FIV 119
Raspunsuri - Pagina 30
KoraPop spune:
Anto bafta multa maine la test!
Bafta multa tuturor fetelor in asteptare!
Carry fii optimista pana la capat,ai o sansa asa ca trebuie sa speri si sa crezi in ea!Si eu am avut un embrionas de 4 celule frumos si fara fragmentatii si am sperat,dar chiar daca la mine nu a fost sa fie,poate la tine va fi totul bine!Eu iti tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!
angelia spune:
ZOUZOU plang pentru tine. Asa m-am demoralizat la auzul vestilor tale...Asa putina incredere mai am intr-o reusita.
Eu azi am programare la gineolog, si maine la clinica, pentru test. Nici nu-mi mai vine sa ma duc. Mi-e atat de frica de un raspuns negativ, de nu va pot spune.
Iertati-ma ca sunt atat de negativista. Azi chiar nu prea as putea fi altfel. In Zouzou vedeam deja un succes. Abia asteptam sa vina cu confirmarea unei sarcini. Ma doare sufletul pt. tine Zouzoule.
Angelia
madalina28 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELR SI SARBATORITILOR!!!
Eu am fost la eco z14 pt ET cu congelati,endometrul surpriza de 13.5 fara nici un tratament tot pe natural am un folicul spart pe OD in rest nimic rau,mi-a dat pregnyl in seara asta la 20 si pe joi sau vineri ET-ul.Nici nu realizez ca se apropie.....
Ioana si Aurel_Cris sunteti niste scumpe
Zouzounel,Aldolina
Antosit facem galerie pt maine sigur iese cu ochisori
Galuscuta felicitarisarcina usora si la termen
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
pussi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!
zouzouacum am citit! Sa ai incredere in DD ca-ti va da puiutul dorit!!
antotinem pumnii!!!
aldo, andrada
nusyce face burtica???
madalina28 bafata la Et! Sa fie intr-un ceas bun!
gabiufelicitari pt. baietel! Sa va traiasca sanatos, destept si frumos!!!
monicand incepi?? sa pregatim galeria!
va pupam pe toate! Diseara mergem la eco..sper sa va pun pozeeeeeee
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moniland spune:
Rubia, in mod normal in 15 min se inchide colul. Bafta!
Pussi, eu astept poze . Deocamdata ma concentrez pentru un concediu. Vreau sa fug in Turcia pentru o saptamana din 1 iunie. Sper sa reusesc. Si cand ma intorc poate-i fac o vizita dr-ului. Iar cu asa galerie voi reusi
Anto, de abia astept vestile bune de la tine. Trebuie sa fie cu reusita la tine si pentru fetele care sunt asa demoralizata de atatea esecuri.
Madalina, e mai bine asa ca nu te stresezi.
Monica
bubudream spune:
Buna din nou!
Moniland iti multumesc pentru lamuriri:).
Pot sa te intreb cu cine ai facut FIV la Cluj?
Numai bine tuturor.
Va pup,
Pa pa
quote:
Originally posted by Moniland
Eu am avut un we mai incarcat. Vineri chef, ieri nunta, azi de abia ma mai tin pe picioare.
Zouzou, LA MULTI ANI! cu multe bucurii in viata, iar una dintre ele (zilele astea) sa fie un test cu valoare mare.
Bubuka, dr. Micu asa este, un pic necomunicativ. Eu am facut 2 FIV-uri la Cj dar cu alt dr. Dar daca-l intrebi ceva cu siguranta iti va raspunde. Ma mir ca nu ti-a zis de consultul genetic unde se face. Vezi ca acolo trebuie sa te programezi (cam peste vreo 2 saptamani), iar rezultatul il vei avea in vreo 15 zile. Daca ai nelamuriri poti sa ma intrebi linistita, ca acum cam stiu ce inseamna un FIV la CJ. Dar vezi ca in ultimul timp cam sunt reusite la Cj
nusy, durerile tale sunt prea puternice. Bea multe lichide si mananca albus de ou. Si cel mai important urmareste cat lichid elimini fata de cat bagi in tine. Cantareste-te sa nu iei prea mult in kg.
Anto, pentru mine e clar. Ai cel putin un puiut in burtica. Sa dea DD sa stea acolo 8 luni.
rubya, iti tin pumnii ca embrionasii tai sa reziste si la decongelat si la dezvoltat, Iar peste 9 luni sa le vedem mutritele.
Pussi, ce n-as da sa fiu in locul tau...
Monica
antosit spune:
Fetelor:Zouzoule, Aldolina,Bebi f,Andrada,Kora,Madalina28, Pussi, Moni... va multumesc din suflet pt. gandurile bune si galerie, face minuni la "pisic" dar sa fiu sincera fata de voi eu sunt cam rezervata ca va fi un rezultat pozitiv.Nu stiu, poate stresul acestor 2 saptamani de asteptare,reactiile organismului la tratament,lipsa simptomelor (nu le iau in calcul pe cele de cm!!!)ma fac sa nu mai am puterea sa sper la o minune.Dar cum spuneam pana maine nu mai este mult si vom afla ce planuri are DD si pt. mine!Un lucru il stiu sigur, daca nu va fi sa fie acum va fi la fiv3,4,5...pt ca nu renunt!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
marrina spune:
Se pare ca intru iar in hora. Ieri a fost ziua 1, azi m-am injectat pentru FSH, LH, estradiol, prolactina si progesteron. Deseara incep Marvelon-ul daca analizele ies bine. Si ma programez la eco la Marinescu in ziua 21.
In rest, incerc sa slabesc ce-am pus pe mine la prima incercare si sufar pentru ca nu pot fi mai des cu voi.
carry Ai toate sansele din lume. Un embrion inseamna un . Fii optimista si increzatoare. Natural nu se intampla la fel? Un folicul=un bebe?
zouzounaki Ma bucur ca esti optimista si crezi in sansa ta. Imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta.
gabiu Felicitari pentru ! Sa fiti sanatosi!
galuscuta Felicitari! Ai grija de tine si de .
Va pup pe toate si va doresc sa va impliniti visele!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Mirela_1 spune:
Marrina, sa fie intr-un ceas bun. Incepi tratamentul de FIV? Fara diphe? Sau am inteles eu gresit? Pana la urma la cate zile ti-a venit CM-ul? Eu il astept pe al 2-lea (primul a fost oricum ciudat) dar vad ca nu imi mai vine, sunt deja in z. 38 si in mod normal eu am CM de 25-26 zile.
Venera si Zouzou, imi pare rau.
Nusy, cum iti mai este? Si pe mine m-a durut burta dar a fost altfel decat la tine.
Ioana, ce face foliculul de pe stanga. A mai crescut?
Kitto, bafta multa sa finalizezi procesul cu rezultat pozitiv.
La Multi Ani! tuturor sarbatoritelor de astazi.
denisa73 spune:
Buna fetelor,din pacate nu se poate luna asta sa fac etul.Am 2 chisturi si luna viitoare zice ca, daca nu se resorb imi face punctie si le absoarbe.Tin pumnii la fete sa iasa bine.Va pupic dulce pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni