o carte de luat pe o insula ...
Raspunsuri - Pagina 7
anushca spune:
Quo Vadis - Sienkiewicz. Nu stiu de cate ori am citit-o. Am descoperit-o in liceu si de atunci periodic revin la ea
Cam la fel de des revin la Mizerabili de Victor Hugo, Jerome K.Jerome si Sven Hassel
N-as uita nici Micul print -Antoine de Saint-Exupery.
Ups... insula mea nu poate gazdui doar o carte
alice2004 spune:
Eu as lua cu mine "Corabia timpului", scrisa de Monica Pillat ! Mi se pare minunata !! O carte care mi-a marcat copilaria si pe care o citesc si recitesc de fiecare data cu aceeasi placere !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
katy spune:
1."Povestile Nemuritoare" povestile copilariei .Stateam noptile si devoram cartile.
2. "Torente" - Marie Anne Desmares.
Katy
Nonna76 spune:
1. Un veac de singuratate- garcia marchez
2. Fratii Karamazov- tolstoi
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
26octombrie spune:
pai aici sunt cea mai castigata, ca de vreo cinspe ani imi tot aranjez si rearanjez bagajul imaginar (mai exista si varianta "ce mi-as lua cu mine din casa la un cutremur")
so:
Sfarsit de Mileniu a lui Radu Tudoran, asta e, cu siguranta prima alegere. si spuneam ca sunt mai castigata, caci e un ciclu, sunt sapte carti, ca nicialtele!
apoi...Lawrence Durrell,tot
tot Jose Saramago
Eco, Insula si Pendulul
Borges
de la blue eyes Fromm, macar Arta de a Iubi!
Vian, tot (mai putin Spuma, daca nimeresc pe aceeasi insula cu eloise)
si, clar, Patrick Suskind, Parfumul.
a, si Gustave le Bonn, Opinii si Credinte!
dar daca ajung acolo cu vaporul, nu pot inchiria un container, doua??!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
ioana_b_23 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
1. Un veac de singuratate- garcia marchez
2. Fratii Karamazov- tolstoi
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
"Fratii Karamazov" e scrisa de Dostoievski nu de Tolstoi
Victoria_mami spune:
Era o carticica de copii, am citit-o inainte de clasa I... ca na! am fost io mai precoce; se numea "Iesi, papucule, de sub pat!", era o carticica de poezioare ptr. copii dar asa frumoase...
"Aventurile lui Habarn-am"!
_
6+
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/klQFm4.png[/img][/link]