Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss mancate-ar mama ,pai acum am vazut ca tu esti mai mica ca mine cu 2 ani,nu stiu de ce aveam impresia ca suntem de-o seamaHa ha haios vis

Da,azi e inaltarea,Adevarat s-a inaltat,noi am fost un pic si pe la biserica,dar fugitiv,mai acus cred ca o intind pana la mama,ca a facut sarmalute.

Restul ce planuri aveti?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Vreau si eu sarmaluteeeeeee . Deja le simt si mirosul si gustul....

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mamaaaa...sarmalute...vreau si eu!!! Mi-e foame deja... Lasa ca iau eu ceva de la nefertiti..da sarmalute n-au...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora s-ar parea ca tu ai abonament la Nefertiti

Nu stiam ca sunteti asa de pofticioase Criss vezi ca esti la cura Cum e cu intariezea aia,dai sau nu dai de baut??

Dana

Mergi la inceput

Dana, noi mancam la 11 si ceva in fiecare zi la serviciu si de obicei dam comanda undeva, de cele mai multe ori la nefertiti. Mie imi place f. mult mancarea de acolo, mai ales ciorba de burta...mama, da' ce pofta mi-am facut!!!! Da' de sarmale tot nu-mi trece, maine ii zic doamnei sa faca sarmale.
Nu ma mai duc la Carena la 11, ca n-am timp...avem doar jumatate de ora pauza de masa si tre' sa mananc...
A, i-am luat Iustinei ieri de la Amy Center de la Petrodava un compleu - maiou si chilotei foarte frumos, din bumbac bun, cu niste desene colorate, de don'soara...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Adriana, Ana, unde sunteti? Ati iesit pe afara?
Adriana, ti-a vazut Eugen ieri masina la zoo.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

E si azi intarziere dar si luna trecuta mi-a intarziat 2 zile dar atunci am pus pe seama stresului cu drumul, mersul cu avionul etc. . Oricum toata Italia aflase de la sotul meu ca sunt insarcinata . Dar nu a avut noroc. Asa ca acum stau in dubii si parca nu as mai da banii pe un test acum. Mai astept putin.

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Ei ce faceti ? Ati plecat? Azi, cand am si eu timp de stat la taclale???
Dana ai plecat sa manaci sarmalute?
Lora presupun ca esti si tu la masa , nu?

Celelalte pe unde umblati???

Mergi la inceput

Gata, am venit de la masa..... Sa-mi fie de cap! Oare cand o sa tin si eu un regim cat de cat mai normal...??? Cand o sa ma fac de 100 de kile, cred...
Da' chiar, unde sunteti toate, dom'le?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Aoleu Lora, bine ca nu mi-a dat Eugen amenda!
Stiti ce am facut ieri la Zoo? Am parcat eu masina frumos - insa mi s-a parut mie ca mai bine e s-o parchez mai in fata, de ce sa mai bat atata drum, ca locuri libere erau si mai la strada.
Asa ca ma sui eu voioasa la volan si cand sa plec - nu vroia s-o ia in spate - acolo e panta si degeaba ma chinuiam eu INCEPATOARE s-o dau in spate, ea incapatanata aluneca in fata - de am ajuns sa pup un biet trabant in fund. Sa mor nu alta. Am iesit pana la urma, fara vreo zgarietura (nici eu. nici trabantul - ca nu aveam viteza, insa muream de jena) insa tot nu m-am lecuit. La plecare, parcase unul in fata mea, asa ca atunci cand am dat sa ies s-a intamplat acelasi lucru ca si mai inainte. Noroc ca m-a ajutat un sofer binevoitor si mi-a dat-o el in spate, ca acum pupasem o Dacie Break in fund. Ce mai, cu soferi ca mine e periculos!

Noi azi am fost iar in parc la Ceahlau. ne-am intalnit cu Cristina (Ellinia) si dragutul de Stefan.
Salutari si din partea lor.
Multi pupici Cristina

Adriana si Lara

Mergi la inceput