Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Anca multumesc ,acum inteleg.
mai fetelor cand am fost data trecuta la Iosup,unei fete care a fost inaintea mea i-a spus ca trebuie sa faca TT,pliul nucal nu era cat trebuia,saraca plangea rau si imi era asa mila de ea

anca 14+

Maria
poze

Nici nu vreau sa ma gandesc de poate fi in sufletul unor parinti ce afla ca al lor copil poate avea grave pb-e. Doamne fereste-ne de asa ceva! Dar ideea e ca niciodata nu poti fi sigur. Si oricum, mai sunt atatea alte boli ce nu pt fi depistate inainte de nastere, de aceea eu ma rog la D-zeu sa imi dea un copil sanatos pana la urma, ca mai putin conteaza altceva. Daca exista sanatate, alte lucruri depind de noi, in rest.......

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by crisstiana
Si vreau sa mai intreb unde au disparut Gina si Petro? Cel putin in ultimele 5 pagini nu le-am vazut. Sper ca sunteti bine amandoua.

Crisstiana 9+

cris - sunt aici, pe baricadeeeee ... ei nu sunt asa de vorbareata ca fetele ... sau am perioade . Imi pare rau ca inca te confrunti cu starile de voma si rau ... eu am inceput sa le am seara ... is Canutza om sucit, cica pana in 3 luni persista starile astea ... eu nu le-am avut deloc, da' le am acum dupa 3 luni ... ....

Ciaoooooooooooo fetele !!!!!!

erika - felicitari pt. fetita !!!!!! Sa fiti sanatoase amandoua ...

Mi-au trecut ieri pana la urma durerile de cap ... era sigur de la vreme ca azi ploua si e urat ... da' bine ca s-a mai dus zapuseala aia ...

Nici eu nu stiu ce sa mai fac de mancare ... ca tot vorbeati de asta ... azi am facut un bors de fasole acrit cu corcoduse/gorgoaze ... (ca acu' mananc mult acru) si mazare cu carne ... daca mai aveti idei ... astept sa imi spuneti ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Se pare ca eu is la capitolul idei de mincaruri, vegetariene mai ales da va zic daca stiu varianta cu carne :)
- Mamaliguta cu tocanita de soia/carne
- Sau ce am mai facut iar a fost orez cu legume (calit ceapa, rosii, ardei, dovlecel) si cu pulpe de pui sau snitel sau snitel vegetarian
- ce mai fac iar este spanac cu ou, imi place la nebunie
- cartofi piure cu sos rosii si snitel sau cascaval pane
- sufleu cu paste si legume la cuptor: fierbeti macaroane, caliti separat rosii+ceapa+ardei+dovlecel+brocolli in unt, apoi le puneti in straturi intr-un vas, un strat macaroane, legume calite, unt, cascaval razuit, pesmet, sare si condimente, apoi al doilea strat tot asa, dati la cuptor cam 30 de minute si iese super bun

Gata, mi-am epuizat lista de idei la ora asta :)

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

mai fetelor, nu mai vb de mancare in jurul pranzului, ca mor aici. Va rooooooog eu muuuuuuuuult de tot.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

pufu - wooowww ... da' ce de mancaruri alese ...

Se pare ca eu sunt singura defecta ca urasc spanacul ... nu imi place deloc ... intre mine di Popey nu e feeling deloc ...

Edit: anca - scuzeeeeeeee ... ca eu am inceput ... gata, nu mai zic nimic !!!!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Poti sa alegi din celelalte din lista, recomand sufleul, e un pic mai mult de lucru da merita zic eu :)
Sorry Anca, nu mai zicem nimic ...

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pufulet + Petronela penalizare 3 puncte ca vorbiti de mancare la ora asta.

O sa ma duc sa-mi inec amarul intr-o punga de crochete

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Pana nu mananc, nu va mai citesc.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

M-am suparat, eu am vrut sa fac bine si sa va dau idei ca ziceati ca nu aveti si iaca ce iese :(((((

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

hahhahahaa .... gata, nu mai vorbim de mancare ...

darleena - pot sa recuperez punctele pierdute? Ce tre' sa fac ... despre ce sa va povestesc???

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput