FIV 119

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Fetelor va multumesc la toate pentru urari si primirea calduroasa.
Kora, Zouzou, Aldolina, Liana, Madalina va pe toate si va doresc sa ma urmati cat mai curand posibil.

Numai ganduri bune si success!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Aurel_cris multumesc si iti tin pumnii. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dream, FELICITARI! si sarcina usoara.
Saracuta, Cellu ,nici nu se poate bucura cum trebuie de sarcina. Iti tin pumnii sa-ti revii cat mai repede si asta sa fie singura ta problema in cele 8 luni cate au mai ramas.
zouzou, vad ca tot te plictisesti, ai putea sa faci un pic de ordine in prima pagina. Fetele care au facut fiv-ul in lunile trecute oricum apar in lista de sau in cea de aspirante. Sa ramana doar cele care sunt pe ultima suta de metri cu programarea, tratamentul sau II. Cele la care e cunoscuta situatia sa fie incadrate acolo unde trebuie. E doar o sugestie ca si asa e destul de lunga prima pagina.
Si starea ta de oboseala o poate da si progesteronul. Eu sper ca e cel secretat de sarcina si nu suplimentul. Te pup si odihna multa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Moni gataaa am modificat ...ma pregatesc sa vina asistenta pt injectie...Moni,vise nu-mi prea fac,in loc de ceva intepaturi cind si cind nu simt nimic...sint bine,poate prea bine,mai ales ca mister zouzou si-a luat concediu sa fie linga mine...dar fie ce-o fi...deja ma gindeam ce-o sa fac si din cite am vazut anul asta nu putem face nimic..poate numai de la anul...dar inca sper,poate cine stie s-a prins un puiut de burticuta...

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pussilici cu Titi, fac testul joi pe 17 mai.
Am inteles ca tu maine mergi la eco. Tin pumnii sa fie toate bune si sa afli daca titilicii au putzilici sau titilici.
Madalina, Cris86

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

ladyxe, si eu am fost sfatuita de zouzou sa nu fac hidroxiprogesteron, am intrebat si dr. si urmeaza sa se mai documenteze si sa-mi spuna, in principiu e bine sa fie progesteron pur. Dar depinde si ce deficiente ai, eu am de progesteron, de exemplu. Zouzoule, te pup si iti tin pumnii, o sa iasa niste zouzouneeei!!!!!

lorelai, nu ai inteles bine, dr. Cocei ti-a zis ca daca nu se finalizeaza cu un embriotransfer primesti 300 euro inapoi. De asemenea, daca ti se recolteaza mai putin de 3 ovocite primesti 500 euro inapoi. Eu am fost in situatia asta. Dar, crede-ma, iti doresti sa mai dai tu 500 sau cat o fi, numai sa reusesti!! Bafta!!

Fetelor, am si eu intrebare: eu sunt in timpul tratamentului cu pregnyl si duphaston pt o posibila sustinere si am avut usoare sangerari. Este normal? M-am speriat putin, dar nu intrerup tratamentul, joi ar trebui sa fac testul, iar pe dr imi e jena sa o deranjez doar pt atata lucru, astept sa vad ce se mai intampla. Poate stie cineva...E posibil sa fie de la implantare?? Dar acum chiar nu am niciun simptom, dupa ET-uri aveam dureri de ovare si ma dureau si sanii si tot nimic n-a fost, acum sunt ca o floare...... Va pup si multumesc anticipat si mult succes tuturor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Venera, ai facut inseminare? Sangerarea daca a fost putina si s-a oprit e f.posibil sa fi fost de la implaantare, Doamne ajuta!
Joi te duci la Giuly pentru test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Aldolina, trebuia sa fac inseminare, dar am ovulat spontan si nu a mai fost cazul...Facusem stimulare cu ova-mit si menogon, ca eu nu am ovulatie natural. Dar dr prevazuse asta si imi indicase cand sa prestez. Asa ca...sper! La Giuly ar trebui sa ma duc joi, dar nu am cum sa ajung de dimineata, asa ca il voi face dupa-amiaza in alta parte, la Bios sau Medlife. Tu te duci la Giuly, nu? Imi pare rau, ne-am fi intalnit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

zouzou, aldolina --stati cumintele!
dream 1971, cellu- felicitari mamicutzelor! Aveti grija de voi!
Aurel_cris- sunt cu o zi in urma ta! La fel si eu..maine fac o sapt. de inhibare...nush de puls sau tensiune, insa sigur cu somnul stau taare prost!
Andrada- sa nu uiti de broscute!
SHERRYCULE-vreau sa vin ...sper sa si pot...in principiu trece-ma pe lista!- vad eu cum fac!Da-mi si mie un PM cu coordonatele intalnelii! burtika!
pussi- asteptam vesti despre titi!
venera- da Doamne sa fie bine!-- ai toate sansele!

Pup toate pustoaicele : aspirante, gravidoase, mamici...fara exceptie
( un buchet maare de liliac --preferatul meu)
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Dream felicitari pentru reusita ta si sa ai o sarcina usoara!!! Acelasi tratament l-am urmat si eu la primul fiv ca si tine adica suprefact nazal/puregon/pregnyl.
Zouzou draga mea sint total de acord cu sfatul care ti l-a dat Dream sa nu dai prea multa importanta la semne, dar mai ales sa fii optimista ca sigur vei reusi. De ce iti trec deja ginduri negre prin capusor? Tu nu esti asa. Hai zimbeste un pic ca ma supar.
Azi am facut primul test de estradiol si mi-a iesit 287 pg/ml. Reamintesc ca eu fac protocolul scurt si l-am inceput din joia trecuta cu injectii de Arvekap iar de simbata puregon 300monade + merional. Doctorul mi-a recomandat sa micsorez doza de puregon la 225 monade. Miercuri voi face primul ECO in Atena sa vedem ce am produs.

Mergi la inceput