Aspirante optimiste > 20 ani ( 102 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ce frumos.....sper ca nu in interes de seviciu????????
eu azi plec mai tarziu..........
Kate eu am avut probleme cu piciorul, dar s-a rezolvat.....nu iesea coltul de la unghie si facea infectie.
am tinut piciorul in cloramina, pt. ca inmoaie unchia si am incercat sa ridic usor de colt cu pila pt. ca e mai rotunda la capat....
eu am luat calmante cateva zile, pt. ca ma durea rau piciorul...dar de ieri nu mai iau si nici infectie nu mai face piciorul,deja nu mai e umflat........deci e spre bine.........
Coco tu nu mai zici nimic?
Irina ma bucur pt. ca esti optimista.........si abia astept rezultatele.........poate curand vii cu vesti bune.........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ahaaa, am inteles Bitza. La al meu sunt ok leucocitele. Doar nr. este 16 mil iar A+B=54%.

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nu plec in interes de serviciu, la Suceava stau socrii mei.Este ziua socrului meu, de nastere maine si il cheama si Constantin.

In sinea mea cred ca daca se va depista cauza sigur se va revolva.Si oricum eu ii dau naturiste de o luna si ceva. La dr. ma duc ca sa aflam diagnosticele.Lui nu i-am spus ca il tin pe tratament naturist.
O sa vad eu din umbra si o sa trag concluziile.

http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Kate eu am facut infectie de la un colt..anul trecut era asa de naspa incat m-am operat..am scos toata unghia.........si acum dupa 6 luni a crescut...dar coltul nu vroia sa iasa..din fericire dr. mea este o dr. buna si a incercat sa lasa natura sa isi urmeze cursul fara alta operatie....si a dat rezultate!!!!!!!!!!!
Alina pupici la fata.............
Irina nu am plecat, dar azi scriu mai greu.......m-am trezit la 6 si imi e cam somn............

poze
ROXANA

Mergi la inceput

pai daca maine pleci.........LA MULTI ANI DE PE ACUM SOCRULUI!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu am soacra, tati al meu, soacra sorei..........aaaaaaaaaaaa si nepotelul sarbatoriti ...............deci sambata.cadouri scrie pe fruntea mea...

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Kalosalina, la noi sunt 14,5 mil.Ce inseamna A+B????Adica mobilitatea dupa o ora adunata cu cu cea dupa 4 ore???CA la mine in rezultata nu scrie A,B,C...etc.
Dac asta insemana atunci la noi A+B=47%, si din cate stiu eu trebuie sa fie peste 50%,nu-i asa?

Mergi la inceput

CE SE INTAMPLA CU FORUMUL??????????
sau cu fetele?
ca nu mai scrie nimeni mai des.....................si oricum mesajele apar greu?????????

poze
ROXANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bitza037

Kalosalina, la noi sunt 14,5 mil.Ce inseamna A+B????Adica mobilitatea dupa o ora adunata cu cu cea dupa 4 ore???CA la mine in rezultata nu scrie A,B,C...etc.
Dac asta insemana atunci la noi A+B=47%, si din cate stiu eu trebuie sa fie peste 50%,nu-i asa?

Deci avem valori asemanatoare la spermograma. Eu sun putin in ceata cu semnificatia lui A,B,C :inseamna mobilitatea la anumite intervale de timp, sau inseamna rapizi, mai putin rapizi, lenti, morti?
Asa este A+B tb sa fie minim 50%. Initial ii iesise vreo 40%, iar dupa tratam. cu BU a iesit 54%

Mergi la inceput

Atunci KAlosalina imi dai vesti bune tu, daca zici ca dupa tratamentul cu BU au crescut valorile.
la Cat timp dupa tratament i-ai repetat spermograma???

Ca eu am zis sa las sa treaca macar doua luni, daca nu 72 de zile cat este normal pentru repetarea spermogramei.

Mergi la inceput

A repetat spermograma la 6 luni. Dar BU a luat vreo 3 luni si s-a lasat si de fumat. Am auzit ca nu este bine sa faca f des spermograma, sincer nu stiu sa-ti zic de ce? Ceva cu "geneza" gigeilor...

Mergi la inceput