Aspirante optimiste > 20 ani ( 102 )
Raspunsuri - Pagina 18
felicia20 spune:
Felicitari tuturor mamicilor pentru viitorii ! Natalia, am vazut ca esti din Cluj ca si mine, sarcina usoara si tie si irlandezei si sa dea DD ca totul sa decurga normal si sa va bucurati de ingerasii vostrii!
Va pe toate!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
kalosalina spune:
Au navalit gravidutzele peste noi!!! Multumim fetelor pentru incurajari si muuuulti pe burtici!!! Trebuie sa ne molipsim si noi de la voi si sa venim la Odisee!!!
Bebica te asteptam! august 2006
Michelle81 spune:
Hai mai fetelor,ati pikat in butoi,pai se poate?Odiseea ne astepta avem locuri rezervate acolo asa ca fetelor capul sus!
SUFLETEL te asteptam
elara spune:
Baby, uite sunt si eu pe aici. Multumesc de intrebare.
De ieri ma doare burtica rau din cauza CM asa ca aseara nu am intrat pe net. In dimineatza asta abia acum mi-am facut timp si v-am citit.
De scris nu am ce scrie, nu am noutati. La analize nu ma pricep asa ca nu stiu ce sa va mai spun.
Aaaaaaaa, ba da as mai avea ceva de spus.
Ioana, am sa iti scriu, cand imi fac timp, fiindca vreau sa detaliem subiectul pe care l-ai atins tu legat de "simptomele induse".
Eu ma simt bine, nu am suferit asa mult ca a venit CM (daca nu iau in considerare durerile fizice), nu mi-a facut deloc rau ca am sperat ca e bebe si ca am trait cu acest gand cateva zile, (fiind convinsa in proportie de cca 80% ca e bebe), ba as spune chiar ca mi-a facut bine.
Tin pumnii tuturor fetelor.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by oana1177
Buna fetelor!
eu n-am ce sa "raportez"; cred ca azi voi vedea rosu, dar nu liniute...
am durerile de burtica de rigoare, + dureri de spate; sanii sunt deja moi; ma asteptam de ieri sa-mi vina uratii caci m-am trezit fara dureri de sani insa... m-a mai amanat o zi - se pare
eu nu mai inteleg nimic, sunt trista rau; sper ca va merge si sotul sa-si faca spermatograma si sper din tot sufletul sa n-avem vesti nasoale
va pupic!
ma duc sa ma inec in munca
Oana
http://tt.lilypie.com/erzLp2.png - octombrie 2006
Draga mea pana nu e rosu mai este o mica speranta si daca nu e acum este luna viitoare,hai nu mai fii trista si nu te mai gandi ce vei avea vesti proaste sunt sigura ca totul e bine numai ca bebita vrea sa se lasa putin asteptat insa va veni!
SUFLETEL te asteptam
irlandeza spune:
Pai normal ca aveti locuri rezervate. Toata luna februarie e goala, va asteapata pe voi. Hai, indrazniti. Nu fiti timide.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
felicia20 spune:
Si eu vreau un loc acolo! Sa-mi tineti si mie unul!
Va pe toate!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
Michelle81 spune:
Baby-r7-tu mereu incurajezi fetele!ti-am spus ca am fost ieri ca dadusem comanda pt teste de ovualatie insa mi-a adus altceva acele bete pt aparatul de ovulatie si nu testele care se fac in urina de aia erau numai 16 euro 8 bucati,sa scuzat aia e acolo si cica sa vin astazi insa nu stiu daca mai merg!
SUFLETEL te asteptam