Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si in alta ordine de idei, mai opriti-maaaaa
iar mi-am luat ceva.
http://www.scholl.ro/shoe_img/fullsize/3qtr/42480154.jpg

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina sunt convinsa ca sunt comozi si sunt momosi. Si nu te opri acum cand ti s-a deschis apetitul .

21+ & 15kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Moama, Sabinule, astia imi plac si mie. Am vazut si pe aici. Au catifelutza pe talpa.
Sa-i porti sanatoasa!

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, an revenit.

Anisia nu te mai plange ca ai luat nu stiu cate kg, nu se vede, arati fffff bine si ce butica mare si frumoasa ai. Sa fi sanatoasa si tu si bebe.

Roxana ce faci? doar nu ai mers la servici.......da un semn.

toate

cecilia,23+Cristian

http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Tomasa! Bine k au iesit ok analizele!

Roxali, ma bucur ca ai scapat si de amnio. Doamne ajuta sa fie totul bine! Stai cuminte!

Ce mishto sabotii, Sabina! Sa-I porti sanatoasa! Cat priveste numele lui BB, eu zic sa-I ignori pe toti desteptii care-si dau cu parerea. Ar fi culmea sa ne placa tuturor aceleasi nume! Ideea e sa va placa voua, e pruncul vostru!

Roxana, tu esti mai bine? Dar Alex?

Pup fetele, si eu am luat-o pe aratura, sa ma opreasca cineva! As manca non-stop!!!!!!!!!!

Gabriela, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

carpatina si pe mine ma socat cand au zis ca trebe sa stea 6 luni in carantina.mi-au dat lacrimile ca nu o pot lua cu mine in tara,nu stiu ce o sa fac de dorul ei.saracuta,nu sta nici o clipa fara noi.trebe sa ii fac cate un vaccin in fiecare luna timp de astea 6 luni si nu mai stiu ce,abia luni o sa aflu tot tacamul ce trebe facut.
sabina tare frumosi sunt sabotii.iote ca si eu tot de la cumparaturi vin.nu m-am putut abtine
tomasa ma bucur ca e totul ok ai scapat de o grija.
ce parere aveti de produsele de la Clinique???

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, sper si eu sa fie bine pt. noi toate. Stii cum este, din pacate nenorocirile astea nu tin cont de varsta. Dar de acum nu putem decat sa speram si sa ne rugam sa fie totul bine si copiii sanatosi.
Sabina, in religia ortodoxa asa se spune, ca este bine sa aiba un singur nume, al unui sfant care sa-l protejeze. Acum fiecare face cum stie si cum crede. Eu sunt perfect de acord cu Gabriela, care a scris ca ar fi culmea sa ne placa tuturor aceleasi nume. Ar fi groaznic de fapt ...o plictiseala cumplita! nici nu vreau sa-mi imaginez.
Gabriela77, Danielle, multumesc frumos!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna si de la mine. Vesti proaste: sinuzita acuta. De aceea nu respiram eu de atata timp. Cauza: raceli netratate, rinita de sarcina, plus fum, praf, altele. M-a chinuit azi crunt sa imi scoata mecanic puroiul din nas, ma doare si acum, si trebuie sa merg si maine si eventual toata saptamana. Imi vine sa urluuuuu. Alex e bolnava rau, iar febra si ea. Stam acasa si bolim.

Azi am fost la Motherzone, nu aveau cine stie ce. Am luat niste pantaloni portocalii subtiri si o bluza, cam scumpe, ambele 2.6 mil. Insa sunt disperata cu incaltamintea, papucii mei 40 nu ma mai incap, am picioarele de cosmar. Nu stiu ce sa ma fac, nici la Obor nu aveau aia 41, decat la slapi de plaja. Pana la urma o sa merg cu din aceia. Mi-a dat mama cu imprumut niste papuci bej cu barete foarte largi, sa vedem cum ma descurc cu ei. Daca aveti idee de unde sa gasesc ceva mai dragut si mare, va rog ajutati.

Multumim pentru aprecieri legate de poze, pentru grija si gandurile voastre bune.

Tzuc, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Pinacolada, noua ne-au cerut zgravii la apartament 150 -200 mii lei vechi pe metru patrat de varuit, numai manopera. De zugravit complet apart de 2 camere, plus pus gresie si faianta in baie si bucatarie, au cerut 160 mil manopera.

Cecilia, se vad pozele si aratati super amandoi, tu si BB.

Terrapin, eu stiu ca pe ombilicala 0,8 e maxim, insa nu cred ca e o tragedie. Postase cineva pe aici valorile. Eu am acum 0,76 si cica e bine. Cat despre placenta grad 2, ai grija ca Iosup asa zice la toata lumea. Eu aveam grad 2 de la 16 sapt dc era dupa el. Acum am facut inca 2 eco la 23 de sapt si una a zis grad 1 (adica Herghe) si una grad 0 spre 1 (la Dinu la CMU).

OanaAlina, multa bafta la TT, va fi bine sigur.

Sabina, deci te bate gandul la BB3? Si pe mine, si eu sunt mai in varsta.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Maruntzica subtirica, sa nu zici ca am vazut bine si acum ai 15kg in plus??? Unde le pui de nu se vad, spune-ne si noua secretul, pls. Asa este si Tomitza, acelasi gen de conformatie cred, foarte fin si subtire, doar ca ea recunoaste ca nu s-a ingrasat. Sa arati asa la +15 mi se pare...wow! Super, tu chiar ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Daca aveti idee de unde sa gasesc ceva mai dragut si mare, va rog ajutati.

Io stiuuuuu.. in Olanda si in Belgia.

19+ cu Ioana

Mergi la inceput