FIV 119

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Liliana crezi ca am facut rau la bebei?nu m-am fortat mult cu calcatul,ca erau fustite de bumbacel si se calca ff usor fara efort...nu ma mai ating de treburi..sper sa fie bebeii bine prinsi in burtica

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Teli, nici eu nu pot sa zic ca m-am reglat dupa FIV (facut in martie). Eu am avut un CM sau ce-o fi fost, mai mult spotting-uri maronii vreo 3 saptamani si mai bine si printre ele 1 zi de sangerare. Ziua aia de sangerare am considerat-o ziua 1 si in z. 10 de la acea zi am fost la control (Dracea) care a constatat ca n-aveam nici urma de ovulatie. Mi-a prescris Duphaston (10 zile) si dupa cum a calculat ea ar fi trebuit sa-mi vina un CM adevarat pe 8-9 mai. Dar suntem in 15 si nici urma de asa ceva. Si eu m-am gandit la menopauza dar cred ca sunt de fapt dereglari. Mai astept si eu 2 saptamani si daca nu-mi vine o sun pe dr. si ma duc la control. Ii da ea de capat pana la urma.
Eu zic sa nu-ti faci griji de menopauza, probabil e o dereglare de la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Galuscutza, Cellu, Delphi sa fie intr-un ceas bun si sa va strangeti pruncutzii in brate pana la adanci si linistite batraneti!

Teli si Mirelusa m-ati scos din barlog, ca si eu tot cu capitolul pete imi bat capsorul. Asa cum va spuneam in ultimele mesaje, cu cei 2000 si ceva de euro, cat a fost FIV-ul, am reusit sa obtin primul avort din viata mea si sa experimentez niste dereglari, de care n-am mai avut parte pana acum, dar asta inseamna FIV-ul, iti poate aduce implinirea visului, insa pe spatele medaliei poti gasi si tot felul de nedorite........
Azi sunt in ziua 28 de la "avortul" de dupa FIV. In ziua 10 Codreanu mi-a spus sa stau linistita ca in 3 luni ma voi regla, sunt tanara, pot sta pe tusa cateva luni, ca nu-i niciun bai.
Dupa acea eco, am avut in loc de ovulatie 4 zile de pete (zilele 15-18), iar din ziua 25 petele s-au intors, azi fiind prima zi cu dureri de CM si cu pete rosii. CM-ul de dupa FIV a fost relativ redus, mai mult maro tuciuriu, culoare pe care pana la FIV nu am mai cunoscut-o.
Nu cred ca e vorba de menopauza, eu tind sa cred ca e vorba de dereglare, iar cei de la Giuly mi-au tot confirmat acest lucru.

Cum toate analizele mi-au iesit bune, imi doresc din tot sufletul sa am ocazia sa incerc natural pana in septembrie, sper sa ma reglez si sa pot incepe sa numar ca pe vremuri.
In functie de toate zecile de analize am facut si un plan de medicamente care m-ar ajuta sa-mi implinesc visul, totul e sa uite organismul de pete, ceea ce tine doar de el........

Pentru toate fetele care sunt pe frontul FIV-ului, multa putere, rabdare si optimism, ca daca sufletul si creierul sunt pe drumul cel bun, pruncusorul se descurca mai usor in primele clipe de viata!
Pe primul meu plan mi-am asezat linistea sufleteasca, caci daca ar fi sa schimb ceva din timpul primului FIV as schimba starea sufleteasca pe care am avut-o atunci si care a avut o mare vina in esecul meu, parerea mea......
M-am uitat in urma, la anii lungi de asteptare ai unui ingeras si am vazut ca mi-am asteptat cam grabita si agitata ingerasul, poate chiar cu o doza nesanatoasa de disperare, ceea ce as vrea sa nu se mai intample.
Daca dupa ce aplic formula asta, voi reusi, am sa va anunt, oricum, cel mai util medicament este acela care iti ofera un balsam pentru suflet si minte, zic eu, dupa ce am experimentat o carca de medicamente si investigatii...........
Va sarut pe obrajori si va doresc sa aveti parte de balsamurile potrivite!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am ajuns acasa nu am poze, totul e ok. Titicuti s-au asezat asa:
Titi de la Parter, e pozitionat chiar sub linia bikinilor. Are 3.2 cm si DPN.. 16.12.2007, cu activitate cardiaca!
Titi de la Etaj, e pozitionat peste linia bikinilor, Are 3.57 cm, DPN 10.12.2007, cu inimioara batatnd

E normal sa fie diferente intre ei!
Maine ma tund scurt de tot!
va pupam pe toate

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetele mele dragi,va multumesc din suflet pentru ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii.
Sunteti niste prietene adevarate...si pumnisorii vostri mi-au facut tare bine, caci- asa cum v-a scris Mikishor- am avut si gigei pentru ICSI si din cei 8 foliculi am obtinut 5 ovocite mature si trei mai micute(care mai au o sansa,dupa cum mi-a zis dr.).

Embriolog a fost d-na Dascalescu, care mi s-a parut o femeie de nota 10 ( mi-a zis: eu sunt embriologul si o sa am grija de puiutii vostri..stati linistiti,ca aveti spermatozoizi pentr ICSI).Foarte populara....De asemenea,mi-a placut si de Fraila ,care (dupa ce am "stimulat-o") a fost super amabila...imi oferea informatii dupa informatii si...m-a internat si in rezerva,unde erau conditii k lumea (mi-a trecut timpul mai repede uitandu-ma la TV-ul din dotare). Ca asistenta,am colaborat cu Flori,care si ea a fost foarte amabila si m-a pus in legatura cu Dascalescu. Iar de Dracea,nu mai spun. Nota 10 si ei. A venit la urma la mine ,in rezerva, sa vada cum ma simt,mi-a spus ca totul este bine si mi-a trimis asistenta sa-mi faca progesteronul injectabil( mi-a permis,insa, sa fac doar 2 fiole odata,nu 4...si apoi cate 2 fiole la 2 zile).
Am terminat punctia pe la 12( a fost cu anestezie pe vena,dar fara adormire...si totusi am adormit pret de cateva minute) si am plecat din spital pe la 15.30. Insa...de la 12 si pana pe la ora 20,cand am ajuns acasa,am continuu ( cu mici pauze) de la anestezic...stiam ca imi va fi rau ( ca am mai patit-o la anestezia de anul trecut pentru histeroscopie)..dar n-am crezut ca asa tare...unde nici n-am stat intinsa si am plecat la drum....si acum sunt ametita si abia am mancat mai inainte ceva ( ca nu mancasem nimic toata ziua)...
Asa ca acum fug in pat,sa-mi treaca ameteala.

Maine va trebui s-o sun pe Dascalescu sa-mi zica in ce stare sunt " puiutii" nostri..si bineinteles ca am emotii mari..sper acum sa se fertilizeze,divizeze,etc.
Voiam sa va mai spun ca erau ambii embriologi azi ( si Dascalescu si Cocei) si lucrau..deci nu e o regula ca o saptamana una,o saptamana cealalta...depinde cu cine vorbesti , acela te asista...
Inca o data va multumesc si sper ca si maine sa am vesti bune.

Doris: am vazut ca ti-a raspuns Kora la intrebare,daca mai ai ceva,nelamuriri, poti sa ne intrebi.

Pussi: ma bucur pentru Titi!

Editez, ca am uitat sa va intreb ceva...eu am sangerat dupa punctie si inca sangerez...nu mult,dar suficient sa nu-mi pot pune utrogestanul intravaginal si sa trebuiasca sa-l inghit.Voi ati sangerat dupa punctie? Daca da,cat timp?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy te puppp si tin pumniii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

nusyk---Da Doamne sa fie bine in continuare! Ai vazut ca a fost bine???
Oana fata din barlog!
aurel_cris- eu marti sunt programata!
Aldolina-azi am facut diphereline-ul cu nr 7..si sunt in ziua 27 de CM!
Zouzou, pussik -stati cumintele !
delfi- felicitari pt. bebei!
Ioana--ti-am votat motanelul!Super fain! Eu nu vreau sa concurez cu pisuka mea...ca va detronez..si nu sunt modesta!
Delia---mercic! pup fata!
Fetelor eu nu ma simt bine deloc! Ceva e in neregula!Se poate ca diphereline-ul sa dea alte ciudatenii prin corp??? sau e ceva nelegat de el?? Ma ia cu cald, am junghiuri/ intepaturi prin burtica, pe sub coaste , sub stern...peste tot! E groaznic! Si pe deasupra nu dorm! Sunt zombie! Am spus dr. de fam. dar el zice ca sunt stresata si nu vrea sa-mi dea nimic!
Maine ma duc sa ma vada o dr. internista si sa-si dea cu parerea!
Tineti-mi pumnii! Iar al meu sot..aproape ca nu ma crede...stie ca sunt ipohondra..dar acum chiar nu sunt!!!
nusyk- vinde-mi si mie pontul cu prog. inj. ca eu nu am reusit sa fac rost de el... si as da oricat sa cumpar 10 fiole! Numa ca toate fortele mi's potrivnice la ac. capitol!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Originally posted by nyko1

quote:
Originally posted by MRL
denissa, te poti prezenta la dr. Marinescu linistita fara sa faci cariotipul genetic, nu este obligatoriu pt FIV. Eu am facut aceasta analiza dupa esecul avut la prima incercare FIv cand din 6 folicului nu am obtinut nici un ovocit viabil (punctie oarba). Cariotipul l-am facut la MedLife si m-a costat in jur de 3 mil (300 ron). Am fost sa fac cariotipul pt ca atunci aveam semne de ? asupra profilului meu genetic. Din fericire am iesit normal si s-a dovedit ca nu am raspuns deloc bine la tratamentul cu Menogon.
si mult succes! Daca vrei intra la fetele de la FIV si vei gasi acolo informatii foarte pretioase daca te vei apuca de procedura.

Buna,
Sint noua pe aici si nu stiu daca trimit bine mesajul. Tu zici ca ai avut o incercare FIV si ovocitele nu au fost bune, eu am avut 3 incercari in care am obtinut ovocite din pacate doar citeva au fost mature si totusi nu au reusit sa obtina nici un embrion. Am facut si eu si sotul testele genecice, care au iesit bune. Le cele 3 incercari stimularea a fost facut diferit, dar rezultatul acelasi. Doctorul mi-a spus ca se intimpla foarte rare, dar sint persoane ale caror ovocite nu sint bune. Cert este ca nu am remas niciodata insarcinata, iar probleme de sanate nu avem nici unul. Tu ai ceva mai multe informatii? Doar atit ti-a spus doctorul ca nu ai raspuns bine la medicamentatie? Iti multumesc anticipat. Incer doar sa gasesc ceva explicatii si esti prima care zice ceva de calitatea ovocitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nusy,bravo,ce ma bucur ca totul a decurs bine si ati avut si ovocite si gigei!Sunt,insa,tare necajita ca ti-a fost atat de rau Sper din tot sufletul ca te simti mult mai bine
Sa ne tii la curent cu evolutia embrionasilor.Tin pumnii sa vii si in continuare numai cu vesti bune

Dany,imi pare rau ca nu te simti bine.Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebari,tot ce pot face este sa iti tin pumnii sa fie bine!

Zouzou,lasa calcatul si orice activitate casnica si stai cumintica in pat.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput