O mamica obsedata de kg bebelui ei.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Rachel s-a nascut cu 3200g la 50cm.
La 4 luni are 6120g si masoara 63cm.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

Salut
Va rog spuneti-mi si mie ce spun graficele de greutate pentru fetite, caci noi avem cat o vrabiuta si nu stiu de ce.La 7 luni avem abia 6,500.
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by ilinca

Salut
Va rog spuneti-mi si mie ce spun graficele de greutate pentru fetite, caci noi avem cat o vrabiuta si nu stiu de ce.La 7 luni avem abia 6,500.
Multumim

ilinca

Sa-ti traiasca vrabiuta! Sofia avea la 7 luni tot atata si acum are cam 7350 la 9 luni.Inaltimea e de 68 de cm, asa ca e perfect proportionata.Cat despre Distrofie, e data de alti factori.Pai Sofia e argint viu, e in picioare de la 6 luni, mai putin si merge, face bravo, stie cine e pisica...asta nu e copil distrofic! Si eu sunt obsedata ca e prea mica, dat doctorita a zis ca asa ea ea, minicopil!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Puiutul nostru "face" miercuri 4 luni. Aseara am cantarit-o: 8 kg "in cap" si cred ca are in jur de 70 cm (nu reusim niciodata sa o masuram).
Am fost si noi ingrijorati de greutatea grasunei, da' ne-au linistit fetele de pe DC.
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

Salut Sabina & Sofia Galagia
Multumesc de incurajari, de un lucru imi este frica :ca nu cumva sa fi gresit dorind cu tot sufletul sa o alaptez fara sa-i dau lapte praf. Am zis ca Mama Natura ii da fiecarui copil lapte cat ii trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La 4 luni Vladut avea 7520 g, dar exista niste grafice dupa care te poti ghida, oricum copiii sunt foarte diferiti chiar si fratii asa ca .....
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

quote:

Cat despre Distrofie, e data de alti factori.Pai Sofia e argint viu, e in picioare de la 6 luni, mai putin si merge, face bravo, stie cine e pisica...asta nu e copil distrofic! Si eu sunt obsedata ca e prea mica, dat doctorita a zis ca asa ea ea, minicopil!

Felicitari ptr.Sofia!Si fetita mea seamana cu ea.
July si bb.Teodora

Mergi la inceput