Ce sa aleg ? Herculane sau Olanesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Poti face multe trasee deosebit de frumoase din Herculane, in Muntii Domogled - unul e de la Hotel Ferdinand, e o biserica catolica si prin partea stanga a bisericii e o alee, apoi aleea se continua pe o poteca de munte pe care poti urca spre Grota cu Aburi - e o pestera din care ies aburi, ii poti vedea, iar de acolo poti vedea niste peisaje deosebite pe Valea Cernei. In stanga, inainte de a ajunge la Grota cu Aburi, mai e o pestera, un izvor, un foisor pe munte, dar nu-mi mai amintesc acum cum se cheama...poate e cineva pe aici care sa-si aminteasca - posibil Pestera Haiducilor cumva?
La strandul ala stiu ca ii zice 7 izvoare - e fain sa mergi si noaptea acolo, nu e chiar asa aglomerat, dar daca ai copii nu poti merge noaptea, bineinteles - daca mergi, e bine sa ai o lanterna la tine ca nu e lumina. E fain sa stai noaptea in bazinul cu apa calda, din care ies aburi si sa ai deasupra cerul instelat...oricum, si noaptea e destul de populat, deci n-ar avea de ca sa va fie teama de ceva.
Cu masina ai unde sa mergi...poti merge la Orsova, pe malul Dunarii, spre Moldova Noua, e superba zona...poti vedea si sculptura in munte cu chipul lui Decebal, poti merge cu vaporul intr-o excursie pe Dunare, la Cazanele Dunarii, e foarte frumos si chiar merita, eu as merge oricand pe acolo.
Tot cu masina din Herculane poti merge spre Baia de Arama si e foarte frumos! Poti sa si cauti imagini pe internet si trasee turistice. Nu ai cum sa te plictisesti daca iti place muntele!
A, la Orsova e si o manastire, pe munte, unde e f. frumos si vezi Dunarea si tot orasul, cred ca Sf. Ana se cheama.
Sper sa iti placa!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu tot Baile Herculane as alege. Acum vreo 9 ani am fost si tot prin sindicat. Stiu ca mama mea a platit sa o mute la un hotel mai bun ca cel de langa statuia lui Hercule era dezastru cu igrasie si la parter. Deci se poate sa nimeresti bine. Si nu o sa se plictiseasca nici fetita ta. Este un strand, pe vremea aia era bine amenajat, si cred ca mai sunt si alte izvoare termale unde puteti sa va scaldati. Plimbari la Grota cu Aburi si mai sunt cateva trasee facubile cu plecare chiar din statiune. Acolo stiu ca am gasit si o broasca testoasa prin padure. Este o clima superba si un aer deosebit. Merita o vacanta acolo.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alina, hotelul ala de langa statuia lui Hercule vechi si cu igrasie de care zici tu ca era asa acum 9 ani - si intr-adevar era - acum e un hotel de mai mare frumusetea, Ferdinand se cheama si e de 4 stele.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Multumesc pentru sfaturi si impresii din vacanta.Abia astept sa plecam ,poate se mai detensioneaza putin si atmosfera din familie.Din descrierile voastre imi dau seama ca Herculane este ce-mi trebuie .Sunt o persoana activa si sotul cu copilul la fel .Am vazut siteuri despre Olanesti si se spun numai lucruri bune despre aceasta statiune dar am mai fost in anul '90 intr-o statiune foarte frumosa (Govora) dar unde m-am plictisit ingrozitor (pacat de cazare si masa care erau excelente daca eu nu aveam unde sa merg , neavand nici masina) nici discoteca ,ci o liniste totala si un parc imens deosebit de frumos .Poate voi gusta aceasta tihna mai peste 10-20 ani dar pana atunci vreau sa ma rup de ganduri, de realitate si sa ma distrez .Am sa trec toate obiectivele intr-o agenda ,sper sa-mi ajunga timpul sa vad cat mai mult .

poze1
poza2

Mergi la inceput