Ce gatim astazi ? (35)
Raspunsuri - Pagina 22
ghinetz spune:
Pot sa scriu la subiectul asta si sa spun ca...azi nu gatesc nimic?! Va rog...Trebuie sa ma laud cuiva ca azi nici nu vreau sa intru in bucatarie. Baietii mei sunt plecati asa ca...ciresele sa traiasca!
Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
susulina spune:
- Supa de pui cu galuste
- Ficatei de pui prajiti cu piure
- Desert...fructe (cirese, caise)...dar parca-s fi facut si niste "gogosi bestiale"tot de pe aici luata reteta mai demult ca se fac repede, dar pe caldura asta sa mai stau si pentru ele in bucatarie...
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
madau spune:
Bubu vreau si eu reteta de la mancarica de ardei copti, se poate?.
Eu azi nu gatesc nimic ca am copilul bolnavior de aseara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bubu05 spune:
Madau, luasem ardei special sa-i coc, dar pe caldurile astea...am mai gasit o punga de ardei copti in congelator. Asa ca am luat un piept de pui, l-am taiat cubulete, am taiat 3 cepe mari cubulete si le-am pus impreuna la inabusit cu apa cat sa le acopere. Nu pun ulei si nu calesc nimic ca nu-mi place. Cand erau fierte am pus ardeiul copt, cam 8 bucati, taiat fasiute, sare, piper, foi de dafin. Apoi 3 rosii mari le-am oparit si le-am luat pielita, le-am dat pe razatoarea mare si le-am pus peste mancarica. Am mai lasat putin pe foc si la sfarsit am pus o legatura de marar verde.
A mancat si piticul un castronel plin cu miez de painica!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
laura72 spune:
ciorba de perisoare
tocana de vaca cu ciuperci si salata
pepene
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
antosit spune:
Mancarica de vinete la cuptor.
Supa de pui cu taitei.
Clatite cu dulceata de visine.
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
ghinetz spune:
Mai, fetelor! Dar voi gatiti si duminica? Sau e mancarea pregatita de ieri?
Bubu, pana aici simt miros de mancarica de ardei. Da cine sta sa coaca ardei acum? Ca la congelator nu mai am...
Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"