Vopseaua de par imi arde pielea capului!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu am pielea capului super-sensibila,indiferent de genul de vopsea folosit,cu sau fara amoniac(acum intr-adevar folosesc numai fara amoniac)senzatzia aia de usturime persista!

Si dupa 2-3 spalari de la aplicare,intotdeauna mi se "cojeste" efectiv pielea capului(mult mai pronuntzat este in crestetul capului,de fapt acolo e si cea mai mare sensibilitate,care de fapt i-o datorez unei coafeze,care mi-a ars efectiv parul si pielea,aveam niste "bube" mai mari ca murele in virful capului.Si la vremea respectiva aveam doar 18 ani)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

O sa sune tragic ce iti spun, dar e decizia normala: nu te mai vopsi. Revin-o la culoarea naturala si lasa-ti pielea sa isi revina. Sper ca vei lua decizia corecta pentru sanatatea ta.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mare dreptate ai draga CLOVER,dar ce ma fac cu firele alea albe care ca naiba exact in fatza sunt iesite!

De vopsit,oricum datorita celor mai sus mentzionate,asociate cu o boala tiroidiana care automat duce la caderea parului,ma vopsesc odata la 3-4 luni!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

In farmaciile CATENA se gaseste o vopsea numai pe baza de plante si are aproape toate culorile(Color&Soin) ...M-am vopsit cu ea(blond) cat am fost insarcinata,si am fost foarte multumita.
Daca totusi te vopsesti cu alte marci , incearca sa pui un oxidant mai slab. El este cel care arde parul si pielea capului( asa mi-a explicat mie coafeza)

Les 3Chenes Vopsele de par Color&Soin
noua generatie de vopsele de par, fara amoniac si rezorcina, pe baza de extracte vegetale si plante tinctoriale.
Disponibila in 24 de nuante.
Avantajele vopselei Color&Soin:
- asigura vopsire permanenta si de durata
- revitalizeaza si hraneste firul de par
- acopera firele de par albe de la prima aplicare
- nu usuca firul de par; parul devine moale si usor de pieptanat
- reface luciul, stralucirea si volumul parului
- rezistent la samponare

Compozitie:
- proteine vegetale extrase din soia, grau, ovaz si porumb
- ulei vegetal din nuca de cocos; ulei esential de rozmarin, eucalipt
- pigmenti vegetali din plante tinctoriale de pe intreg globul

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Tierry, si eu candva ma vopseam cu orice si n-aveam nimic, probabil am capatat vreo alergie.

Clover, ce sa zic, mai fac o incercare cu vopseaua asta fara amoniac si ma las, daca altfel nu se poate. Dar ce ma fac cand apar firele albe...

Madaluta, merci de sugestie, luna viitoare imi iau din asta.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Madaluta poti cumva sa-mi spui exact toate ingredientele scrise pe cutia de vopsea? Ca nu reusesc sa le gasesc. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ideal ar fi renuntatul la vopsit. Dar cum acest lucru ar dauna ... frumusetii, nu ne ramane decat sa recurgem la vopsire dar sa incercam sa gasim produse fara chimicale.
Asa mi se intampla si mie. Pielea capului a devenit mai sensibila la vopsea. Incerc sa gasesc o solutie potrivita pentru treaba asta ca nu cumva sa am ghinionul sa raman fara par...
Poate vopsitul la un interval mai mare de timp ar fi o prima solutie, si aplicarea unor masti de par care sa calmeze pielea capului, sa reduca din sensibilitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by ellej

Tierry, si eu candva ma vopseam cu orice si n-aveam nimic, probabil am capatat vreo alergie.

Clover, ce sa zic, mai fac o incercare cu vopseaua asta fara amoniac si ma las, daca altfel nu se poate. Dar ce ma fac cand apar firele albe...

Madaluta, merci de sugestie, luna viitoare imi iau din asta.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Ei, pana apar firele albe mai e, nu? Se mai dezvolta industria cosmetica pana atunci.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

pet: nu am mai pastrat nicio cutie..dar intra pe situl farmaciilor catena si gasesti acolo mai multe detalii. Eu am postat cateva..vezi ce gasesti in plus

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Inainte de a te vopsi, lasa si tu parul nespalat mai multe zile (7-8)..in felul asta sebumul care se aduna pe scalp te protejeaza mai bine de chimicale. Ai incercat asta?

O alta solutie de a fi blonda fara sa afectezi scalpul este sa recurgi la suvite blonde pe parul tau natural. Arata superb (mult mai bine decit blond all-over) si nu iti afecteaza scalpul deloc. E o metoda buna si pentru acoperirea firelor albe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput