Gradinita & TV
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Au la gradi si anul asta au avut o sponsorizare si au luat si dvd. Partea buna e ca nu-l prea folosesc. Singura data cand mi s-a parut folositor, era la inceput, la grupa mica, le distragea atentia dimineata ca sa poata pleca parintii fara urlete. Bun si Tom & Jerry la ceva
.
Acasa e batalie pe telecomenzi si calculator intre baieti si tati. Asa ca 2 televizoare + un calculator nu sunt suficiente. Uneori mai apuc si eu vre-un rest de emisiune daca ma refugiez in dormitor. Probabil voi desfiinta microundele si-mi voi pune televizor in bucatarie. ![]()
amalia28spin spune:
Eu sunt educatoare si mie mi se pare total neadecvat televizorul in sala de grupa, la program normal unde copilul sta maxim 5 ore. Gradinita este pentru socializare: grupele mici si mijlocii si pentru pregatirea pentru scoala-grupele mari. Copilul nu socializeaza uitandu-se la televizor. Rolul acestor televizoare in gradinite este de a fi folosite sporadic, in scop educativ nu zi de zi pentru a privi la desene animate, lucru pe care copiii il fac in exces acasa, (in unele familii
, nu generalizez.)
La gradinitele cu program prelungit alta este situatia. Se poate folosi si pentru desene in perioada de vacanta cand nu se fac activitati, sau dupa-amiaza cand se trezesc copiii.
eld spune:
Nici la noi - gradinita particulara cu program scurt - nu exista televizor si nici calculator. Cred ca e foarte bine asa.
Eld, mami de printesa
si
(35s)
miruta spune:
Nu stiu cum se procedeaza in alte gradinite , va pot spune doar cum e la mine .Am tv in clasa pe care il folosesc foarte rar...niciodata pe minimax , fox kids sau cartoon ...pe animal planet la diverse emisiuni unde comentez impreuna cu copiii imaginile din viata animalelor sau ,in timpul activitatilor alese de dupa activitatile comune vizionam pe dvd ( cam o data la 2 saptamani) povesti pe care le-am citit anterior.Dimineata, pana se aduna toti copiii, prefer sa le pun cduri cu muzica pt copii in timp ce ei isi iau de lucru ce doresc sau danseaza.