene ca era musai. Parca eram posedata!![]()
Gpreda75, felicitari pentru fetita!
Acu' vin cu nelamuririle mele:
- poti sa ma bati ca nu inteleg cum e bodyul ala cu 6 capse
Are 2 pe umar, 2 lateral si 2 la pampers? Am tot facut scheme logice si nu mi-a iesit altfel, astfel incat sa pui bebele pe el si pe urma sa-l inchei. Poate ma lamureste si pe mine cineva.
- salteaua cu fibra de cocos. Care-i treaba cu ea? Stiu sigur ca alea cu alge de mare nu sunt bune ptr ca ramane forma bebeului in ea, adica se deformeaza.![]()
Cam atat.
Pupici
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Da, ala este magazinul. Nu are special de gravi, dar cu moda de acum, merg la fix!
Nana, vezi ca pusesra fetele un link catre magazinul Barza. Ai acolo la saltelute structura uneia cu fibra de cocos. Aia cu alge nu e buna, pentru ca se aduna fibrele si face cocoloase. In legatura cu bodyul, Roxana spunea ca mai are doua capse in spate, probabil modelul ala cu doua capse in laterale si bluza vine petrecuta. Adica, cum vad eu, intorci mototolul cu burtica pe salteluta unde e intins bodyul si apoi il capsezi de nu se vede...
Bebe Yannis in evolutie
sim_stoian spune:
Nana, uite un link spre o poza http://reclama/products/218-012_luni/images-198-rombaby_body_6_capse_maneca_lunga.mbs. Sper sa nu fie considerat reclama.
Saltelele alea din fibra de cocos sunt OK, mai gasesti informatii destul de multe despre ele pe site la Baby Comfort la capitolul saltele.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Sim, ba exact reclama considera... Da o vizualizare inanite de a trimite un link si vezi ce apare...
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
SIM, eu vreau sa merg si la www.barza-ro.com/" target="_blank">Barza pt ca au preturi foarte bune (parerea mea)
vezi ca au fel de fel de seturi de lenjerie (pe site nu sunt, dar au in magazin) si pe site poti vedea si ceva preturi
iote aici. da la saltele....
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Sim, incearca si tu un scris peste link sau trimite mesaj privat...
Bebe Yannis in evolutie
sim_stoian spune:
Nana, uita-te la pozele din semnatura mea, am incarcat acolo o poza.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Ahaaaaa... Acum am pricipit si eu. Desi eu nu ma bag la cumparat nimic pana in luna a 7-a. otusi, sa stie si ochiul meu ce sa caut dupe...
Bebe Yannis in evolutie
danielle02 spune:
nana 
o sa sun saptamana viitoare sa vad ce spun si astia de la companie.o sa am 27 sapt. cand vrem sa plecam si 29 cand ma intorc.sper sa ma lase,oricum am programare la moasa in 5 sapt.inainte sa plec si o sa imi dea foaie ca sarcina e ok si fara probleme.
am burtica mica si sper sa nu creasca prea mult pana atunci ca sa nu ma lase aia sa zbor...
multumesc de sfat 
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
Ala e cu maneci lungi, dar exista si variante cu maneci scurte sau fara. Oricum, am prins si eu ideea. Dar tot mi-au placut alea cu mesaje de la Z. Nu ma las pana nu iau si de ala macar unul.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze