Aspirante optimiste > 20 ani ( 102 )
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Marig, si eu am tensiunea mica. In afara de o gura de cafea ca sa-mi mai ridice tensiunea , nu stiu. Acum , in sarcina, nimeni nu mi-a dat nimic. Si nici cafea nu mai pot bea ca Nu stiu daca afecteaza sarcina intr-un fel sau nu.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
marig spune:
Natalia,felicitari.ma bucur enorm pentru tine.
sa dea Domnul sa fie bine pana la capat.
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
numeioana spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Elara, imi pare rau pt Z1! N-a fost sa fie acum si n-ai de ce sa fii suparata sau dezarmata pt ca, asa cum spun statisticile, doar 25% din cuplurile fertile reusesc sa conceapa din prima incercare. Stai linistita, ca se va intampla cat de curand.
Haideti sa va spun ce-am observat la mine. Luna trecuta ne-am protejat, dupa cele 4 luni de incercari, pentru ca am avut de facut niste injectii si am profitat de asta sa iau si niste pastile pentru paraziti intestinali (pentru orice eventualitate). In acea luna, desi am avut si greturi in mai multe dimineti (acum mi-am dat seama de asta), am fost si balonata, si la sani nu am fost atenta deloc, nu am considerat aceste stari simptome de sarcina, pt ca ne protejasem. Si daca nu ne-am fi protejat probabil m-as fi gandit ca as putea fi gravida. Luna asta am inceput din nou sa prestam si deja sanii mi se pare cam ciudati...fiecare durere de burta e ceva suspect...
Concluzia mea:
Astea sunt stari pe care ni le inducem. Suntem constiente ca lucram pt bebe si ca se poate produce minunea in fiecare zi... asa ca tresarim la orice urma de greata sau forfoteala prin burtica. Ganditi-va ca greturile apar prin sapt. 6-7, si nu mai devreme de sapt.5, deci deja dupa ce facem primul test de sarcina...
Eu mi-am propus deja de cateva luni sa nu ma mai entuziasmez asa usor si sa nu mai dau atentie la orice detaliu. Cand o sa fie o sa fie...
Elara, iti inteleg parerea de rau, sunt alaturi de tine si te rog, inca o data, sa ai grija de tine si sa-ti controlezi nerabdarea. Eu am ceva experienta si acum, desi sunt in Z...(uite ca nici nu stiu in ce Z sunt), dupa ovulatie nu ma gandesc aproape deloc ca ar putea fi bebe acolo. Sper sa fie, dar nu ma gandesc ca este... E un fel de sistem de autoaparare impotriva esecului... a dezamagirii...
Cu speranta ca ati inteles ce va sfatuiesc... va pupic si va astept cu teste pozitive!!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
buna, fetele! am terminat in sfarsit curatenia... de-acum am mai mult timp liber, ca sa va citesc si sa va scriu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
numeioana spune:
Am aflat, sunt Z18 din 24!
Natalia, sarcina usoara, fara probleme!
Marig, nu influenteaza in mod negativ tensiunea mica sarcina. Tensiunea mare poate fi o problema. Dar in niciun caz sa nu bei cafea, pentru ca e gresita conceptia potrivit careia daca ai tensiunea mica e bine sa bei cafea. Cafeaua e diuretic, asa ca ridica tensiunea doar pe moment, apoi o scade brusc, iar tensiunea oscilanta poate fi cu adevarat o problema.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
oana1177 spune:
Ioana,
de la tine am "invatat" sa nu mai fac teste inainte de intarziere; dezamagire si bani aruncati degeaba :((
iar cu simptomele... le-am uitat; nu de alta, dar am greturi din cauza unui tratament prost prescris, dureri de spate am din cauza unor vertebre tasate, mersul pe bicicleta si statul in picioare prin laborator, iar sanii... parca-i de vina un exces de "chestie" care apare daca nu s-a produs fecundarea(nu mai stiu pe unde am citit, trebuie sa ma uit sa va spun exact);
merci mult pt gandurile tale linistitoare...
va pup pe toate si va doresc sa fiti cat mai curand
http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006
underqueen spune:
oana, ioana
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
numeioana spune:
Exces de foliculina, sau ce?
Oana, nu-ti mai spun cate teste am stricat si eu in primele doua luni, convinsa fiind ca e bebe... Si stii si tu cat de mult suferi cand vezi mereu doar o liniuta. De-asta duc o lupta de lamurire cu aspirantele noastre. E greu sa astepti sa vina un copil si sa n-ai nicun spor. E atat de greu... Iar cu lipsa noastra de rabdare ne facem situatia si mai dificila...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
oana1177 spune:
Exces de foliculina, sau ce?
cred ca da; imi pare rau ca acum n-am timp sa caut, sper sa reusesc diseara
Si stii si tu cat de mult suferi cand vezi mereu doar o liniuta.
ai mare dreptate Ioana, de curand am avut o depresie nasoala din cauza asta; acum sunt ok (cel putin asa cred );
incerc sa nu mai caut semne, incerc sa-mi mut gandurile imediat ce-mi dau seama ca incep sa creez o poveste in capul meu(spre ex cum imi anunt sotul si prietenii, etc, etc); e greu, dar... ma straduiesc si sper
va pup si va tin pumnii, sa fie cu ochisori cat mai curand!!!
http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006