Cum pot sa scap de abtibild-ul reclama de pe frigider? L-am cumparat aprox acum 2 ani si a inceput sa se faca urat. Am incercat cu apa si detergent si mai rau am facut. Am vreo sansa sa-l dau la o parte fara sa ramana o pata mizerabila sau fara sa-l zgarii?
Eu pe al meu l-am dezlipit (e drept ca imediat cum l-am cumparat) si apoi am frecat cu Pronto albastru (antipolvere).
cristina d.
Si eu l-am dat jos si am frecat ce detergent si cu dosul buretelui (chestia aia mai aspra) si a venit usor lipiciul jos fara sa se zgarie vopseaua.
Insista cu apa si detergent,si cu cif lichid.De lipiciul ramas scapi cu crema de maini,se ia usor.Pregateste-te pentru o eventuala pata alba ramasa in urma aptibildului,de obicei dupa 2 ani se cam ingalbenesc frigiderele.Poate gasesti ceva magneti draguti pentru frigider,stiu eu....
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Am inceput aseara sa curat de zor la el, dar, inca mai am destul. Mai am de dezlipit, dupa care trec la lipici. Astazi si maine sper sa-l rezolv.
Lipiciul de la abtibilduri se mai duce si cu ulei. Tamponezi bine cu ulei si lasi sa se inmoaie, apoi indepartezi cu buretele. Eu asa scot lipiciul de la etichetele cu preturi lipite aiurea pe diverse produse. Stiu ca ma chinuiam si eu cu alcool pana am citit intr-o cartea germana de sfaturi ca cel mai bine iese cu ulei si de atunci numai asa fac. E drept ca iti trebuie putina rabdare, dar iese in siguranta si fara sa lase urme.
Leah