FIV 119
Raspunsuri - Pagina 3
zouzounaki spune:
Dream tot eu ...cam ce simpome ai avut?eu sint in z6 de la ET si incep sa ma simt tot mai binedoar ca tocmai acum ma pisca ochii de somn
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Antosit mai prinde si tu momentul si da fuguta la calculator sa ne spui cum te simti...deja incep
Anto, Zouzou
cine mai asteapta luna aceasta rezultatul?sa-o trec la galerie
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
dream1971 spune:
Zouzou The dream will become true very soon!
Eu zic sa nu te stressezi prea tare uitandu-te dupa simptome. Eu am reactionat diferit la cele doua sarcini. Faptul ca iti este somn este un lucru excelent. Asta a fost un simptom pe care si eu l-am avut. La pranz simteam ca adorm pe scaun la birou. Sanii in schimb mi-au dat de furca si m-au pus mereu pe ganduri. Am avut zile cand ii simteam tari si durerosi si zile cand nu simteam nimic. Am mai avut si ceva senzatii de CM. In orice caz la prima sarcina simptomele au fost mai multe la inceput. Acum in schimb, de prin ziua a 5a pana in ziua 10 cand au inceput durerile hiperstimularii nu am mai simtit nimic. Sanii s-au muiat si ma simteam foarte bine. Cand mi-a zis dr ca am reusit nu-mi venea sa cred. Am facut testul abia in ziua 14 de la ET si aveam deja bHCG=300. Acum in schimb au inceput greturile...
Incearca sa-ti gasesti o ocupatie care sa te tina departe de gandul la simptome. Stiu ca e greu. In primele zile si eu cautam cu disperare printre mesajele voastre care sa semene cu ce am avut eu. Dar nu uita, reactionam diferit si deci ai incredere in tine si in sansa ta. O sa fie bine.
aurel_cris spune:
ZOUZOU multumim pentru noul capitol,ma alatur si eu galeriei tale,rezultat mai asteapta si ALDOLINA.
MADALINA eu voi fi acolo la 7,30 prezenta asa ca sigur ne vom vedea daca vi pe la aceiasi ora.
PUSSI ce mai fac TITI MICI??
DREAM felicitari si sarcina usoara pina la capat
la toate.
zouzounaki spune:
Antosit,Aldolina,Zouzounaki
Parintele Arsenie Boca
zouzounaki spune:
Aurel_cris
Pussi bafta maine la echo...sa ne spui ce fac titi mici si scumpici
Adina1967 succes la inhibare
Parintele Arsenie Boca
Aldolina spune:
Zouzou, multumesc pentru galerie.
Si eu iti tin tie pumnii sa se prinda zouzouneii de bourzounika ta(combinatie intre burtika si zouzounica, te-ai prins, nu?)
Aurel Cris,
Andrada, ti-am raspuns la PM
Cellu si Mr.cellu, puneti doua linguri de tarate intr-o cana cu apa, lasati peste seara si a doua zi dimineata sa bea Cellu pe stomacul gol. Am un fix cu taratele dar sunt extraordinar de hranitoare si eficiente in caz de . Multa bafta, sa fiti bine cu totii
Dream, multumim pentru mesaj. F interesant. Sarcina usoara in continuare.
Liana30 spune:
Dream 1971 felicitariii
pussi multa bafta la echo...
anto sunt aci cu pumnii stransi..
va pup pe toate si va tin pumnii/.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
pussi spune:
zouzou trei pupici norocosiiiiiiiiiiiiiii!!
antotin pumniiiiiiiii!!
familia Cellu sa fie DD cu voi!!
galuscutasper ca esti bine!!
aldope cand testul??
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
madalina28 spune:
Ma altur si eu galeriei Zouzounaki,Anto,Aldolina
Dream felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos!!!
Aurel-Criseu tot la 7.30 treb sa fiu acolo,o sa-ti dau un PM zilele astea.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...