Ajutor.foarte cald in balcon!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
marig spune:
da unde gasesc roletele astea????
cum sa zic,bani de AC nu prea avem acuma.ma gandeam la ceva mai ..ieftin..
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
ilenutza spune:
Folie mai lata nu stiu pe unde aiputea gasi, poate pe la Metro.Dar merge f. bine si aia normala, mi-a luat o ora sa fac un balcon mare unde bate soarele de la pranz pana seara.Nu e f. estetic dar este f. ieftin si la indemana.
Rolele alea sunt destul de scumpe, stiu ca m-am interesat si eu , incearca la trident.ro si vezi ce au pe acolo.Cei care comercializeaza jaluzele se ocupa si de asta.
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Clover spune:
Nu pune folie de aluminiu, ca se incalzaste si mai rau. Daca frigiderul va sta pe balcon multi ani de acum incolo, cred ca aerul conditionat e cea mai buna solutie.
Keep the promises you make to yourself.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Clover
Nu pune folie de aluminiu, ca se incalzaste si mai rau. Daca frigiderul va sta pe balcon multi ani de acum incolo, cred ca aerul conditionat e cea mai buna solutie.
cum sa puna nene aer conditionat pe balcon special pt frigider? ....
yo zic sa lasi frigiderul care este asa cum este..eventual sa-l bagi in casa....
nu cred ca are nimic mai putin faptul ca o sa consume curent electric...ca deh...consuma sa scada T de la +30 la +5 C..
aurora56 spune:
Eu am pus intr-un an si cred ca voi pune si anul asta folie care se foloseste la montarea parchetului dublu clic , care are o fata alba si alta aluminizata .Este cam groasa dar nu se strange urat ca folia de aluminiu .Anul trecut am pus niste draperii pentru aspect mai frumos dar anul asta daca va continua sa fie cald o sa pun foliile respective si apoi draperiile si atunci nu va mai fi atat de cald .Pot deschide ambele geamuri pentru putin curent atat timp cat nu sunt in balcon pentru ca amandoua vor avea si ele folie .Deschiderile la geam nu le am apropiate ci pe laturi diferite . Asta ar fi o solutie .La mine bate soarele de la ora 11 la ora 20.30 asa ca a trebuit sa procedez asa .Aerul conditionat il am pe hol si nici nu-ti recomand sa-l montezi intr-un spatiu atat de mic ca balconul .
poze1
poza2
Clover spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by Clover
cum sa puna nene aer conditionat pe balcon special pt frigider? ....
yo zic sa lasi frigiderul care este asa cum este..eventual sa-l bagi in casa....
nu cred ca are nimic mai putin faptul ca o sa consume curent electric...ca deh...consuma sa scada T de la +30 la +5 C..
Pai nene, a spus ca nu are loc in alta parte in casa si am luat-o de buna ca nu are unde sa-l mute. Isi mai ia practic un frigider ca sa il ajute pe primul. Nu mi se pare nimic extraordinar.
marig spune:
se pare ca singra solutie ramana AC.
frigiedrul meu e Bosch.iar pe cartea de instructini am citit ca poate sa stea la temp-+16 pana la +38 .
acuma ..in balcon nu cred sa fie 38 de grade.maxim 30...
nu stiu ce sa zic.
i-am contactat pe astia de la Bosch..sa vedem ce spun ei...
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Guestus spune:
Mai bine mai cumperi 1 frigider mai mare si il bagi pe asta mic in el decit sa instalezi AC pe balcon. serios vb.
marig spune:
Frigiderul meu e mare.
am primit raspuns de la Bosch.
au zis ca trebuie sa gasesc alt loc -Obligatoriu.
nu stiu ce sa ma fac.nu am alt loc.doar bucataria ma poate salva.a sa-l pun acolo.o sa arate tare urat
statea asa frumos acolo(eu am spart peretele care da in balcon.si intru din bucatarie acolo.era perfect.ooofffff
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Clover spune:
Guestus, unde nu ne intelegem ca zicem acelasi lucru? AC transforma balconul in frigiderul mare. Pune AC sa tina 5 grade sub maxima admisa din cartea frigiderului si cu asta basta.