Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am pus cateva poze facute zilele astea.Primele sunt de la Bacau de acum 2 sapt cand am mers la metro si la prietenii nostrii!

Laura voi cum v-ati distrat?Mai lasa munca ,mey

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa va explic unde e Mitocul Balan: spre Tg. Neamt, ajungi la Cracaoani, faci stanga spre Magazia, treci de Magazia, e Mitocul Balan, mergi inainte si ajungi intr- zona muntoasa, spre Hangu, e f. fain. Si tot din Mitocul Balan poti face stanga spre Cracaul Negru si asa ajungi la Cuiejdel, la lac, unde e si mai frumos. Ati fost vreodata? E mai fain lacul decat cel de la Lacul Rosu. Doar ca zona e destul de salbateca...

Lora, mami de IUSTINA


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, as lasa-o eu, dar nu ma lasa ea pe mine . S-a tot fatait si sefu mare pe aici si nu mi-am permis sa tin DC-ul deschis decat foarte discret.
La noi a fost fain, dar obositor pt mine. Cabana e ok. Sunt conditii, e amenajata frumos. Dar nu are o curte unde sa lasi copii in voie. E totul in pante abrupte, sunt trepte din piatra mari (prea greu si periculos de urcat/coborat pt pitici),
tot felul de "capcane" pt copii mici si curiosi. Asa ca am stat non-stop la maxim 1 - 2m in spatele lor. In cabana au urcat in 4 labe de o mie de ori treptele interioare dupa care tipau sa ii dau jos (de coborat inca nu stiu cum sa coboare ).
Eu am venit mai obosita (fizic, ca m-am relaxat si m-am simtit bine in general) decat eram cand am plecat. A fost bine ca a fost cald si am stat f. mult afara.
A mai fost o tipa care si-a adus pisica (o persana de 1 luna jumate), mai atomica decat copii mei .
Ieri in drum spre casa am trecut si noi pe la baraj (pe la 5), daca stiam ca sunteti in zona, dadeam un telefon, poate ne vedeam.
Poze am sa incerc sa pun cateva diseara, daca prind rand la calculator. Pana pe la 22 nu ma lasa copii, apoi sta Sebi pe el, ca si-a gasit un joc nou .
Adriana voi cand ati fost in primavara la Lacul Rosu, la ce pensiune ati stat si cam ce preturi erau? Mi-am propus sa mergem la Lacul Rosu la urmatoarea iesire.
Trebuie sa ajung azi-maine in niste magazine sa cumpar haine subtiri pt mine si pt Rares. Pe noi ne-a prins caldura asta cel mai nepregatiti. Lui Rares i-am scos niste tricouri si cand l-am imbracat, cam toate sunt cu vedere la buric (a crescut baitul mamii, nu s-a incurcat). Nu stiu cum sa-i fac sa stea cu palarii pe cap, ca se fataie cu ele "meeei" cateva minute, apoi le arunca si nu le mai vor. Cred ca ii spun bonei de maine sa ii scoata mai de dimineata afara si pe la 12 cel tarziu sa-i bage in casa.

Dupa 18 nu vine niciuna in parc? I-as mai scoate o tura pe cei mici, ca la mine bate soarele si se face mai cald ca afara.
Promit ca ma uit si la poze, dar diseara de acasa.



Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mai Lora,eu la Hangu am bunici si nu stiu unde ar veni zona asta,am sa-i intreb pe ei ,dar totusi parca mi se pare cunoscut numele asta:Mitocul Balan.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura e bine macar ca ati iesit,imi inchipui ca nu prea ti-a tihnit,n-avem ce face,asa sunt copii .Si la ai mei le-au ramas mici,si hainutele si incaltarie,eu nu mai apuc sa-mi iau mai nimic,port tot cele din anii trecuti
Am vazut ca s-a deschis in Orion un nou stand cu hainute pt copii,e in locul ala unde se dadea comanda de mobila,nu m-am uitat prea bine la ele,ci doar fugitiv...

Adriana faine pozele,dar cam putine,v-ati plimbat si cu vaporul??
Cum de pleaca mama ta,sta mult plecata sau vine repede?


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, f. faine pozele, f. frumosi copiii!
Laura, asteptam si pozele!
Nu mai am timp de scris....

Lora, mami de IUSTINA


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, cand te-am sunat sambata, am inteles ca sunteti cu niste prieteni la tara, nu la Bicaz, de aia am crezut ca duminica ati fost la Bicaz.
Frumoase poze, avem si noi mai multe de ieri, insa n-avea rost sa le pun pe toate. Ne-am plimbat si cu vaporasul: 7,5 Ron de persoana. Lara a fost insa linistita, asa ca n-am avut probleme cu ea.

La circ n-am mai fost, ca se pornise o furtuna

Mama s-a cam saturat si ea de noi, toata ziua cu Lara nebunica, plus ca se simte aiurea fata de Moritz, se gandeste ca ne deranjeaza, ca nu putem sa mai avem viata intima. O sa vina pe la sf. lunii din nou.

Laura, noi am stat in Batca Doamnei la pensiune, aici un pic mai sus de strand. AM fost apoi cu masina inspre Lacul Rosu, n-am dormit acolo - ci doar o scurta plimbare.

Lora, da , vrem la iedutti

Ati vazut ce caldura e afara?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana ies super bune ciupercile.Frumoase poze am vazut...

Lora eu stiu de acest lac. Dar mergem la el prin GarcinaDar il stiu de vreo 8-9 ani. Este super acolo.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana cand ai sunat tu,intr-adevar eram la tara,am plecat sambata pe la 11 si am ajuns acasa aproape de 15,ca sa apuc sa-i culc ca altfel era jale.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana am vazut ca am postat amandoua odata ,ce-ati facut azi?Poate intrii maine dim pe mess sa-ti zic ceva

Dana

Mergi la inceput