Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
ghinetz spune:
Eu intru asa, pe fuga, doar sa va trimit ceva fain
http://www.youtube.com/watch?v=nZ0rUCMnIn8&mode=related&search=
Eu am ascultat de muuulte ori si tot nu ma mai satur.
(hai ca fug la lucru, profit ca e Stefan la mama pana la 5, apoi iar la plimbarica)
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
Mada, exact ce spunea Anya mi-a zis si mie doctorul cand la 25 de saptamani m-am prezentat cu 15 kg in plus. mi-a zis sa mananc paine neagra(e ffff buna), sa o raresc cu dulciurile si sa nu manc mancare gatita cu sos si tot tacamu. mi-a mai zis ca "bebe creste si daca nu mananci tu ca ......", probabil ca porcushoru a vrut sa zica. sincer am respectat ce mi-a zis pt ca nu vreau sa-mi nenorocesc spatele si picioarele................si e ok. mananc multa branza, rosii, carne pe gratar si se vede. n-am mai pus in 2 sapt nici un kg.
am si eu o intrebare: ziceti ca va curg sanii! adik? curge ceva din ei? ei n-am nici o simptoma din asta. o fi naspa? pupici
+27 cu bebe baiat
mihaela
poze
lorinaoo1 spune:
Cristina_ana ce bine ca ai pus intrebarea cu autobronzantele, ca si eu sunt alba ca branza, si imi pusesem aceeasi intrebare. Dar nu stiu raspunsul - presupun ca il putem gasi in componentele cremei. Daca stie cineva sau a mai folosit, poate ne spune si noua de e bine sau nu la ce ne gandim noi
Madabout e super camera bebelasului. Tu esti sigura ca nu te uiti intr-o oglinda de aia care mareste? Si voiam sa-ti spun ceva... cu ochii vostri bebelusul o sa iasa trasnet
Simo, Ioana
Lia mie chiar azi dimi mi-a spus asistenta care-mi lua sange pt toxoplasmoza ca nu beau destule lichide Pai daca ar sti ce arsita e la mine in camera deja... cred ca o sa ma smochinesc de atata caldura Si acum, dupa cearta cu socrosenia (care, printre altele, e proprietara absoluta si nu-i convine ca i-am ascuns binelourile de pe rafturi , d-apoi sa-mi mai pun AC) nu mai pot face mare lucru sa ameliorez ceva, doar cearsafuri ude in geam. Da' las' ca vede DD si poate mai face o minune acolo sa ne mutam, ca sa-i fie bine si bebelinei.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+
arhdy spune:
Buna burticute.
Vad ca sunteti bine si scrieti de zor.
Eu am fost o saptamana in concediu si am mai rezolvat din probleme. Am facut o dozare de anticorpi B si totul este Ok. Am fost si la docor si nu a fost incantata de faptul ca am varice si ca nu ma pot de picioare, care sunt si umflate. Ma doare si burtica jos si mijlocul de nu mai pot. Ar fi vrut sa ma opreasca acasa, dar am zis ca atat cat mai pot trege de mine mai merg la munca. Nu prea imi convine sa micsorez bugetul, cu care si asa nu prea ma descurc. O sa vad ce o sa fac. Daca nu mai pot o sa ma opresc si eu. Adevarul ca imi este greu.
In rest eu nu am mai facut nici o ecografie. De la 25 saptamani nu mai stiu nimic de asta mica. Dar doctora a zis ca nu este necesar, avand in vedere ca nu sunt probleme. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca in 4 saptamani nu am mai luat deloc in greutate, iar cu totul in sarcina am luat 5 kg. De burta am, unii spun ca este chiar mare. Dar nu stiu ce sa zic. Asta mica se misca, dar nu fenomenal. Are zile in care se roteste si in care are activitate mai mare, dar sunt zile in care doar vad cum am burta tuguiata in diferite locuri.
De cumparat nu am cumparat nimic. Din pacate nu am avut bani. Dar din iunie incep si eu sa-mi aiu strictul necesar, ca mai mult nu se poate. Offfffff, ce greu este sa stai cu chirie si sa nu ai bani decat sa supravietuiesti. Dar iesim noi la liman.
Va pup pe toate.
Diana 29+ si Alexandra Maria
otim spune:
MADA- ce multe lucruri ai cumparat ???? camera arata foarte bine , iar cu kilogramele in plus nu-ti fa prea multe probleme ca scapi pe urma de ele , mie medicul de la inceput mi-a zis fara paine ( decat prajita ) si fara paste ( desi asa o data din cand in cand ) cat poti de multe gratare (dar NU carne de porc ) si legume + fructe .... incearca sa gasesti ceva care sa inlocuieasca dulciurile (de exemplu eu am redus cafeaua inlocuid-o cu ceai de menta )
Oana - Florin Chilian imi face placere sa-l ascult in general , e superba melodia
Lasa Lavinia sunt sigura ca DD iti v-a asculta rugaciunile si o sa aveti si voi casa voastra asa cum va doriti
Otiliainceput 28+Laurentiu
madabout2003 spune:
Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri!
O sa incerc sa va urmez sfaturile adika gratare, salate si fructe si sa o raresc cu dulciurile...M_am hotarat de fapt dulciuri numai in weekend!!
Ma bucur ca v-a placut camera lui bebe, i_am cumparat multe lucruri cand am fost in vacanta la socrii si apoi am mai si primit multe! Dintre chestiile mai importante mi_au ramas caruciorul si salteaua la patut!
MADA 24+, cu
Noi doi+1
otim spune:
Diana cam in aceasi situatie suntem si noi , si eu vin la serviciu tot din punct de vedere financiar , iar in ceea ce priveste kg suplimentare in sarcina cam tot acolo sunt si eu ( cat am fost in spital internata am si slabit de aveam sub greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata ) dar acum am mai recuperat ceva si am in jur de +4 kg . Nici la mine nu-l simt foarte des si tare pe bebe (am si placenta in fata ) asa doar de cateva ori pe zi o data si pauza , iar de cumparat nici noi nu am cumparat nimic ( avem doar doua suzete pe care le-am primit ) ca suntem la faza de pus bani la o parte pentru spital ... Dar lasa ca DD e mare si ne ajuta sa iesim trecem si peste asta , important e ca sa avem vina pe lume bebeii sanatosi .
Otiliainceput 28+Laurentiu
Simo78 spune:
Deni ma multumesc si cu zambete smecheresti! Si asa iubi imi spune ca am stofa mai mult de mama de baiat...nu stiu ce vra sa zica adica.... Ce-i drept ca asta e un plus pentru mamele de fetite, ca sunt mai delicate si mai nu stiu cum sa zic...asa, ca o poezie.
Lavinia pe la ce ora esti dispusa maine sa iesi din casa la un suc si o praji sau o inghetata? Eu zic undeva "pi shentru" ca sa ajungi si tu usor...Corso poate? Valabil si pentru oricine mai vrea ...Iubi e in garda toata ziua, asa ca spune tu la ce ora vrei.
Simona 27+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
X-ray spune:
mada e fff frumoasa camera!si trimite niste esenta de ochi frumosi pe la arad ca voi aveti indeajuns....
jadi vrem poze cu ceafa aerisita
alina ma bucur ca esti bine.cand mai mergi la eco?anya tare iubicioasa e...acum incepe partea minunata cum ii zic eu ,adica boteaza toate lucrurile din jur pe limba ei...ce frumos abia astept si eu!
simo si lavinia la o inghetata vin eu!as vrea eu....
nu mai vorbiti de bani ca acum am dat avansul la mobila de dormitor,sa ne impuscam nu alta....daca nu avem dresing si renovata camera la bb inca am facut dulapuri inalte....o groaza de bani,dar sper sa iasa bine macar.
alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Simo , Vlad al meu face asa niste mutrishoare (scuzati diminutivul) de iti vine sa il mananci! cand vrea ceva de la noi, isi lasa un pic capul in jos si se uita la noi pe sub gene si are niste ochi mari si gene la fel, zau ca iti vine sa il iubesti! Si clar stie ca asta e privirea de induioshare!
Deni & Vlad & Tudor