Pensiune la munte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

vezi si aici www.vilabran.ro
N-am fost, dar am citit pe forum ca e fain si vreau sa merg si eu anul asta, tot cu doi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va multumesc tuturor pentru pareri si mai ales, ma bucur ca am impresii de la cineva care a fost acolo...jennifer

Noi plecam duminica dimineata. Seara ma intorc si va spun cum e (la prima vedere) apoi informatii din interior de la mama. Doamne ajuta sa fie bine!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Nu stiu daca sa deschid subiect nou sau pot intreba aici...
Incerc aici. Pe noi ne intereseaza o pensiune pentru o noapte, cu preturi rezonabile (4, 5 sute de mii /noapte) la jumatatea drumului dintre Bucuresti si Bistrita , deci undeva in judetele Harghita, Covasna...Stiti vreun astfel de loc? Avem 2 copii, cea mica are 8 luni, cea mare 4 ani, ne trebuie un loc linistit, fiindca cea mica se scoala la zgomote mici

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost ieri la Simon si am lasat copiii la pensiune. Zona e superba. Pensiunea e ok. Are o curte mare cu livada in faza, raulet in faza portii, magarus in curte...un leagan si un balansoar, 2 foisoare cu gratare... camerele sunt ok, curate. Singurul impediment e ca pe etaj sunt 2 bai comune la 4 camere (cam asa), ma rog, ai mei (copii )fac la olitza si un dus...in picioare. Gospodarie mare...oua proaspete, cas, urda, branza proaspata (am cumparat si noi pt acasa...f gustoasa), lapte proaspat pt copiii...ce mai, a meritat, eu zic ca am facut o alegeere buna.

Vrem sa mergem si noi wekendul viitor, din pacate nu mai are camere libere pt atunci, ne vom caza undeva, in jur, sun azi sa caut camera pt noi.

EDIT: era ieri un soare si o caldura acolo...si am auzit ca in Bucuresti a plouat!

E bine de stiut o astfel de pensiune pt familiile cu copii, eu v-o recomand. Sper ca si ei sa se simta bine.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput