Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
lili ti-am vazut baiatul cel mare si e un dule.
catalina cu DD inainte. ce dragalasa e si alexandra...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
eli1977 spune:
buna, fete,
Cata, sa stii ca m-am gandit la voi azi, abia asteptam sa vin acasa sa vad ce-ati mai facut..hai mai ca trece, poate si tu numeri mai mult, adica atunci cand face putin , poate nu l-ai lasat tu sa faca, stii..sa-i faci si copro.Ma bucur ca ti-am zis de smecta si vad ca ti-am zis bine, nu ti-am facut rau..tin pumnii!matei e dulcic cum il stiu si Alexandra la fel.pupici
Dana, am vazut pozicile alb negru...ti-l fur pe Lukas, sa stii..ramane Liuda fara ginere
Lili, am vazut pozele, ai niste baieti super..si Matei e frumos foc, tare-mi place de el
Marybell, mersic pt gand bun la esxamen, aseara n-am mai putut intra pt ca am stat sa citesc..stii tu cu ingrasatul porcului in ajun..
ma intrebai la ce dau examen..fac de ceva timp araba, sunt 8 module de cate 2 luni fiecare, tocmai l-am terminat pe al 4-lea si am dat 2 examene, unul de modul si altul , azi, de 4 module, jumatate de curs cum ar veni..adica ce-am bagat in aproape 1 an de zile..a fost cam greu..dar a trecut.
gata, am dat gata si modulul 4, pana in septembria la mod 5 sunt libera..sa ma impart intre Andrei, serviciu de luni incolo, sala, dansuri, vacante si ce s-o mai gasi
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
kateryna spune:
daca va rugam frumos, frumos, frumos se poate sa ne dati si noua un vot? http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=4&id=696&from=gallery
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
nadiutapm spune:
buna seara la mamici de bebici,
am vazut pozele aveti niste baieti superbi Lilisor, Cata, Daconst, si de fetite nu mai vorbesc una mai koketa decat alta Sofia, Rihana, Fetitele Elenitei, oricum toti sunt niste bebei reusiti, sa nu va suparati cele pe care nu le-am nominalizat insa le-am cam uitat miiii de scuze.
Cata, multa sanatate Mateiutului, Diana, sanatate si pt Thea,
in rest vad ca slaba activitate pe aici pe forum chiar si pe seara putin,.
Noi am fost astazi la spital cu ghipsu' si trebuia sa ne interneze pt operatia de maine insa m-am sucit la 180 grade si i-am comunicat sotului ca pana nu aflu parerea inca a 2 medici ortopezi de copii nu dau fata la cutit, oricum din cate se vede pe radiografie si ce ne-a zis dr nu prea se vad sanse sa scapam de operatie, daca incercam sa corectam fara ne va fi munca in zadar si se va ajunge la asta mai tarziu si de aici mai greu. Mie i-mi este groaza de toate astea anestezie, operatie, recuperare, ma rog la Dumnezeu sa ne intareasca si sa putem trece cu bine peste asta.
In alta ordine de idei m-a sunat maica-mea de acasa ca sub nici o forma sa nu acceptam operatia si a inceput sa \-mi insire argumente ca dr. vor sa faca teste pe copilul meu, ca vor sa ne jupoaie de bani, deci va dati seama ce e in sufletul meu, mama nu prea e scolita e muncita si poate de aia ii este greu sa accepte asa ceva.
acum Lidia este fara ghips saptamana asta, o pierd din priviri si iar simt ca am copil, in ultimele saptamani parca mi-am ingropat bucuria de a ma bucura de copilul meu de al vedea cum creste, poate ca nu ar trebui sa gandesc asa insa nu pot, incerc sa ma controlez si sa-mi spun ca va fi totul bine.
i-mi cer scuze de un mesaj atat de lung insa numai voi ma puteti intelege pt ca sunteti mame, sotul si el ma intelege i-mi face damblalele insa il vad cum se scufunda si el cateodata, mama este departe, soacra-mea la fel, deci ramaneti voi.
sper din suflet ca peste cateva luni(6 luni va dura toata recuperarea si cresterea osului(acetabul)in care trebue sa stea capul femural), sa mai uit in urma si sa zic ca totul a trecut si dca tot ce am facut am facut pt binele copilului.
va pup si va doresc multa sanatate bebicilor atat si voua.
o sa va mai dau de stire, oricum va citesc aproape zilnic.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
delfinuta spune:
Nadia noi ne
pt voi si suntem alaturi. Sunt sigura ca totul va fi bine!
Eli te admir pt ceea ce faci, pt puterea si rabdarea si vointa de a le imbina pe toate. Felicitari pt examen si mult succes in continuare!
mihacarm2002 spune:
nadia,
ca sa treci mai usor peste perioada de recuperare. Bineinteles ca totul va fi f. bine insa in acest moment e tare greu.
pe tine si pe Lidiuta.
Pe mama ta nu te supara, asa mi-a zis si mama cand tot spuneam ca duc fata la pediatru pt niste bubite.
katy, am votat.
Liliana, f frumoase pozele.
Catalina, eu zic ca Matei merge spre bine, nu? In poze arata tare bine!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
RB spune:
Marinar, am o recomandare pentru un medic dermatolog: Giurcaneanu prof. dr. la Spitalul Colentina. L-a tratat pe tatal meu si pe o nepotica de-a mea. Este foarte bun. Are si cabinet particular iar la spital poate fi gasit pana la ora noua dimineata.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
anis spune:
Intru si eu in fuga..ma termina dintii Iarinei..am program de trezire in fiecare zi la 7..pot sa-i fac eu orice ..nu mai doarme.Se scoala si isi baga orice gaseste in gura si miorlaie cum zic eu..sper sa scap odata.
Va cred ca e cald in bucursti ,de aia am ramas si eu aici..azi am fost la sinaia si am murit de cald.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ivona1977 spune:
Buna fetele,
Asa e, Aelita, am vazut la tv parintii britanici carora le-a disparut fetita in Portugalia. Cum au lasat-o singura in camera de hotel? In tara straina, pai copiii sunt curiosi, a iesit pe hol si dusa a fost. Eu nu as lasa copilul in hotel ca sa merg la distractie. Vrei sa te distrezi - lasa copiii la mamaie!
Si ce flori frumoase ai! Da-mi si mie niste regina noptii...![]()
Lilica, stam prost de tot cu mutatul, parca le-a luat apa si le-a adus la mine in casa pe toate! Am impresia ca nu razbesc...Nu am mai vorbit cu Belle vue, am sa incerc sa o contactez. Tzuchi oare ce face, s-o fi adaptat?
Nadiuta, nu am cuvinte sa iti spun ce rau imi pare. Sa va dea DD putere sa treceti este toate 
Cristiana 
Liuda ce ai scris tu despre divesificare este traducerea ghidului NHS Sistemului de Sanatate Britanic, am pus linkul la un moment dat pe forum, erau aceleasi chestii, dar in engleza. De unde ai luat traducerea? Ca ma intereseaza integral. Te rog frumos...
Catalina, sanatate la Mateiut, e rau cu diareea asta.
Diana, sanatate si tie pentru Thea. Ciudate femeile astea. Poarta si tu fetita cu ceva rosu.
Am vazut fetitele Elenitei, vai ce diferite sunt! Frumoase foc!
Dana
Am vazut pozele cu tine si Lucas la sala, frumos foc copilul tau, il recuosti dintr-o mie...
Eli, inveti araba! Bravo! Mi se pare o limba imposibila, mai ales scrisul! Adica literele. Nu stiu cum te descurci...Felicitari pentru examen!
Hai ca va pup, nu am nimic important de declarat. Doar ca Ella e cam stresata si mananca prost in ultimele zile - doar de 4 ori pe zi cam 150ml ( in medie - uneori baga 120, altoeri si 220). Oricum e bine, zic eu ca e suficient, mai face o pauza...
Noapte buna
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
ylilimic spune:
Buna seara!
Am iesit laplimbare in jur de 19:30, cand altii intra in casa probabil...Dar a fost o seara superba, nici o frunza nu se clatina in copaci, motiv pentru care am fost intr-o lunga plimbare pe digul genovez (cel mai vechi si mai lung din Mangalia). Suprafata apei era precum oglinda, am vazut si 2 lebede, am hranit bb acolo, deh, a servit masa in oras! Splendid! Am venit pe la 10 si acum piticii fac nani. Hai ca devin si eu insistenta cu imbracatul...doar ai mei erau despuiati, restul cu caciuli indiferent de varsta! Sper sa nu raceasca ai mei, ca acu ma gandesc ca prea erau toti imbracati- or avea dreptate parintii aia ?!
catalina - pupa Lili baiat ochios si frumos! Nu pare deloc bolnav...
RB - dar tu nu mai intri la raport? Amalia nu mai face nimic? Nu ne mai pove nik? Esti secretoasa?
nadia - suntem alaturi de tine! Imi pare fff rau ca trebuie sa treci prin toate astea, dar gandurile pozitve TREBUIE sa te insoteasca mereu pe parcursul lunilor ce urmeaza. Cand simti ca te scufunzi intra aici si te vom ridica! Cand simti ca nu mai poti, intra aici si iti vom da puteri! Cand vrei sa plangi, intra aici si vei gasi cel putin o duzina de umeri pe care sa o faci! Cand te vei bucura, intra aici sa ne bucuram impreuna! Cand ai vesti bune, da-ne de veste sa stim si noi! Sutn convinsa ca oricand, oricine va avea un gand bun pentru tine. Fii tare pentru Lidia! Ai asteptat-o 9 luni si nu te vor razbi doar 6 de recuperare, ai sa vezi! Fruntea sus si tine-ne la curent! 
aelita - ma bagi in sperieti...nu v-am zis mai demult, insa eu obisnuiesc sa imi las bb in carut in afara magazinului...E drept ca aici multe din mag nici nu sunt mari si am tot timpul ochii pe carut, insa la ffff multe angajatele ma stiu si stau de paza pana cumpar eu cate ceva. Fiind orasul mic as putea sa zic ca se practica, oricum ar fi cunoastem copiii, carucioarele si la fiecare 10-30 m ne intalnim cu un cunoscut. Nu m-am gandit nici o clipa cum ar fi sa raman fara copiii, desi cred ca nici nu vreau sa-mi inchipui... La noi sunt rampe de acces peste tot, insa unele dintre ele sunt tare abrupte si nu le pot escalada, nici macar eu! Unde nu ma descurc, merg doar cand e si sotul cu mine. In rest fac targul cu vanzatoarele. Cand era Matei mic l-am lasat dormind la mag preferat "cocodrillo" si am plecat la piata (in spatele mag, unde nu aveam acces cu carut cu tot). In urma mea a intrat socrul pt ca recunoascuse carutul. Le-a luat pe tipe ca din oala "anunt politia ca mi-ati furat nepotul!" (dar glumea de fapt), insa fetele s-au ingalbenit la fata nestiind daca omul vb serios, cine e si daca e intreg la minte! De atunci se cunosc reciproc si daca tot s-a angajat el la un supermarket Penny, merg la magazin si ii las copilul cu carut cu tot pe cap, acolo la intrare, langa case. E om de ordine si are grija de copil, mai ales ca ii e ruda!
romaria - cum mai creste Rihanna! E o frumoasa si ea!
Multumesc pentru aprecierile la adresa baietilor mei! Abia astept sa creasca si stelutele sa schimbam impresii despre primii pasi, primele cuvinte...
Bits vine in Romania, a fost ocupata cu botezul lui Amon (care e un grasunel si un frumos) si sambata (cred) va fi nasa de botez (am intalnit-o la gasca lui Matei).
Ati auzit de acuzatiile de plagiat la adresa Serbiei, castigatoarea de la Eurovision?
Cam atat ca eu mai am cate ceva de facut, baietii dorm!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007