Aspirante optimiste > 20 ani ( 102 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

quote:
Originally posted by monica11

ALYSH a fost putin dureros ca la ciclu si o senzatie nashpa cand a injectat solutzia, cam atat. radiografia in sine a durat 2-3 min, mai mult pregatirea a trebuit sa ma schimb in ceva halat si mi-a facut o injectie de anestezic de la care apoi m-a durut capul pe mine, dar celelalte fete erau ok.
eu recunosc ca mi-a fost frica de HSG si-i multumesc lui Doamne Doamne ca a iesit bine si ca nu trebuie s-o repet

ce tratament faci?
pupici monica

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006

MONICA,daca vrei,spune-mi te rog,cat te-a costat hsg si daca ai facut vreo analiza inainte!!!!!
merci!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut fetelor!!!!
imi spune-ti si mie va rog, utrogestanul folosit dupa ovulatie poate influenta analiza de progesteron facut-a in a 21 Z a CM?

mersi tare mult

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc, dragelor, pentru cuvintele voastre frumoase.

Ciudat e ca nu m-am cautat de simptome. Eu asteptam linistita ca treaca vremea pana la ziua de testare, cum am facut si cu doua cicluri in urma, dar nenorocitele astea de simptome au navalit peste mine...... Fara sa le chem, fara sa dau importanta la cel mai micutz junghi... Dar au fost prea puternice si suparatoare, dureri in toata regula, abia ma intorceam inainte de culcare de dureri de sani, mergeam cu grija sa nu-i clatin...... Si apoi sangerarea aia care m-a facut sa ma gandesc la nidare...

Asta e! Mergem mai departe! Far atitudine optimista bebe nu vine.

Va pup pe toate, Oana , Cocolyso , Kalosalina , Viniriana , Baby, Alexa si o rog muuult sa revina la noi, Ancutza - gravidutza ,BB Yasmi cu bebe al ei, Irina (Bitza), "sora" mea , Gugu si gugu mic , NataliaS pe ea si pe cu bebitz mic si bebitza mare,Laura Ioana,Ioana (numeioana), Queen, Blanche, Ramona cu Beatrice cea mica, Ariana, Mariq, Iulia, Michelle, Alysh, Smoly, Andreea, Anais

Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma scuzati.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by marryan

salut fetelor!!!!
imi spune-ti si mie va rog, utrogestanul folosit dupa ovulatie poate influenta analiza de progesteron facut-a in a 21 Z a CM?

mersi tare mult

marryan

Eu as zice ca da. Fiindca utrogestanul contine progesteron.
Te pup ca am uitat sa te trec pe listutza . Scuze. Ce mai faci?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Elara, te felicit pentru optimismul tau si fii sigura, ca asa cum ai spus, bebele va veni intr-o zi, speram totte, cat mai curand!!!
Pupici dulci!

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by marryan

salut fetelor!!!!

mersi tare mult

marryan

In Z21 se face progesteronul?
Daca da clar influenteaza

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Elara multumesc tare mult pu raspuns.... acum am vazut ca esti z1 imi pare nespus de rau, sincer eu tare greu trecf peste Z1, dar eu vad ca tu esti destul de optimista ca sa ne molipsesti si pe noi uite o de la mine si sunt sigura ca intro zi ne vom bucura ca avem si noi bb in burtica, cred in asta si stiu ca va fi si la noi, trebuie poate mai mult sa ne rugam si mai mult sa speram!te pup

marryan

Mergi la inceput

anca am intrebat ca am facut analizele hormonale, in capitolul trecut am intrebat ca mi sa gasit FSH mai mic decit LH si progesteron mic, acum stiu ca trebuie repetate in Z7 si Z21 dar azi dr mi a prescris sa iau din Z 13 utrogestan vaginal sau oral cite una e putin sau destul?
azi dimineata am ovulat la eco mi sa facut investigatia ovocitului si mi sa spus ca este cel mai buna vazut pina acum care traieste nu 12 ore dar dupa calitate si nustiu ce factori mi zis ca la mine traeste 24 de ore si ca deseara am program fix de ca sal prindem, poate luna asta ma inscriu si eu la odisee

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Acum depinde cat de mic este progesteronul ca sa stiu exact daca ajunge o pastiluta.Ce valoare avea?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Maryyan,sa aveti o seara fructuoasa.
sper sa se prinda ceva acolo luna asta.

fetele,pot sa beau ceai de napraznic toata ziua?ca mi-am luat un litru la serviciu,si nu vreau sa-l arunc.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput