FIV 119

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Zouzou

Anto, BAFTA !
Madalina28 TIN PUMNII !
Nusy, Rubia, Angelia si tuturor celor in tratament sau in asteptare - Doamne Ajuta !

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

BUNA FETELOR!
Sper ca cineva sa ma ajute.
Stie cineva cum o pot gasi (un nr de telefon ceva sau unde)pe d-na doctor Matei?Trebuie sa bvorbesc urgent cu dumneaei.

Multumesc anticipat.
VA UREZ TUTUROR MULTA BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Zouzounaki i-mi pare tare rau! sa-ti dea Doamne Doamne multa putere pentru a merge mai departe si mult noroc data viitoare!!
Madalina28 si Aurel_cris ma bucur ca ne-am intalnit si ca am stat de vorba azi, cu toate ca jumatate din timp am stat doar pe la usi prin spital, ce-a fost dupa a meritat!!

Fetelor va spuneam vinei, ca nu se stie daca voi ovula si pe stangul, ei..se pare ca dr. s-a inselat, asa cum banuiam eu si voi ovula si pe stangul. Foliculul de pe stangul avea azi in z12 aproape 19mm, endometrul avea 8.5, iar pe dreptul erau mai multi, cel mai mare avand 24 si cel mai mic 14(erau vreo 5 pe dreptul). Se tot mira dr. Ion cu ce-am facut stimulare de am asa de multi foliculi??? Cand i-am spus ca doar cu 1/2 pastiluta de Clostilbegit, timp de 4 zile, se tot mira. Oricum eu ma bucur ca va ovula si stangul, asa ca maine la 08.30 sunt la Giulesti cu sotul pentru o IA. Sper doar sa avem si gigei acum, pentru ca in ultimul timp i-a scazut foarte mult nr de . Sper doar sa fie totul bine maine! Va pup si va multumesc pentru sfaturi!!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput