Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooooo !!!!!!

dany - pussi zicea ca a mai trecut prin anestezie generala, nu prin cezariana ... din cate stiu eu din ce a povestit pe-aici ...

kiva - felicitari si sa fiti sanatoase amandoua !!!

Iar sunt in "avantaj" fetitele ...

geo - bun venit si sarcina usoara ... !!!!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

geobine ai venit!! sarcina usoara si BB-ici sanatosi!!!
dany eu sunt fara . Cine poate sa se bucure! Eu astept sa primesc verde sa pot si eu. Cu cezariana, eu nu am mai fact, cred ca ca m-am exprimat greasit. Am mai trecut prin anestezi totale si operatii si de asta nu mi-e frica. Am facut laparoscopie anul trecut, taieturile sunt mici si operatia e mai usoara..ziua operatiei a fost mai greu in rest........

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

buna dimineata burtici !!!
Iar la munca si am o fereastra....si tzup pe forum...Doamne cat ati putut sa scrieti de ieri pana acum
Bine ai venit geo_78 si sper sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Fetelor eu am racit pe caldurile astea...ma doare capul, stranut si imi curge rau nasul...ce remedii pot aplica??
pupici 8s+ 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Geo bun venit si sa dea DD sa iti duci visul la bun sfarsit!!

Catus incearca Oscillococcinum care e homeopat si nu e contraindicat in sarcina. Ceaiuri cu lamaie multa si miere.

Sex...hmm sex, ce-i aia? Eu o perioada nu am avut voie, dupa care mi s-a ridicat restrictia dar am pb cu sotul...nu vrea sa i se intample ceva lui bubu si cred ca o sa-l violez in curand

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor sunt f suparata azi ,de dimineata mi-am busit masina si am mai lovit-o si pe una saraca cu un Pegeout ,naspa cand am iesit din parcare nu i-am vazut masina si am intrat direct in ea
dupa masa mergem la politie ptr dovada si numai de asta nu am chef
sper ca mai tarziu sa mai imi treaca putin supararea,cred ca si sotul e suparat pe mine ,ufffffff
nu am chef de nimic imi vine sa de nervi

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la doctor!!!Nu sunt contractii daca nu sunt dureroase!!!!E bebele care se misca!!!!Inca nu sunt obisnuita cu miscarile,si de aceea nu stiu ce e!Bine ca nu e nimic grav!Si deci il simt pe bebe.A inceput cu suturile.Acum mai rar,dar va incepe mai des.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burtici!GEO bun venit si sedere cat mai lunga aici!asa ma bucur ca se mai inmultesc gravidutzele cu gemeni!bb-ii mei azi isi fac de cap,nu le/a papica de dimineata si au hotarat ei ca mami lor prea s/a obisnuit fara si au zis ca e timpul sa-mi mai aminteasca cum e sa fii prieten cu wc-ul.sunt cam intoarsa pe dos,ca nu mi/a trecut infectia urinara,inca e prezenta,e doar la vezica nu a ajuns la rinichi ceea ce e bine,azi duc iar pishu la analiza,si au zis ca nu mai imi dau pastilute ci doar un dezinfectant urinar.sper sa treaca mai repede.voi simtiti asa ceva greu care va apasa in burtik?aaa,ca vb de nastere,eu vreau natural,stiu ca e greu si dureros,mai ales cu 2 bbi stiu ce ma asteapta,sper totusi sa pot naste normal cu epidurala,asta daca se poate sa nu fie cezariana,cu toate ca in majoritatea cazurilor de gemeni stiu ca se recurge la cutit.dar as prefere asa,ca tare imi e frica de operatii,nu am facut nici una pana acum,si cezariana e totusi o operatie.va pupic pe voi mamici si pe bebici!

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irinicilorla mami voastra i-a crescut burta??? ca pe a noastra n-o intreavba nimeni nimic si nici nu se observa ca am fi si noi pe acolo....

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by pussi

dany, dama vad ca vb despre cezariana si anestezie. Eu vreau cezariana cu anestezie totala. Cu cezariana e clar, e sarcina prin Fiv..care automat inseamna cezariana + gemerala! De ce anestezie totala? Nu vreau sa fiu constienta, as face pe mine de emotii daca as fi constienta si as realiza ca acum ma taie si-mi scoate bebelusi. Am o prietena care a nascut de vreo 3 sapt, cezariana cu epidurala si a plans toata durata operatiei de emotii si frica! Plus ca am mai aflat de pe la medici de la ATI, ca eidurala poate sa nu prinda intotdeauna, nu e la fel de sigura ca anestezia, ca in timpul ei simti cum trage de burtica..si ca anestezicele ce se primesc dupa epidurala sunt mult mai slabe decat cocteilul primit la anestezie generala si nu pot fi inlocuite intre ele. La generala e mai nasol prima zi ..ziua operatiei ca esti ametita, nu te ridici si ai toate sansele sa , dar eu am mai trecut prin asta si stiu cum e! Si binenteles ca nu-ti vezi puiutii...

Pussi, ce sa zic...am observat intotdeauna ca experientele traite de mamele din Ro sunt cu mult diferite de cele ale celor ce nasc afara. Plus ca mai exista si o doza de exagerare, ex trasul de burta...poate sunt eu mai nesimtita, dar chiar nu am simtit nimic de genul asta...apoi cele care simt cum iese copilul la nasterea normala si durerea unei epiziotomii uneori facuta fara nici o anestezie, ce sa mai zica. Oricum prinsul anesteziei depinde foarte mult de anestezist si cum in tara sistemul medical e cum e, nu ma mira nimic.

PS Btw eu in general sunt pt nasterea normala si as prefera sa experimentez si acest gen...insa nu cred ca voi avea sansa asta.

12+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussia crescut burtoiu marisor,tu ce faci?bebicii ce fac,am vazut ca a-ti fost la dr si luni va duceti iar,sa veniti cu poze.da mie nu mi/a zis nimic de DPN.sa pui pozici si cu tunsoare sa vedem mami frumoasa de 2 bebei grasunei!

15+

-IRINA-

Mergi la inceput