Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
ylilimic spune:
Hellooouuuu!
Si io p-aci! Am vazut pozele si pot si eu sa ma laud cu copiii mei (virtuali fireste) cei frumosi
. Si Ella m-a lasat masca cu statul ei in fund...
Comentarii nu prea am, doar ca o astept peste 2 saptamani pe Alinuk - la mare, prin august (sper) pe marybell si pe tine Adela cand sa te trec in agenda?
Drumul asa e, e lung, cel mai bine se circula noaptea cu copiii si imbarliga-ti sotiunea ca ii trebe soare la fata, ca nu e soare ca la mare acolo unde stati voi, ca are nevoie de aerosoli pentru niste plamani curati...gasesti tu! Ce nu face femeia cand isi pune in cap!
La noi apele sunt linistite, bb Adam este la prima zi de cartof cu morcov, si i-a placut mai mult decat cartoful simplu. A halit 2 linguri uriase, si daca ma puneam la mintea lui cred ca trebuia sa ii mai dau...dar nu e bine, nu?
Merg si eu sa pap ceva si sa beau ca mi-e o sete de mor, si poate am timp sa ma intind nitel...
eli - n-ai citit ca si eu sunt "guilty" la faza cu lasatul caruciorului "plin" in fata magazinului? Macar nu sunt singura, ma consolez si eu...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
eli1977 spune:
Rali, unde e rosu Vladut, pe langa unghie?sau tot degetul mare?
aaa, am uitat sa va zic..
a venit matusa-mea in parc cu ala mic...am crezut ca ma sufoc eu cand la-m vazut pe bb..era fetelor, la orele 13,30, imbracat cu 3 bluze cu maneca lunga, pantaloni, pantofi si sosete, caciula, acoperit cu patura groasa si in jurul gatului ii pusese un prosop, sa nu taga curent...
am incercat sa-i zic ..i-am luat patura de pe el, ea imediat i-a tras prosopul peste urechi, ca avea urechile afara, cica..nu stiu cum sa fac s-o conving ca nu e bine asa tare imbracat..pe caldurile astea.Ce sa-i zic ca s-o fac sa-l imbrace mai subtire..sunt sigura ca dupa ce am plecat eu i-a tras patura pe el, mititelul..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Shine spune:
poveste....
Alexandru doarme de doua ore, se trezeste plangand.....
nu se linisteste decat dupa ce suge la tzitzi 3 minute.
Oare i-a fost sete?
Oare trebuie sa ii dau apa?
Sun pediatra, k doar d-aia am numarul ei, si ointreb: pe caldurile astea, cum hidratez gupil mic si mancacios de lapte matern+fo60 de ml completare?
raspuns: NU ARE NEVOIE DE NIMIC ALTCEVA> pana la diversificare nu ii dau apa...., doar ceiut, daca are buzele crapate.
Acuma sunt happy, nu sunt mama rea ca nu i-am dat ceai.
Asa ca cine avea intrebarea asta in cap, v-am impartasit "experenta" mea
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Catalina spune:
Shine, eu ii dau lui Matei ceai. Sa stii ca mie pediatra mea zis cand vin caldurile sa ii dau pur si simplu apa. Nu cred ca are ce sa ii faca.
Helenutza23 spune:
ylilimic morcovul si cartoful pasat bine si fara absolut nimic in acest piure? asa simplu,nu?
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

kateryna spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Hai mai Katy ca mi s-a facut o mila de saracul Anelin cand am citit
Aaa...dc? ca nu mai stiu la ce te referi.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
marinar spune:
Un mosneag de nouazeci de ani statea pe o banca in parc, plingind. Un tip trece pa linga el si-l intreaba de ce plinge. Printre lacrimi, batrinul raspunde: - Iubesc o fata de douazecisicinci de ani... - Si ce-i rau in asta?, intreaba tinarul. Continuind sa plinga, mosul raspunde: - Nu intelegi... In fiecare dimineata, inainte ca ea sa plece la lucru, facem dragoste. In pauza de prinz vine acasa, imi pregateste masa si apoi facem din nou dragoste. Seara vine acasa cit de repede poate si mai facem o repriza de sex. Iar dupa cina, toata noaptea facem dragoste incontinuu. - Bine, dar ai o relatie pe care si-ar dori-o orice barbat, mai ales la o virsta asa de inaintata. De ce plingi? Printre lacrimi, batrinul raspunde: - Am uitat unde stau...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
rali e un dulce flacaul tau.
maryela emmi nu sta in fund inca dar e jale cu intorsul. acum se intoarce pe burta si apoi se rostogoleste inapoi pe spate si tot asa. din 3 intorsaturi a traversat tot patul nostru.
de papat ea papa cat ii dau, asa ca mai stau o saptamana pe lapte nr 1 si apoi o sa intreb dr daca tr schimbat sau nu, asta dupa vaccin.
mai emmi a papat suc de morcov pe la 11.30, dupa ce facuse kk, iar acum a facut iar kk numai morcov, ad portocaliu portocaliu. e ok nu? cata parca tu ai zis ca e bine asa, nu?
iza bine ai vanit mamico. sa-ti traiasca buburuzul. spune-ne de voi, cum va merge, ce papa bebe?
yupiii a reinceput fata mea sa chitaie, ca de cand cu intorsaturile ei nu prea a mai bagat din top.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
Fetili, am bagat un somnic langa feciorul meu, mai repede am adormit eu decat el
! Acum profit ca mai motzaie, sa va mai scriu.
Noi am trecut la formula 2, din simplu motiv ca e mai bogata in calciu si fosfor decat 1, asa ca daca aveti de dat cu roshii, dati linistite. Gretosenia aia de calciu gluconic nu ma incanta nici pe mine, pe David cu atat mai putin.
IZA, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca micutul asteptam sa ne spui cat mai multe despre voi!
SHINE, eu ii dau zilele astea calduroase si cate un pic de ceai, si-l bea cu mare pofta!
Ma complexati cu cantitatile astea pe care le beau bebeii vostri, noi abia atingem 700 ml/zi!
NADIA, suntem alaturi de tine, sa dea Dumnezeu sa treceti cat mai repede de problema asta!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
eli wow felicitari,mi se pare o limba destul de grea. si eu sunt indragostita de tot ceea ce inseamna cultura, istorie si traditie egipteana. ![]()
nadia imi pare bine ca ai decis sa mai astepti pana mai vezi si parerea altui medic, sper sa fie bine si pana la urma sa nu fie nevoie ca micutza Lidiutza sa treaca printr-o operatie. Doamne ajuta. sunt curioasa ce iti va spune celalalt doctor. pana la urma a fost sotul cu ecografia la dr Jianu?
lily am auzit si eu de Serbia cum ca ar fi plagiat, dar sincer acum nu ca ma dau eu mare "ureche muzicala" dar parca am recunoscut in melodie cand o interpreta in seara aia la eurovision, o alta melodie si chiar i-am spus lui Alex. asa ca nu am fost prea mirata cand am auzit. ![]()
messa bine ca ai pus si tu la semnatura pozele tale ca de exemplu intr-o seara il apucase pe fimiu mai mare sa ii arat fetita ta, si mammaaaaaa cat am cautat in urma link-ul cu pozele tale, si tot n-am gasit. asa ca il astept de la scoala sa i-o arat pe Arianna. a fost atras de tine in mod special din 2 p.d.v:
1 - ca cica e si el rock-er ca tine. 2 - mai citeste cu mine mesaje si la ale tale se amuza mereu. a zis ca esti un fel de "caragiale" al forumului ![]()
in alta ordine de idei, vreau sa-ti spun ca am fost la bucur obor si am luat 2 m / 1,50 de tercot, nici prea gros nici prea subtire, cu un imprimeu pe albastru un fel de imitatie a hainelor de armata. arata ca hainele de la jandarmerie. o fi bine? il vezi tu... asa ca astept sa ne spui cand ai timp. nu iti incurca programul din cauza mea, ca am rabdare. astept pana cand ai tu timp. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik