"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

halaua de la Sabinelu care e acas' da' nu poa' sa intre pe forum din cauze obscure inca. Internetu-i merge da' DC-ul ba !

Rayu, acu' ca totu' s-a termenat cu bine pot sa-ti povestesc ca la Toma a fost un circ sinistru cauzat de proasta organizare din minunatul spital Budimex/Marie Curie.
Adicatelea ne chemara cu noaptea-n cap cu copilu' nemancat, nebaut, etc si intraram in operatie spre pranz cand Toma deja-si pierduse orice urma de rabdare si de curaj privind in jurul lui la o multime de copii iesiti din operatie.
Ca sa n-o mai lungesc, operatia a decurs OK dar cand s-a trezit din anestezie a facut niste scene de ne-a stiut un etaj intreg : "Va omoooooor !!! Dati-mi apaaaaaaaaa !!! Nu vreau sa ma operez (ca el deh, pierduse faza cu operatia); duceti-ma acasaaaaaaaa !!! Va omoooor !!! " etc, etc, etc ... Toti ailanti pacienti dormitau prin patuturi, numa bietu'Toma facea ca toate alea !
Am primit permisiunea sa-i dam niste apa,totusi, asa ca s-a repezit la pahar, l-a dat peste cap si dupa alte doua minute de agitatie si urlete apa a inceput sa tasneasca din el saracutu' ca un jet de hidrant direct pe ... mine. Urmatoarele doo ore el a stat ceva mai linistit impreuna cu Raluca iar eu am dat ture prin spital imbracat in chiloti si halat de chirurg.
El, bineinteles, nu-si aminteste mare lucru din toata istoria asta da' noi ne-am mai alienat un picut si cu ocazia aia.

Lilu, ar mai fi si Claritine.

pa

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata...iete ca baiatu de la net se tinu de cuvant si repara neregula:)
imi pare rau sa aud isprvile lui Toma de la operatie...io ma feresc de ORL ca de tamaie:)), pt ca am amintiri horror de la operatia de polipi, ceva nebulos si insangerat, care include o muscatura zdravana pe mana felcerului care a efectuat operatiunea.....

Rayu, insanatosire grabnica domnisoarei Bubu ii dorim!! Cand veniti in Ro??
ca de data asta nu te mai amenint cu nici o excursie, din cauze de supraponderabilitate justificabila

eu acuma am ore la facultate, e ultima saptamana si dupa aia au examen sarmanii de ei, asa ca fug spre datorie.
nu inainte sa va spun ca am vizitat un castel superb, si va las dovada

Lilu, sper sa-ti treaca si tie repejor alergia. O chestie absolut neconventionala si care a ajutat f multe constinte de-ale mele la dermatite si chiar acnee din aia urata e o cura Oshawa, orez integral si grau fierte cca 20 de minute(nu 17 ore!!) ,pe care le mananci timp de 2 sapt. Ideea e ca are atatea vitamine chestia aia ca nu te simti slabit decat primele 2 zile.
Sorela mea a scapat de pitiriazis cu chestia asta, pe care a incercat-o dupa ce eu i-am interzis sa ia cortizonul dat de primul dr intalnit in cale. Pe bune ca in 6 zile era ca noua, fara cortizon.Si dupa aia alti nenea cu halat alb i-au zis ca era boala de stress...si ca l-ar fi luat degeaba.si ca f bine a facut cu acest regim.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Puhahaha...apai daca-i spuneati povestile astea, avant, lui mama Rayu, ajungeam la resuscitare cu ea, pe cuvint!! Io totusi cred ca, un efect linistitor asupra lui Bubu, le avura si aia cu capoate verzi Al tau ce coloare avea, tatuc?? :-))

Ete azi, fusei prin tirg si nu gasii, nici Aerius si nici Claritin, ci doar Benadryl...acu' din asta luai si tura trecuta (cind imi spuse pegasa de Claritin si cind aveam o jena doar la ochiu' sting..problema e ca dupa ce prestai la gradina-mamii-ei-ca-tot-nu-i gata, ma apuca usturimea si la dreptu. De ieri si pina azi, luai trei pastile, si parca vaz mai limpede...deci pare-a fi o alergie, daca nu, sigur e placebo
Sabinelu', mai c-as tine cura aia....da' doo saptamini ar trebui sa maninci numai fiertura aia ...ca io ma prapadesc daca n-am carne!! Si sa nu-mi zici ca tu facusi poza aia!!! Daca da, trimite-o la un concurs, ceva....e suuuper!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

bre Lilando, incearca si dupe substantele active : loratadina (Claritine) sau desloratadina (Aerius).
Daca tot nu gasesti, io zic sa-ti iei o vacanta. Fac pariu ca-ti trece !
Cat despre halatu' meu (deasupra genunchiului si incheiat la spate cu neste snururi) pot doar sa presupun ca la un moment dat fusese alb ...

Poza lu' Sabina e bestiala, intr-adevar !!!

v

_
Take me home, country roads

iaca ce zice coana wikipedia :

Loratadine is a drug used to treat allergies. It is marketed by Schering-Plough under several trade names such as Claritin®, Claritine®, Clarityn® or Clarityne® depending on the market, by Lek as Lomilan, by Ranbaxy as Roletra and by Wyeth as Alavert.

Desloratadine is a drug used to treat allergies. It is marketed under several trade names such as NeoClarityn, Claramax, Clarinex and Aerius. It is an active metabolite of loratadine, which is also on the market.

si inca :
Loratadinum
Denumire comerciala: Claritine, Clarozone, Erolin, Flonidan®, Lorastamin, Loratadin, Loratadina LPH®, Loratin®, Loravim, Rinolan®, Roletra, Symphoral®.

Mergi la inceput

Pai Lilo, incearc-o macar 3 zile:))
sa-ti mai spun ca sormea a slabit 3 kile intr-o saptamana?

poza am facut-o in felul urmaritor:
am pus aparatul pe pontonul ala de se vede in prim plan, am stet manual diafragma deschis si 6 secunde expunerea (atata imi zicea ca e expunerea aproape perfecta, era nitel , f f nitel subexpusa), Iso 50 ( ca sa am cat mai putin zgomot de imagine) si i-am dat sa declanseze dupa 2 secunde, ca sa nu fie nici cea mai mica trepidatie de la apasatul butonului. aah, si am fixat manual focus la infinit, de aia prim planul e mai neclar (*asa am vrut)
In mod normal, se face pe trepied fotografia de noapte..., dar eu n-aveam la mine.

Cand am ajuns acasa am constata ca totusi avea nitel zgomot imaginea(adica purici) si am folosit un program care se numeste neat Image. Asta e istoria:)) aboslut nici un contrast si nici o luminozitate in plus n-am folosit in photoshop.

sa va zic de muzica lituanieliro: majoritatea sunt f lirici si nostalgici, mi-au placut.Sigur ca poate le lipseste din ce-am auzit eu un anumit spirit dezvoltator, adica sa simti ca te ducedintr-o idee in alta organic, insa sunt sensibilosti.
Studentii lor insa is mai slabi ca ai nostri:), in sensul ca cei obisnuiti sunt cam ca la noi, iar cei f buni sunt mai slabi decat ai nostri f buni.e posibil sa fiu subiectiva, nu neg, dar am auzit f f multi dintrte ei zilele astea, pe fiecare cu mai multe piese, asa ca o idee tot mi-am facut.

Au si ei un compozitor national, il cheama Ciurlionis, si e si mare pictor.Dupa parerea mea mi bun pictor decat compozitor.mie mi-au placut lucrarile lui:

http://neris.mii.lt/art/ciurlionis/chronol.html

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

ia sa va mai zic:

prima azi a fost f fobositoare, dar frumoasa.Pe masura ce ma apropiam de lituania, ma linistieam in privinta partii stiintifice, dar ma stresam cu unde stau etc.
M-a asteptat la aeroport prietena mea fotografa compozitoare pe care am cunoscut-o pe net anu trecut:)

asa....
m-a dus sa stau in apartamentul uneia dintre organizatoare, si care era plecata in germania 2 zile, un apartament de studenta, nu lux, nicidecum, si nici super curat:))), dar gratis, nah:)))
apoi m-a lasat sa ma odihnescnitel si m-a luat la plimbare prin Vilnius. ca sa ajung sa vad orasul vechi de sus, trebuie sa urci cu un mini funicular. Se poate si pe jos, printre papadiile care impanzesc toata lituania, de la un cap la altul.

Dupa ce am coborat am vazut o zona f interesanta, care se numeste Republica libera. Un loc pt artistii care vor sa traisca fara taxe, fara constrangeri.Sunt oameni in toata firea cica.. n-au nevoie de scaun, ca stai f bine pe jos./Au in schimb desene cam peste tot si-s colorati si veseli si-s paziti de o sirena ce sta acolo din anul in care s-a nascut Enescu (1881)
dupa aceea ne-am plimbat cam pe toate stradutele alea care se vedeau de sus, sipe langa toate monumentele respective, dar n-am prea mai facut poze ca eram terminata de oboseala, au fost vreo 3 ore de mers pe jos si eram sculata de la 3 jnumate dimineata..
totusi nu m-am putut abtine sa nu fotografiez cea mai ingusta strada alor, unde se..locuieste, bineinteles.

Va urma, nu uitati, asta a fost ziua nr 1 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu, sanatate bubulinei, sa treaca repede si usor. Mie mi-a placut ce ai scris despre spitale .
Ce noroc ca au adormit-o, nu mai spun prin ce chinuri a trecut Diana cand i-au scos polipii, avea 2 ani jumate si au legat-o de maini iar 2 asistente i-au tinut capul sa nu se zbata...offff, cand au scos-o din sala(nu pot sa va povestesc cum am stat eu in fata salii auzind-o cum urla ) avea urme pe maini de cum a fost legata...a adormit de oboseala de urlat si a hohotit intr-una 2 ore, in bratele mele...saracuta. Insa i-a folosit, de atunci foarte rar a fost bolnava, intr-adevar.

Sabina, mai vreau! Superb oras ai vazut!

Noi l-am dus ieri pe socrul la Covasna la tratament, un drum horor de lung, am plecat la 9 dimineata si am ajuns azi noapte la ora 3 jumate. Un drum de 1000 de km(dus-intors) pe care in conditii de autostrada(cand am fost in Munchen) l-am facut in 11 ore...la noi e plin de tiruri si de zapaciti care depasesc aiurea, trebuie tu sa te feresti sa nu intre in tine...uffff, noa imi spun si io pasul!
Merg sa ma culc, poate maine voi vedea mai "roz" .

edit ca scrisesem titruri in loc de tiruri, deh chimista .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina
totusi nu m-am putut abtine sa nu fotografiez cea mai ingusta strada alor, unde se..locuieste, bineinteles.

Daca mai avea ala doo perechi de sosete-n plus, n-avea un'le-ntinde Mi-a mai placut mult poza cu scanu'...ca si compozitie :-)) In rest, vaz ca orasu' vechi arata-nordic...dar la periferii se itesc turnurile comuniste!!! Cit despre Republica lor libera, astia cred ca s-au luat dupa Christiania, da' recunosc ccc ca sirena lor e mai...sexy
Asea...tata lu Toma, pacat de efortul lu' matale de-mi cautasi substanta activa Loratadine, ca mie imi mai trebe-nca una care se cheama lecitine ...fusei mai adineauri in Germania cu gind sa intru si-ntr-o faramacie, da' uitai com-plet!!!
Adeluctza, chiar asa se cheama alifia aia, L300??? C-acu' tre' sa-mi dreg si pielea :-))
mihaela, vai de mama lor drumuri in Romania, stiu. Vara trecuta facuram din Croatia (Zadar) pina-n Timisoara 11 ore ...iar din Timisoara si pin'la Iasi, a doua zi, 12!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

hehe:)
si la amsterdam cica exista anumite case de genu asta, nu chiar zone.Eu am vazut una la un moment dat.

pozele astea nu-s deloc artistice, eram terminata de oboseala....
maine va pun episodul 2.
Miha, valeu ce horror suna!!
vezi ca ti-am facut un WS la poza aia misto cu gardul cazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

da, lilutz, asa ii zice www.l300.se/" target="_blank">L300 nu ma intreba de ce :-) ... baga-te pe "ögon"

sabinel, acu' ma uit la poze

Mergi la inceput