darul la botez

darul la botez | Autor: miniblu

Link direct la acest mesaj

De foarte multa vreme citesc acest forum si indraznesc sa va intreb ceva.
Sunt o viitoare fericita nasa, si as dori sa va intreb ce suma de bani ar trebui sa dau la masa? Am cumparat multe lucruri (trusou, costumase, lantisor, maine merg sa-i iau un leganut etc) dar as dori sa le dau si o suma de bani parintilor pentru ca stiu ca au avut mari cheltuieli cu botezul. Nu vreau sa par caraghioasa dar chiar nu stiu. As dori sa fie bine si sa fie multumiti.
Va rog sa nu imi raspundeti cu "dai cat te lasa inima" ci sa-mi spuneti cum ar fi mai bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

"Cum ar fi mai bine" doar tu stii, noi putem propune diverse sume...de la 300 la 1000 de euro, depinde de cat poti. Si eu voi boteza la toamna asa ca voi citi cu interes subiectul tau.

Tu la cat te-ai gandit?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniblu spune:

Initial m-am gandit la 300 de euro dar vom da 400. Sper sa fie bine.

Sa-ti traiasca viitoarea finuta si sa fie intr-un moment bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Eu in octombrie 2005 am primit dar de la nasi la botezul fetitei, 200Eu.
Darul vostru este ok ,tinand cont de toate inflatiile si cheltuielile, pentru ca la asta se adauga si restul cheltuielilor ce le faci pentru botez.

Sa va traiasca finuta/finutul!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry ca intreb si eu: daca la botez faceti un asa dar.. atunci cand veti cununa cat veti da?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vreau si eu asa nasi!
Dai super bine, chiar nu trebuie sa-ti faci griji in sensul asta, plus cadourile.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyx_neo spune:

nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji de bani lui bebe sa-i fie bine ,nu cred ca daca ai da 300e sau mai mult se va supara careva,important e momentul de crestinare al bebeului bani pe locul 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniblu spune:

Gata, a trecut! Totul a fost minunat. Pana la urma am dat 300 de euro pentru ca ni s-au adunat mai multe. Finuta noastra este superba!

Va multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

quote:
Originally posted by miniblu

Gata, a trecut! Totul a fost minunat. Pana la urma am dat 300 de euro pentru ca ni s-au adunat mai multe. Finuta noastra este superba!

Va multumesc pentru raspunsuri!

Felicitari si daca poti sa detaliezi ce ai luat pentru botez .
Ma intereseaza ca si eu voi boteza in septembrie in Lugoj si care mai sunt datinile pe acolo....

Mergi la inceput