"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

deh bre Lilando, io-ti zisei ca ce-ti trebe lu' matale se cheama vacanta nu chimicale antihistaminice !

Mihaela, bine c-ajunserati teferi acas'. Nu mai faceti frate d-astea ca, dupe cum vazusi, n-avem noi drumuri pe care sa faci atata amar de kilometri intr-o singura zi.

Sabino, ntzntzntz, iti cam facusi de cap cu pretena Vik.

ati auzit si voi ca vine vichendelu ?!

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da tatic, la mine veni deja . Ce sa facem, nu ne-am gandit nici noi ca ne ia atata amar de timp...si cum luasem doar o zi de conced, asta fu. Io am mai atitpit pe masina, tare cu grija sa nu adoarma si Ovi, insa el e mai rezistent...nu e prima experienta, dar macar ajungeam pana pe la ora 2...

Sabina, am vazut WS, multam fain, insa n-am mai apucat aseara sa scriu si sa postez nimic...incerc azi daca apuc...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayu, acum vazui ce patirati. Va tin pumnii, hai ca greul a trecut! Nu-ti mai povestesc si aventura Anei la operatia de polipi, ca tatucu ne intrecu cc cu halatul lui cu tot...

Sabinelu', frumoasa poza cu cc castelul (da ce-am frate de ma cacofonesc asa???) Ma zgiiam in computer sa vaz daca nu e desen ceva...

mara, ce tinara esti...

Ma duc la TV, sint fan "Friends" mai nou, mi-am cumparat toata seria si ma destind in fiecare seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Pe unde umblati bre?
Io-s acas ca am racit rau in toiu verii asa ca ma alesei cu 2 zile de vacanta. Vorba vine 'vacanta', ca am piticania pe cap plus ca abia ma tarasc prin casa...

Sabinel, vazui si io pozele, interesant, chiar arata a orasel nordic amestecat cu gri comunist. Iar castelul e super, io fusei convinsa ca ai prelucrat poza mai mult de atata cat zisesi .
Ziceai ceva de o continuare sau nu intelesei io bine?

Rayu, ce face ami tzunami, a uitat operatia? si-a recaptat glasul?

Imi placu www.evz.ro/article.php?artid=307864" target="_blank">aticolul asta, parca l-as fi scris io!

mai viu io, acu s-a trezit tero din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Imi placu www.evz.ro/article.php?artid=307864" target="_blank">aticolul asta, parca l-as fi scris io!

Daaa..io-l mai reperai si www.jurnalul.ro/articole/94035/de-ce-e-vinovata-corina-vasile" target="_blank">pe-asta - dupa mine - singura luare de pozitie decenta in presa despre "ancheta" mediatica in cazul elevului care s-a sinucis. Zilele trecute am ajuns (dupa niste linkuri postate pe forum) la pagina cu profilul baiatului si, sincer, toate mesajele alea de revendicare, infierare, condamnare la moarte a profesoarei m-au luat cu ameteli!!! Toti pomeaneau de minunata emisiune de la miez de noapte de pe ZeroTV!! Stau si ma-ntreb unde mama naibii ii deontologia aia profesionala (de jurnalist), cind te joci cu vietile unor oameni - asa din emisie - ca da bine la vecini si la audienta

Si pe-aci fu scandal (cred ca microbistii stiu ), la interminabilul meci de fotbal europeano-mondial Danemarca-Suedia. La partida de simbata, pe cind era 3-3, arbitrul a dictat penalty pentru suedezi, la un fault al danezilor...dupa care, intr-o fractiune de secunda, a ajuns un "fan" danez pe teren gata sa-l ia la bataie pe arbitru...din ce-am vazut, n-a apucat decit sa-l impinga... insa ala, pe buna dreptate, a incheiat meciul si a declarat, la masa verde, partida pierduta cu 0-3 (mai urmeaza cred si alte pedepse pentru nationala DK care si-a asumat responsabilitatea pentru incident). Ei bine, a doua zi, dis-de-dimineata aparura poze cu "fanul", alaturi de invective precum "idiot" si "prost" ...insa la vreo ora dupa, poza era deja bluruita, fiindca se postasera deja mesaje agresive si amenintatoare din partea audientei!!! Ma-ntreb ce s-ar fi intimplat in Romania intr-o asemenea situatie, in conditiile in care ziarele electronice trag dupa ele tot soiul de comentarii triviale si scabroase despre diferite personaje publice...:-((

Alminteri, aci miine ii zi libera (Ziua Constitutiei) si daca nu ploo, planuim un excursion pe bicicleta prin imprejurimi!! :-))
doru...sanatate

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

M-ati darimat cu povestile de operatii de amigdale polipi si alte alea:))Stati linistiti,ca stiam deja cum se opereaza prin Romanika...eu am fost operata la 3 ani(deci prin anii 70,in iepoca de aur:) de polipi.Anestezicul meu a fost o doamna foarte grasa in halat alb,care m-a imobilizat ca pe un sac de cartofi,dupa care doctorul mi-a bagat niste fiare in nas,si mi le-a smuls cu juma de creier cu tot(asa imi aduc io aminte acum,dupa trej de ani:))Sadici bre!Se zice ca ramai traumatizat toata viata daca ai patit ceva prin copilarie,iaca ,io cred ca sint,pentru ca mi se cam taie picioarele cind calc intr-un spital.
Bubu e OK,ba chiar ,din exces de zel,eu si ta-su o mai intrebam daca cumva o doare gitu,dar ea zice ca nu.Ba chiar s-a si prins de smecherie,si daca ii bagam niste penalizari pentru fapte de natura bubuleasca,ne zice repede ca o doare gitu:))Si o umfla risu:))Cred ca face misto de noi,de fapt.
Altfel,si noi ne minunam de danezusuedezu ala,si aici ziarele il fac idiot si timpit,treaba greu de imaginat in Suedia.Lilutz,cica ar fi din Göteborg baietu,a baut si el vreo 15 beri si nah...faza la care noi,romanii,din terasa mea,(ca ne-am strins in week end citiva),am ris cu lacrimi.Cum bre,numa 15 beri si si-a pierdut mintile??
Dorule,sanatate mami!Cum ai reusit sa racesti?Asa ceva....
Si salutari si pupaturi tuturor,mai viu io
P.S.-mi-am luat o saptamina concediu medical din motive de cupil operat,asa ca lenevesc cumplit,si cind o vad pe Bubu vesela si sanatoasa si zburdalnica,ma cuprinde un sentiment bizar cum ca as chiuli degeaba de la munca...dar imi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

daaa rayu, si io tot operatie d'aia cu sarme in nas am facut, desi eram foarte mica probabil ca si io fusei traumatizata ca mi-a ramas o imagine horror a unui de un sortz verde de cauciuc, mi-au spus mengelii aia de la spital ca mi-l pun ca sa-mi faca "poza" Io ma tot minunez cum de nu suntem toti la casa de nebuni cu asa traume in copilarie, acu trebuia sa vorbim acilea despre noua culoare la camasa de forta nu sa stam la taclale despre filme si politica

Lilutz, merci de articol, il scapasem Intradevar sa mai trezeste cate unu sa-si aminteasca ca "deontologie" nu e echivalentul unei injuraturi, ce folos insa, ca in rest acelasi ziar analizeaza si ce-a mancat profesoara la micu dejun cand avea 5 ani. Io cred ca urmatoarea revolutie o sa fie imporiva "jurnalistilor", astia chiar depasesc orice limita.

Apropos de politica cica tradiceanu si cu geoana (nu era p'acilea un subiect cu PSD+PNL = LOVE? ca parca nu-l mai gasii?! ) se intalnira ca huhurezii in www.romanialibera.ro/a97330/intalnire-de-noapte-in-parlament.html" target="_blank">miez de noapte la parlament . Credeti ca tariceanu s-a rugat de prostanac sa-l sustina ca sa poata continua reformele, sa iasa romania din criza politica, sa avem guvern stabil ca sa putem face fata cerintelor UE etc, etc?? Muhahahaha, va inselati, el le spusa pesedistilor aliati ca doreste sa ramana "amanta ascunsa" a pesedeului ca sa poata sa continue "lupta comuna" impotriva lui Traian Basescu!
Asta da model de prim ministru grijuliu cu soarta tarii si nedoritor de 'scandaluri'. De abia astept sa-l vaz dupe alegeri la groapa de gunoi a istoriei si pe el ca si pe aliatii Iliescu, voiculescu & co.

Uitai sa va mai arat un www.romanialibera.ro/a96965/vremuri-anormale.html" target="_blank">alt articol aparut acu cateva zile. Si p'asta parca tot io l-as fi scris

mai viu io si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Altfel,si noi ne minunam de danezusuedezu ala,si aici ziarele il fac idiot si timpit,treaba greu de imaginat in Suedia.Lilutz,cica ar fi din Göteborg baietu,a baut si el vreo 15 beri si nah...faza la care noi,romanii,din terasa mea,(ca ne-am strins in week end citiva),am ris cu lacrimi.Cum bre,numa 15 beri si si-a pierdut mintile??

Hehe...pai e de inteles bietu' danez, daca locuieste colo-sa la bolag. Intelesei insa, ca UE solicita alcool la liber in Suedia (si cica nu ar fi ilegal ca tu, ca persoana fizica, sa-ti comanzi alcool pe Internet din strainatate ).
doru, dupa discursu' lui Basescu, ceea ce se-ntimpla acu' in politichia romaneasca, pe mine nu ma surprinde...da' diloc! Cit despre articole favorite, mie-mi placu www.romanialibera.ro/a96867/alternativa-la-alternativa.html" target="_blank">opinia Alinei Mungiu , tot de-acu vreo citeva zile....haha, si-nc-o stire, cumva locco: cica autoritatile din Groenlanda au oferit prezervative gratis, marimea M, barbatilor din zona. Actiunea, primita initial cu entuziasm, a esuat intr-o serie de reprosuri cum ca marimea fu prea mica

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Am revenit in poienita, dupa lupte seculare.
Va pup si ma duc sa citesc ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Domnu'Toma aka Iedu'celmic s-a comportat, pentru prima data, admirabil la o serbare.
A suportat cu stoicism costumul si poeziile "stupide" si la final m-a intrebat rapid : "Merit si io ceva pentru chestia asta ?!"
Atmosfera o puteti vedea acilica :
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo292185.htm
Cu nitica straduinta o sa-i gasiti si pe ied si pe doamna mama'mnealui

tzapu'

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput