o carte de luat pe o insula ...
Raspunsuri - Pagina 5
capra cu trei iezi spune:
herman hesse-narcis si gura de aur
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
DarkBendis spune:
Stapanul Inelelor a lui Tolkien, La Medeleni, Ciresarii, Firebrand si The Mists of Avalon ale lui Marion Zimmer Bradley (oare or fi traduse in limba romana?), Cronicile Vampirilor si Ora Vrajitoarelor ale lui Anne Rice, Shogun-ul...toate carti "grele"...la cantar ...si mai sunt...Jules Verne... Jack London...Ernest Hemingway...Enigma Otiliei...o valiza de romane ale Rodicai Ojog-Brasoveanu...si...si...
aoleu, pana imi adun eu cartile pleaca vaporul ala fara mine
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
capra cu trei iezi spune:
mathilda, da mai multe detalii despre carte, plsss
adica editura, an de aparitie...poate o gasesc si eu
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
mathilda spune:
capra cu 3 iezi,
eu am luat-o in engleza din aeroportul otopeni si in olandeza de aici. sa stii ca am cautat-o si eu in romana dar nu am gasit-o. incearca eventual pe la librariile humanitas, daca m exista. la mine in pitesti s-au desfiintat.
YLARI spune:
Stiu ca am mai ales o carte, dar asta a fost cand am plecat prima data pe o insula pustie, acum plec a doua oara (hihihi!!!!)
Deci: Cristian Tudor Popescu - Sportul mintii. supertare!!!!
va pup!
YLARI
monica70 spune:
Nuuu ... nu pot doar una As lua toata biblioteecaaaa ...
Cartile copilariei:CIRESARII, LA MEDELENI,cartile lui Jules Verne , cele ale Ilenei Vulpescu - toate ,
Toate cartile lui Isaac Asimov - il ador!
cartile de aventuri si nu numai, cele scrise de Jack London,Mark Twain ... atat de multe !
Romane de dragoste: Torente,La rascruce de vanturi,Pe aripile vantului ... sunt prea multe si la categoria asta!
Cartile scrise de romani sunt foarte multe bune de tot - imi plac cele a lui Mihail Sebastian in special "Accidentul".
Romanele clasice rusesti ... foarte foarte bune!
Sunt atat de multe carti bune ce merita recitite si rascitite.Era o vreme cand aveam timp de asta.Acum chiar mi-ar lipsi o insula pustie.Dar sa am nu doar o carte cu mine.
Ah sa nu uit de cartile lui JAMES CLAVELL : SHOGUN,CHANGI,TAI PAN ,GAI JIN , NOBILA CASA si VARTEJUL
Vartejul e fenomenala - nu o ratati!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)