Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 7

Adriana_78 spune:
Iully, ma bucur pt. tine. Sper sa te intorci cat de curand in Piatra si sa te cunoastem si noi.
Lora, noi am plecat la sot la serviciu, n-am mai fost in parc. I-ai luat ceva frumos Iustinei? Sau tie?
Dana, mergi iar la fitness?
o noapte linistita
Adriana si Lara

ianusca spune:
Imi pare rau, dar sa stiti ca nu va neglijez. Pur si simplu nu am avut timp.Am avut de facut bilanturile si maine ma duc la Bucuresti.
Dar ce harnicute sunteti la scris!
Laura sunt sigura ca tatal tau va fi bine.Sanatate.
Va pupic pe toate si pe burticuti

lunna27 spune:
Iully ma bucur ca ai rezolvat problema,abia astept sa ne cunoastem,cand ajungi 'de tot' in Piatra tragem o intalneala Sarcina usoara in continuare!!!
Adriana nu am mai fost la nici un tae-bo,mi-a iesit pe nas data trecuta
Ianusca om fi noi harnicute la scris dar vad ca tu esti si mai si....dar la job,drum bun maine,ca tare e drum lung pana la Bucuresti!
Ana cum a fost la dr?Hai ca abia am asteptat sa apuc sa intru sa citesc
Lora vreau sa stiu ce ai cumparat frumos(intrebare valabila pt dimineata)
O seara linistita!!
Dana

Laura25 spune:
Salutare!
Pe tata nu l-a mai operat azi, ca a fost un accident de masina si medicii care trebuiau sa se ocupe de el au operat un copil implicat in accident. Asa ca emotiile continua. Copii sunt mai bine. Parca nici Biancai nu i-a mai curs nasul mai deloc. Le-am dat in continuare nurofen si osccilo si eu zic ca's bine. Am vrut sa iesim pe la 7 la o bere pe terasa la gradina de vara. Am iesit mandri tot, cu Bianca gatita cu rochita de blugi si ciorapei roz, Rares cu tricou si pantaloni noi. Prin dreptul parcului a luat-o Bianca mai repede la vale, desi o tinea tati de mana, s-a impiedicat de o denivelare si a s-a intins pe jos. Nu a apucat sa puna mana, asa ca a dat cu gura de trotuar si si-a spart buza si i s-a umflat serios. Nu mai spun ca i s-a umplut gura de sange... mainile pe care si le-a bagat in gura etc, etc. Am reusit sa o spal si sa o linistesc si am plecat mai departe. Acolo au fost super cuminti. Nu am stat nici noi mult, am baut berea repede si ne-am intors. Oricum, Bianca a ramas cu un botic care iese in evidenta
si eu cu un precedent ca se poate iesi la terasa cu copii (vroiam mai demult, dar se temea Sebi ca nu ii tihneste berea ca are de fugit dupa copii).
iully super daca rezolvi! Foare bine ca te-ai dus mai departe, la minister, si nu ai ramas asa. Te asteptam cu drag acasa, sa ne cunoastem si personal.
ianusca drum bun maine si incearca sa te mai odihnesti si tu!
Voi spre seara nu mai iesiti cu copii? Ca eu i-as scoate de acum zilnic pe la 19, poate ne intalnim.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

lunna27 spune:
Laura tinem pumnii pt tatal tau,in ceea ce o priveste pe Bianca bine ca nu a fost mai grav,imi inchipui ca v-ati speriat un pic, la 'botic' !.Bine ca le-ai oprit si raceala
Ati fost la gradina aia dinainte de Micromedica,nu?
Noi de obicei plecam dupa-amiezile la tara,asa ca eu nu pot iesi in parc,doar dimineata!
Criss hai la cafea,scoate nasul din hartii
Dana

ana1980 spune:
Neatzaaaa....sunt treaza de la 6.00 - Casandra n-a mai avut somn.Cred ca-i putin atinsa in gat. Dupa amiaza, de obicei mergem la maicamea si sta descultza si bineintzeles ca nu mai vrea sa se incaltze. Sta asa pana ma cert cu ea...
Dana dr a zis ca totul merge bine, bebelina se dezvolta perfect normal si a zis ca nu-i nevoie sa iau nimik daca totul merge asa. Oricum mi-a zis ca e nevoie sa iau de 2 ori calciu - pe la 28 de sapt si mai in colo(nu mai stiu la cate sapt)Mi-a dat deja retzeta pt prima tura de calciu. Si a zis ca sigur e fetitza
Laura imi pare bine sa aud ca nu-i mare lucru la strumfii tai. Iti tin inca pumnii pt tatal tau.
Ianusca drum bun si sper sa ai timp sa te si odihnesti.
Lora azi tot asa de mult ai de lucru?
Andreutza tu nu mai zici nimik?
Adriana cam cat de dimineatza iesitzi in parc? Ieri nu v-am zarit. Noi iesim la 10.
Ana si
Casandra

crissandrada spune:
Buna dimineata!
Multumesc Dana esti foarte draguta.
Cura mea de slabire nu prea merge. Duminica am avut o petrecere si nu am tinut deloc cura. Iar de luni incoace am mai redus din mancare dar nu foarte drastic. Nu mai mananc dupa ora 16.00 si beau ceai din ala. Si ma duc la sala la sotul meu. Dupa ce am fost la tae-bo am vazut ca multe din exercitiile de acolo le fac la karate asa ca decat sa dau 10 lei acolo mai bine ma duc gratis la sotul meu.
ps : Am o zi intraziere. Nu stiu daca inseamna ceva....
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

lunna27 spune:
Criss sa dea Dzeu sa iasa cum va doriti!!!De ce nu esti sigura??Ai mai avut intarzieri si n-a vrut sa fie bb???Te intreb ca la mine a fost deajuns o zi intarziere ca sa-mi dau seama ca sunt
dar acum depinde de fiecare organism.
Lora te-ai bagat iar in acte??
Copii astia ai mei isi fac de cap,nu vor sa se trezeasca si avem de repetat si o poezie acuma dimineata!
Dana