"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

tata de Toma, este superba poza si ilustreaza perfect serbarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Irimell, bun revenit ...ati terminat cu mutatul, aranjatul??? Se poate vedea?? :-) (chiar ma gindeam la tine zilele astea si la excursia voastra de anul trecut din Spania!!)

Tatuc, reperai mama iedului (ce dragut din partea ta, s-o numesti asa ) si aproape-s sigura si pe unde-i 'edul...anyway felicitari si sper sa fi primit cupilul ceea ce merita!!

doruletz, ce-i cu scandalul ala www.hotnews.ro/" target="_blank">despre Poncelet, ca vazui ca-l bagara la mijloc si pe Vacaoriu...da' el neaga!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre Lilando, n-am scapat de el pana nu s-a vazut in mana cu un nou personaj din "Ben 10"; mai precis cu ... Stink Fly !

Drajilor, declar in mod oficial deschis sezonu' de beri :
http://www.treklens.com/workshops/292596/photo42401.htm
si de leneveala :
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo292596.htm

v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Tatuc, jos palaria domne' pentru terasa aia tropicala a matale!! (as pune si io niste poze cu a mea, da' n-am inca ce s-arat ...pffui). Auz, da' hamacu' ala ce sarcina duce??? Intreb cit se poate de interesat, fiindca am vrea sa cumparam si noi unul, insa Niels tocmai ce-o-mplinit 85 de kilograme!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

hehehe, si io am aceeasi "varsta" cu Niels si ma tine.Zice ca max.100 asa ca mai incap cateva beri.
Am mai avut unu' care s-a rupt pana la urma (sub mamanul meu) pen'ca l-am tinut in soare si in ploaie pana a putrezit.

v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Tata lu' Iedu' cel mic, sa va traiasca terasa si sa va aduca numai bucurii!
E tare faina.
I-ai montat si-un cos de baschet?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

Na'seara!Mi-am luat inima-n dinti si am venit sa va salut asta dupa ce v-am cautat ceva vreme si n-am inteles nici acum cum a-ti aterizat intre prunci:) Nu ca ar fi ceva rau!Nu v-am mai citit de ceva vreme si imi dor sa o fac.
Dar sa m-a prezint.Ma cheama Oliveira si indatoririle jobului,in rest inca nimieni;) dar dat fiind ca momentan o sa locuiesc in china o perioaada nici nu as vrea sa ma mai cheme si alcineva.:) Am 35 ani,un baiat si 2 divorturi,si ma ocup de grafica,in principal de grafica jocurilor.Camatat azi,sint pe un aeropport si va& scriu de pe un palm si ee ff obositor.Va sarut,la revedere

Mergi la inceput

Bonsoir,
tatuc, danke schön de pretioasele detalii...o s-adjudecam si noi unul, macar sa stim cind atingem suta!!! :-))

shattrath, ...care prunci, aa?? :-)) Sintem ditamai adolescentii!!!...asa ca, mai avem (doar) un pic pina sa dam in mintea pruncilor :-)) Sa stapinesti sanatos(sanatoasa??) aia 35 de ani (ufff, ce virsta frumoasa!!), sa-ti traiasca baiatul si cele doo divorturi ...cit despre grafica, imi poti sugera un tutorial de Flash??? (ma intereseaza partea de animatie pentru incepatori, ca aia cu desenatu' mi-e cumva clara!!)

Vazurati ce eforturi depuse azi junele ministru de Justitie, ca s-ajunga la slujba de inaugurare www.cotidianul.ro/index.php?id=11353&art=30168&cHash=f0890ac9a2" target="_blank">piscinei lui natale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

viu numa sa spun ca:
- niels e cam slab. pare inalt in poze si cred ca e, asa ca 85 e "ieftin". si pana la urma nu pe el trebuie sa il tina hamacul, nu?
vrei sa iti trimit eu unul mai rezistent de aici? (hamac, adica ;))

- sper ca v-ati facut bine cu totii. si copiii?

- eu plec in romania peste doo saptamani, sa ma coc nitel.
imi fac un nod in gat sa nu uit sa aduc seminte de leustean si ciocolata cu rom.

- shattrath, bine ca ne-ai gasit!

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

arborel si eu peste 3.
ce zici ne vedem o data? stai pe coasta de vest tu, nu? mi-ar place sa discutam un pic.

sanatate tuturor cupiilor!

Mergi la inceput