Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Neata. De la 2 fete cucuiete care iau Augmentin. Eu parca sunt mai bine, insa imi e tare tare frica de tortura de diseara de la ORL. Desi trebuie sa recunosc ca RESPIIIIIR. Alex mai usor cu febra, dar ii curge nasul la greu si tuseste iritativ destul de neplacut. O sa fim bine, sper.
Raluca, multam, o sa iau si eu Sinupret, stiam de el. Dar imi daudusera chestii mai tari de data asta.
Joahnna, arsuri am si eu, noaptea si mai rau de la pozitia intinsa. Cand stau pe stanga e si mai si. E legat de pozitia sarcinii. Maine merg oricum la medic si mai insist cu problema asta, si revin cu un raspuns mai specializat. Cat despre cumparaturi, mai e timp. Noi ne-am agitat mai mult cu cumparaturi de haine pentru noi.
Andries, recunosc sunt vinovata. Alerg, si cu serviciul, si cu casa, si cu Alex. Din pacate asta e ritmul vietii mele in general si cum lumea se asteapta sa le fac eu pe toate, de regula ma execut. Dar cred ca e cazul sa o iau mai moale, oricum dupa ce nasc va fi si mai greu cu inca un BB care ma solicita.
Ali, cum te mai simti dupa amnio? Asa-i ca ai mai uitat? De maine nici locul ala intepat nu o sa te mai deranjeze. Cand ai rezultatele?
TeodoraM, multumesc pentru telefon. 
Tomasa, multam. Daca poti intreaba te rog. O sa intreb si eu maine daca ajung la Badiu la ambulator.
Simona si Tomasa, gasiti si la Z in 6 capse, din cele fara mesaje, gasiti si la Rombaby. Cele de la Rombaby sunt ok ca si calitate, desi nu par. Eu am avut multe si la Alex si am fost multumita. La fel pantalonasi din aceia cu botosei gasiti moi si buni la Rombaby.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Buuuuuuun. Concluzia: o sa iau body-uri de alea cu capse, dar tot o sa fac o exceptie cu un body sau 2 de la Z ca mi-au placut prea mult.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Simona, m-ai terminat cu site-ul ala. Poate afli daca livreaza si in Ro. Pana la urma dc platesti transport nu vad de ce ar fi probleme. Probabil vor accepta numai plata in avans cu card.
Sabina, te-am ratat azi ca ai fost super matinala. Succes la treburi!
Simona, scuze ca scriu in reprize, dar scriu si eu cum citesc si cum apuc. Nu stiu cum sunt seturile astea de pat, depinde mult de la un furnizor la altul. Perna nu e bine sa folosesti. Iti trebuie cearsaf si cearsaf pilota in principiu, daca iei numai patut pliant. Daca ai patut de lemn, poate ai nevoie si de aparatorile acelea. Noi am avut, sunt tot ca niste perne, si imi statea inima in loc intrucat Alex dormea numai cu nasul sub ele. Ba chiar le cauta si baga capul acolo. Dar a fost ok.
SabinaY, felicitari mai pentru Erika, sa fiti sanatoase!
Tomitza, ce sunt alea saltele de cocos?
Danielle, unii mai prudenti nu te lasa de la 28 de sapt, altii de la 32 de sapt.
Ma gandeam cate lucruri cumparati pentru BB de pe acum, voi aveti atata loc acasa? Eu una la Alex eram tare inghesuita, nici nu aveam unde sa le pun in cele 2 camere. Acum e belfereala cu camera lui BB, acolo am pus multe lucruri in cutii, am adus si patutul.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Joahnna spune:
Roxana merci . Sunt curioasa ce vesti aduci maine de la dr. legate de arsuri. Am sa intreb si eu dar doar saptamana viitoare am eco si peste 2 saptamani cotrolul deci am ce astepta. O fi legat si de alimentatie sau numa de pozitie? Nu prea imi dau seama de la ce. Dar daca pozitia intinsa e de vina eu dorm "in fund" deacu incolo
:)))) ca tare nasoale mai sunt....Pai cand vad poze cu carucioare si patuturi si alte chestii ptr bebei ma apuca un pic panica ca eu n-am investit inca….dar vorba ta mai este timp…
Bafta maine la dr..si sanatate multa si tie si Alexandrei.
19+
Gabriela77 spune:
Gpreda75 Felicitari pentru Fetita!
Felicitari, Devylla!!!!!!!!!!
Cristina, eu merg la eco morfofetala luni, in 21 mai. Dar pe bune ca nu mai am rabdare! Abia astept sa ma intalnesc cu domnisoara mea!
Danielle, asa stiu si eu ca incapand cu luna a 7-a, adica respectiv de la 27 de saptamani nu e recomandabil sa mai calatoresti cu avionul. Nu cred sa nu te lase compania aeriana, dar nu isi asuma raspunderea. Vezi intereseaza-te. Succes!
Va pup fetele! Azi foarte bine dispusa! Cu chef de munca si mare drag pt fetita de la purtator!
Gabriela,
22+
Sara Medeea
sim_stoian spune:
Roxana, unde mai gasesc hainute RomBaby in afara de Chic Bebe?
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Joahnna, fii sigura ca e si de la alimentatie. Dar eu ma stiu, beau cola non-stop si e normal sa imi fie asa. Cand beau cola am arsuri mari si ziua. Dar sigur este si de pozitie.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tomasa spune:
Sabina Y, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!! Iti inteleg perfect starea de euforie. Poate va dau si eu aceeasi veste sapt. viitoare joi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
sim_stoian spune:
Roxana, de ce crezi ca sunt eu suparata? Dupa ce am vazut hainele de la Baby Walz, tot suspin dupa ele. Ai vazut ca am scris aseara ca nu livreaza in Ro, dar era un paragraf pe site-ul lor sa le scriem daca suntem din alta tara decat cele trecute acolo, lucru pe care l-am si facut. Acum astept raspuns de la ei. Dar daca tu te duci in Germania, poti sa cauti un magazin de-al lor pt ca sunt nemti. Oricum, te tin la curent. Daca ma lasa sa comand, fac prapad
Noroc de sotior, ca ii plac si lui hainele de la ei si nu spune nimic.
Eu am loc pt ca ne-am mutat din dormitor in sufragerie, iar dormitorul l-am lasat pt bebe, am scos patul de acolo si e loc destul. Inca nu am cumparat nimic, dar cercetez ca sa fiu in tema si sa cumpar repede cand ma pun pe treaba. Ba chiar am inceput sa imi fac o listuta cu ceea ce mi-a placut, de unde e si cat costa 

Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze