cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Da,doua cezariene si a fost foarte bine la ambele. Lapte la greu de a treia zi, cicatrice invizibila. Nu m-as (mai) baga la naturala (la prima am incercat sa nasc naturel si nu m-am dilatat destul,am avut contractii vreo 3 zile la rand (induse) ,fetita a fost f. mare 4200g-, a fost nasol). La a doua m-am dus cu programare, bine-merci, la 38 de sapt. a avut si ea 3800g deci daca mai stateam pana la 40 ajungea si ea peste 4 kile...) Si ma bucur ca a fost asa, am auzit niste urlete din sala de nasteri de si acum mi se ridica parul in cap cand ma gandesc...

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyx_neo spune:

cezariana va fi intre 15-20 iunie nici nu stiu cand sa spun mai exact ,va multumesc fetelor pentru sfaturi e tare bine ca exista astfel de siteuri si astfel de mamici saritoare,cum scap cum va voi povesti acum avem 36 de saptamani si nu mai am rabdare.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu am 2 cezariene(2004 si 2006).la prima sarcina nu am stiut ca va fi cezariana.povesti de groaza sint si la nasteri naturale.nu te gindi la asa ceva.eu m-am vindecat foarte repede,din maternitate puteau sa ma lase a 3-a zi acasa,dar bb nu a fost bine si am stat mai mult.ai incredere,va fi bine! multa sanatate si un bb frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalyadelya spune:

Buna,
Numele meu este Delia si am nascut prin cezariana.
A fost curat, comod si....rapid.
Am nascut cu prof. Hudita de la Cantacuzino si a fost suuuper.
Sper ca si de data asta sa-mi fie la fel de bine si sa am norocul sa nasc iarasi cu el.
Tuturor mamicilor le doresc numai bine si....nastere usoara:)
natalyadelya si sofi

Mergi la inceput