Aspirante optimiste > 20 ani ( 102 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

merci Blanche

voi pleca acasa; daca al meu sot n-a facut vreun plan pt seara asta ne auzit pe la 9.30

va doresc o seara buna!

http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Pe mine a inceput sa ma doara burta ca atunci cand vin uratii.

Cred ca de fapt intarzierea asta mare e de la Utrogestan, asa cum a zis si Anca ieri.
oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

slaba miscare pe aici?ce faceti fetelor v-a molesit caldura?
plec si eu acasa!
sa-mi tine-ti pumnii maine!
va pup!

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu fac mancare, dar va citesc constiincioasa...

pa andreutza!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna fetelor,am trecut si eu sa va salut si sa va cert ca ati cazut in butoi.va pop pe toate si sa auzim numai de bine

5+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by AnnePOPA

Buna ziua mamici si aspirante.
Eu sunt noua pe forum am si eu o problema sau poate nu.Stiti ceva de Mycoplasma hominis.
Eu m am casatorit anul trecut in septembrie si vrem si noi un bebe.Mi am facut analizele, secretie, Papanicolau, etc. si mi a iesit aceasta Mycoplasma.
Se trateaza repede?Pot ramane insarcinata?!

AnnePopa

Despre Mycoplasma pot sa-ti raspund eu:
face parte din grupul bolilor usoare cu transmitere sexuala. Este bine sa o tratezi inainte de a ramane insarcinata, pentru ca in timpul sarcinii poate sa duca la avort.
Tratamentul este simplu, cu antibiotic (in functie de antibiograma care iti arata la ce antiobiotice este sensibila - in general il omori cu majoritatea antibioticelor), si in acelasi timp ovule intravaginal.
Tratamentul trebuie facut si de partener concomitent.
Dupa ce terminati tratamentul, liber la bebe!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

la toate fetele!

Ce mai faceti?V-am citit zilele astea ,dar nu am apucat sa va scriu din cauza internetului care a mers destul de nasol zilele astea.

Cine se mai anuntza gravidutza?
Avand in vedere ca luna asta am avut sperante spulberate intr-un mod foarte brutal(mi-a intarziat ciclul 8 zile,cu sani mari si durerosi cu greata )M-AM HOTARAT SA TIN CURA DE SLABIRE.

Dar avand un sot deosebit de pofticios,as vrea sa imi dea si mie cineva reteta aceea de mamaliga cu capsuni.Am auzit ca e tare buna

Va pup .
Corina

http://tt.lilypie.com/ZTW2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ce faceti fetele?
va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna!!!!!!!!!!!
eu am ajuns acum acasa si am citit ceva la durere....care m-a facut sa plang.............este scris de Michelle si o sa va scriu si eu............merita sa cititi aceste cuvinte......:
Va trimit acum ceva ce merita citit si in care se gaseste atata adevar...

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu.
- Daca ai timp… i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea… Ce întrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca… iar apoi tânjesc iar sa fie
copii; ca îsi pierd sanatatea pentru a face bani… iar apoi îsi pierd banii pentru a-si
recapata sanatatea. Faptul ca se gândesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel
nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca
si cum nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat mâna si am stat tacuti un timp.
Apoi am întrebat:
- Ca parinte, care ar fi câteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le învete copiii
tai?
- Sa învete ca dureaza doar câteva secunde sa deschida rani profunde în inima celor pe
care îi iubesc… si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa învete ca
un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai
putin; sa învete ca exista oameni care îi iubesc dar pur si simplu înca nu stiu sa-si
exprime sentimentele; sa învete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l
vada în mod diferit; sa învete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de
asemenea, trebuie sa se ierte pe ei însisi.
- Multumesc pentru timpul acordat….am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa
stie?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, întotdeauna!
Fetelor Dumnezeu este intotdeauna alaturi de noi si ne va ajuta sa avem un copilas sanatos!

Michelle multumim pt. cuvintele frumoase si pentru aceasta pilda!!!!!!!!!!
imi pare rau ca nu am putut intra cand erati toate pe net...........sper sa recuperez...........
oricum va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Baby-r7-da in aceasta pilda pe care am scris-o la noi la "durere" este atata adevar si te pune pe ganduri...sper sa o cititi cu toate,chir am vrut acum sa v-o transmit si voua insa am fost plecata si abia acum am venit!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput