Universitatea Bioterra

Ce parere aveti sau ce stiti despre universitatea Bioterra? Am nevoie de cateva pareri va rog...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Raspunsuri

jesia spune:
chiar nu stie nimeni ...nimic despre subiect?
Pozele mele

mada101 spune:
Cunosc pe cineva care a terminat dreptul la Biotera, din cate stiu ...cel putin acum 5 ani inca nu era acreditata.
Probabil acum este.
Tipa a trecut f usor prin facultate...se mai aranjau examenele
pup
mada

liliana_28 spune:
Buna,
Eu am un prieten care a facut cativa ani de facultate la Bioterra.
Intr-adevar se trece prin facultate ca rata prin apa.....adica se pot aranja multe acolo.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

ooana spune:
Colega mea de camera din camin era studenta la Bioterra...nu o prea durea capul de la invatat...si pe vremea aceea intr-adevar unversitatea nu era acreditata!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

jesia spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Eu am terminat bioterra. Ce anume te intereseaza?![]()
![]()
Cat de buna e facultatea? Cat de usor/greu se trece?

Pozele mele

Guestus spune:
uite nene aici...in 7 zile ai diploma de doctor. ce mai arzi gazu la bioterra ca student ...te poti duce ca profesor dr. docent peste 7 zile...diploma americana..
http://www.ashwooduniversity.net
"Ashwood’s degree programs are available to all qualified applicants regardless
of age, sex, marital status, or physical location. The only qualification we require
for a degree is that you have adequate work, life or military experience, or classroom
education.
You just have to fill out the order form here.
Fill it out now and have your degree in 7 days for only $239!
Remember! We provide a 100% money-back guarantee if you do not get
approved in your desired program. "

dicirstea spune:
Anumite specializari sunt acreditate de cativa ani; eu am facut maagement si mark in agroturism si alimentatie publica. Stiu ca specializarile care tin de specific agricol sunt acreditate si parca si dreptul, dar nu sunt sigura, ca am terminat acum 2 ani.
Daca vrei sa-ti fie mai usor tb sa te bagi la fara frecventa , dar la zi chiar se face carte si se cere prezenta, se face practica pe bune. Chiar si la ff erau unii profesori care nu prea inchideau ochii si mai cereau proiecte. Stiu ca se si cumparau examene, dar nu mergea sa te duci ca de pe strada si sa intrebi cat costa. Trebuia sa vii prin cineva sau sa te bagi pe langa cineva care isi aranja. Oricum, mie mi s-a parut usoara ca si materii si cerinte; nu trebuie sa te strofoci prea tare daca nu ai trecut ca gasca prin apa prin liceu. Daca mai pot sa te ajut cu ceva, nu ezzita sa imi scrii.

jesia spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Anumite specializari sunt acreditate de cativa ani; eu am facut maagement si mark in agroturism si alimentatie publica. Stiu ca specializarile care tin de specific agricol sunt acreditate si parca si dreptul, dar nu sunt sigura, ca am terminat acum 2 ani.
Daca vrei sa-ti fie mai usor tb sa te bagi la fara frecventa , dar la zi chiar se face carte si se cere prezenta, se face practica pe bune. Chiar si la ff erau unii profesori care nu prea inchideau ochii si mai cereau proiecte. Stiu ca se si cumparau examene, dar nu mergea sa te duci ca de pe strada si sa intrebi cat costa. Trebuia sa vii prin cineva sau sa te bagi pe langa cineva care isi aranja. Oricum, mie mi s-a parut usoara ca si materii si cerinte; nu trebuie sa te strofoci prea tare daca nu ai trecut ca gasca prin apa prin liceu. Daca mai pot sa te ajut cu ceva, nu ezzita sa imi scrii.![]()
![]()
Multumesc mult de tot

Pozele mele