"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 28
lilanda spune:
Bonjurica!! :-)
hehehe...vaz ca Silviei nu i-a mai fost somn de serbarea asta!!!
Si constat ca fenomenul dora exploratricea e unul mondial!!! ...hehehe...doruletz stie, ca ma scoase odata din incurcatura cu un cadou care sosi la Londra via Paris!
buli, mi se pare si normal sa intrebe copilul despre lucruri autentice, asa la fata locului Iar tie, vacanta placuta!!
Noi cu concediul mai din bucatele: am o saptamina comuna cu Niels in august, cind plecam la Barcelona si restu' mai pe sarite. Eu in schimb, am sa mai fur o saptamina cind, impreuna cu o prietena de la Bruxelles, vom purcede intr-o aventura pe care mi-o doresc de mult..pret-a-partir Adica stam cu bagajele facute, prindem o oferta si a doua zi plecam! Asa ca in iulie voi calatori undeva, dar nu stiu unde...nu-i exclus sa fie si Mexic :-))
itsme, ce bun mai gateste domnu' itsme?? Daca are niste retete noi, io le-as putea recepta!!
Si pe-acilea e racoare...is vreo 20 de grade si sta sa ploua, ceea ce cam strica petrecerea de Skt. Hans (asta are de-a face cu mijlocul verii, cu Sinzienele si cu nasterea lui Ioan Botezatorul!! Cert e ca pe plaja, in seara asta, se ridica niste vrajitoare din paie si li se da foc, exact ca pe vremea inchizitiei). Acu chiar daca ploaia va compromite "executia", prilejul de cirnati si bere tot ramine...(promit ca daca nu ploo prea tare, merg si-aduc si niste poze).
Va pupez, ma duc sa-mi cumpar belet la loto, ca-i premiu de 7 milioane de euroi!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
hahaha, itsme, citii, bietii oameni, si p'aci e la fel si presupun ca si io tot asa o sa ajung, sa-i scriu scrisori de multumire lu' dora.
Deja ii da sa manance, o plimba prin casa, io cred ca au pus vrun mesaj subliminal in desenu ala animat, nu e posibil altfel, la altele nu se uita deloc.
mihaela, merci de informatiile despre thomas, aci nu e moda da' piticania are unu mic, i l-am luat din germania ca mi-a placut insa nu stiam ca si asta e un fel de "de niro" al prescolarilor
Vazurati ca in patagonia disparu un ditamai lac , asa de pe o zi pe alta? Io zic ca fu mana diavoleasca maica, asa cevaaa
mihaela_s spune:
Sunt pe fuga...bagaje, mancare, pregatiri...dar am trecut sa va salut si sa va spun ca imi veti lipsi 2 saptamani...va pup pe toti, aveti grija de Poiana!!!!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
ce caldura fratilor, care topit??
aci sunt 10C (da,da zece!!) si ploua marunt cam ca la inceput de noimebrie
Io ramasei 3 zile singura cu piticania asa ca nu ma mai prindeti p'aci decat eventual daca intru de la birou
Mihaela, stiu ca plecasi deja, cu intraziere iti zic drum bun si distractie frumoasa. Sa vii cu poze multe sa ma incalzesc si io!!
restu?
basca spune:
Salut
Uite,m-am gindit daca pot ca sa gasesc un "ice-breaker", mai funny si destept ca sa ma introduc aici pe pagina voastra, dar cred ca mi-e neuronu in suferinta.
Asa ca va dau binete, sper sa ma primiti, si promit ca macar la inceput pina ajungem sa ne cunoastem mai bine sa stau cuminte si sa chibitez de pe o.....margine virtuala.
tata lu Toma spune:
Doruletz, hai sa facem schimb. Tu vrei la 40 ca io viu la Paris si la minus 40 ?!
Adevaru e ca putea fi mult mai rau daca era si umezeala d-aia sa se lipeasca toate s-intre ele si de tine. Din "fericire" e insa o caldura uscata.
Oare cat mai tine ca deja furtunu' meu din curte mai mult pisha decat curge.
No, bun venit basca tata si hai noroc !
Poate ashea am si io cu cine bea ceva ca vaz ca fetele astea is tare abstinente in ultimu' timp ... sunteti la regim, graselor ?
Mihaelo, sa fiti cu bagare de seama la Atena, taica, sa nu va insolati. Stayi la umbra si dregeti-va cu un Mythos de la gheatza.
Aloooo, trezirea !!!
io, mai mult mort decat viu
ps.O sa am totusi vacanta in vara asta. Ma rog, in septembrie da' deja privesc lumea cu alti ochi.
pps.Nu ma bagati in seama; beau un "ghelao"-whisky cu muuuulta gheata si muuuuulta soda (reteta thai)
_
Take me home, country roads
Pegasis spune:
Eu m-am lichefiat... De fapt sint in stare gazoasa... Revin peste o saptamina jumate (in stare normala sper)
La ora 17 cind m-am urcat in masina (parcata la umbra), termometrul arata 42,5 grade Celsius. Credeti-ma, nu vreti sa fiti in Bucuresti zilele astea.
taticule, ce furtun de gradina bre? N-ai auzit ca-i penurie de apa si sa facem dusuri cit mai scurte? Mata' uzi gradina? Ntz, ntz, ntz...
Eu am pierdut firul la povesti, ca-s inecata rau in munca.
Mai viu io. (copirait am uitat cine)
lilanda spune:
Bonsoir,
basca bun venit...am vazut ca ai fost primit barbateste!!! Tata lu Toma, pai cum sa-ti vina sa bei bre pe frigu asta aicea??? Si le ploo cu gheataaa ..ma duc sa-mi iau un coniac!! (da' ia baga reteta aia thai, just in case ca mai vine vara!!)
mihaela, vacanta frumoasa, cu mythos (nu-s ce-i ala, da' suna bine )
pegasis si doruletz, serviciu usor: una la munca, alta-acasa :-))
In rest, mai viu io...da' asta poimiine, ca miine plec in delegatie!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
tata lu Toma spune:
Uraaaaaaaa, scaparam si de data asta.
Afara ploaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Pegasa gazoasa, asa-ti trebe daca te uiti la stiri si mai ai masina bengoasa cu termometru ...
Lilu, iei un pahar maaaare, il umpli cu cuburi de gheata, torni visichiul dupe gust si apoi mult sifon. Cand termini sticla de visichi te duci la masaj ... oups, te duci la culcare. Aia cu masajul era dinainte de casatorie.
_
Take me home, country roads