Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA LA MAMICI SI BEBICI!!!

Nu am reusit sa citesc prea mult dar vreau sa-i raspund repede CATALINEI .........
Cind am fost cu daria in spital ,din cauza antibioticului a facut diarie si se schimbase si mirosul mirosea acru ....,dupa care ne-a dat smecta si ne-a schimbat lapticul cu milumil special citeva zile aaa si mucilagiu 1 litru apa si 3 linguri de orez ,scaunele la bebelusi difera mult ,depinde ce papa ,cind i-am dat sa pape mar a facut verde inchis spre gri ,cind a papat morcov a iesit portocaliu inchis ....
multa sanatate lui MATEIAS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!

AELITA - fata alta treaba nu am sa stau cu sticle sa adun apa de la aer conditionat, ca nu am eu alta grija sa adun apa, ca nici flori nu am, adica am vreo 3-4 prapadite ca eu nu o am cu florile, si cum le cumpar frumoase asa in 2 saptamani raman doar cozile! Asa ca nu bag eu in seama ce zic altii si vad de treaba mea!
fata lasa-ma cu copuiii furati, violati ca mi se ridica parul pe mine.

nadiutapm - multa multa sanatate si sa aveti rabdare si eu zic sa te mai duci sa cauti mai multe pareri, de la mai multi dr. nu te apuca asa de operatii pana nu iti zic mai multi ca asta e unica solutie

Ivona eu acel articol l-am gasit aici pe DC , la descrierea bb de 4 sau 5 luni, uitativa daca va intereseaza la capitolul cu bb ....
IVONA super filmul cu statul in fund.... mama ce bine sta, la mine nu sta nene in cur! Adica sta dar se clatina ca betiva (eu asa ii zic cand o vad cum se clatina si nu se poate stapani "betiva lu' mami" )si ca mingea poc si aterizeaza pe o parte sau alta!!!

Maryella - donsoara mea de maini se ridica direct in picioare.... deci asta o are de o luna cum o apuci de maini ea se ridica se chinuie, se trage in sus si se ridfica soldat in picoare, daca oboseste se aseaza in cur!
Fata lasa parul - ca nu esti tu unica aici fara par!!! sa fim toate chele!

DIANAMIZZI - fata si la mine programul s-a cam dus... adica seara la 6-7 se culca si nu se mai trezeste nene, asa ca acum o scol cu forta sa-i fac baie si la 10 o culc. inainte dormea pana la 8 dimineata - acum draci, de la 6 in picioare.... cred ca si caldurele astea o inebunesc, am in casa 26 de grade - nu stiu unde o sa ajungem (si santem doar in mai) . De mancat iar mananca mai putin, in carut nu ii mai place, ca e curioasa la catei, la copaci, oameni asa ca sta cu ochii beliti in jur.... in brate normal!

Alinuk - fata tu crezi ca eu nu am dat haine? pai asta e si ideea ca am dat toate vechiturile cu gandul ca dupa ce nasc inoiesc toate toalele!!! si draci ca nu am timp nene de magazine, asa ca si alea le-am dat si altele nu am luat
belea

fetelor am multa treaba va pupacesc
multa SANATATe pentru bebica Catalinei si fii tare!!!
scriu mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata la mamici si bebici!

La multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Alinuk
mai bine intrebi un medic inainte sa te dai cu Elancyl. Despre par scurt...ce sa zic...am fost asa tunsa prin 2000, imi placea cum vine, nu asta mi-e problema, insa am plans apoi juma de an pana mi-a crescut si am trecut de stadiul..."scari"..

McBeal eu zic sa nu-ti faci probleme pt greutate, fetitele oricum sunt mai gingase..

Diana
eu zic sa nu disperi...inca...si Erik a avut o perioada de cateva zile (va povesteam si pe forum) cand plangea non-stop si din orice...nu stiam ce sa-i mai fac si ce sa-ti spun...si-a revenit singur. Nu pot spune ce a avut...dar am fost disperata!

Ivona este incredibil cum sta in funduletz! Al meu nu tine nici capul foarte bine...sa-mi fac probleme??? E o frumoasa!!

Va pupam, revenim mai pe seara, azi avem treaba pe afara..

Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

McBeal, Cleopiciu multumesc pt lamuriri. McBeal, eu nu il alaptez pe Matei, de la 2 saptamani. :( Cleo, de ce ati fost in spital ca am uitat, scuze.

Fetele, si Lili si Gio ma sfatuiesc sa ii dau Biotics Baby. Asta se ia cu reteta? Are ceva contraindicatii? Ca mereu uit sa o intreb pe doctora daca pot sa ii dau si ma gandesc sa iau io azi pur si simplu. Oare afecteaza kk daca ii dau?

Pupici

Mergi la inceput

NADIUTA ne pt LIDIUTA !!!

IVOANA e tare dulcica ,cum sta in fundulet !!!

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

la multe lunishoare

adam bb de lili

roberta bb de alinatxa

nadia sper din suflet sa fiti bine. si eu am emotii, luni mergem la vaccin si cer si trimitere la ortoped.

rb am trimis PM.

maryela hai poate-i rezolvam pe sptii nostri. mai emmi se ridica singurica cam 5-7 centimetrii de la orizontala, eu ii zic ca face abdomene, si din cand in cand o mai roidic de manute in fund pret de 2-3 secunde.

ivona
e super tare ella. bravo!

gio mie mi se pare super ok cu 2 kg jos in 2 sapt. si mie mi-ar placea in 2 sapt sa fiu scandura...dar nu e sanatos.

diana eu am pana acum 4 sedinte de aerobic la activ+ ce mai fac acasa si nu am nici cea mai mica jena la operatie.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetili!
Scriu si eu un mesaj ca apoi uit ce am citit.

Nadiuta,sa dea Domnu sa scapati cu bine.Mi-au dat lacrimile cind te citeam,ca eu ma gindesc mereu cum as fi eu in situatia aia,cind aud de bb bolnaviori.
Fii tare pentru Lidiuta si noi com fi alaturi de tine,cu gindul macar.

Maryela.si al meu vomita iar mult ca nu i-am mai dat bilutele homeopatice ca plingea de burtica.Si la mine plingea de burta cind papa dar am rezolvat-o cu Lefax(echivalentul lui Sabsimplex de la voi).Acum e ca inainte,vomita si rade fara nicio treaba.
Daca ia in greutate,eu zic sa nu te sperii ca se vor opri cind incepem cu mancare solida.Cel putin asa mi-au zis mie.

Catalina,poate are dreptate Cleo si de la antibiotic persista diareea.Sa vedem acum cum va fi fara.In poze arata tare bine,nu pare bolnav.Cred ca ar trebui sa ne pui poze cu tine ca tu sigur esti mai bolnava.
Alexandra e o frumoasa!

Liudo,trecem pe alt lapte de azi ca am mai citit si eu una,alta si cica bb nu are voie sa bea mai mult de 1l lapte pe zi.Deci e semn ca nu-l satura numarul 1.Sa vedem ca diseara-i dau prima oara.

Ivona,super sta papusica in fundulet!Si al meu sta mai aplecat in fata dar mi-e frica sa-l las prea mult.

Eli,fata,araba?Moama,esti tare.Mie mi se pare imposibil de invatat asa ceva.Tu si Teo ce mai sunteti cu araba.Bravo tie,sunt mandra de tine!

Alinuk,nush ce sa zic de creme,nu ma pricep.Cu mesele lui Margelutza,zic eu ca e bine daca el ia asa bine in greutate.Nu conteaza ca sunt doar 4.

Loleka,bine ai venit in club!

Lili,asa e cu vremea,profitati voi acum.La noi aseara anuntasera astia tornada,dar am scapat doar cu o ploaie torentiala.Ma gindesc cum va fi cind ajunge in Ro,ca acolo parca sunt tot mai mari catastrofele.

Dinamizzi,nu-ti fa griji cu programul ca toti isi mai ies din ritm citeodata.Si al meu are faze cind plinge si-n carut,dar incerc sa-i schimb pozitia si sa-l fentez cumva.Alteori nu scap pina nu-l iau in brate,depinde.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

CATALINA ,DARIA A avut descarcare de bacterii ,mi-a spus dr. ca fac mai multi bebelusi doar ca la putini se manifesta ,asa mi-a explicat ea ,s-a manifestat cu temperatura 39 ... si nimic alceva ...,a facut antibiotice foarte puternice ....,ea de obicei era constipata iesea doar cu supozitor si cum ne-am internat si a inceput atibioticul a inceput diaria....,TOTUL ERA INREGULA PLAMANI ,ECOGRAFII ,ORL ,UROCULTURA....,dar analizele au iesit foarte urite ,VSH de trei ori mai mare ,leucocite 14.000 ,PROTEINA C reactiva mare .....,bine ca a trecut ca numai Bunul Dumnezeu STIE CIT AM MAI PLINS .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Delfinuta,felicitari pentru kg.E super sentimentul cind incapi in cite o haina dinaintea sarcinii!
Eu aveam haine de iarna si de vara,ca iarna mereu ma ingrasam.Acum scot din alea de iarna cite una si e super fain cind vad ca incap.

Gio,pai e bine fata 1kg pe saptamana.Eu atat mi-am propus,dar eu mananc si dulce si paine.Saptamana asta am slabit doar citeva sute de grame...nutella asta bat-o cucu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana sa stii ... de aia nu imi fac poze. Pai de vineri mi-am mai facut dus duminica dimineata ... va dati seama ... .

Aoleu Cleo, ce ai mai tras si tu. Te cred ca ai plans. Io am plans de am rupt pt o diaree d-apai tu s-o vezi cu perfuzii. La ce spital ati fost, tot la Budimex?

Mergi la inceput