perdea voal sau clasica
Fetelor va cer ajutorul!
Trebuie sa "acopar" ferestrele dar nu m am hotarat cu ce tip de perdea.Cineva imi spunea ca cele tip voal-organza sunt greu de inteinut, mai ales daca in greseala se agata. Are cineva perdea de tipul asta?Este intradevar mai aspectoasa,dar greu de intretinut?
Raspunsuri
sileriki spune:
Eu am de un an de zile si e ft frumos crede ma si mi-am pus si draperie tot asa , nu e greu de intretinut , le spal odata la 2 -3 luni , nu imi pare rau deloc ca mi-am schimbat cele vechi au un aspect frumos
numai bine
gibb spune:
oky.si mie imi plac tare,dar sotu este neglijent tare si mi e teama sa nu se agate,arata urat daca se petrece un eveniment in genu asta?ms
m_monique spune:
eu am de 4 ani perdea de voal creponat, cu broderie si sunt foarte multumita. fiindca e voal creponat nu trebuie calcata.
spal perdeaua numai in masina de spalat, pe program usor, iar la sfarsit o storc.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
olguttza spune:
eu am si-asa, si-asa. adica, la dormitor, am optat pt. perdea clasica, plina, de focsani. pe langa faptu ca se asorta cu mobila si cu zugraveala, trebuia sa fie si de o latime de max. 1.80 m, pt. ca nu o voiam pana-n pamant, ci pana la nivelul caloriferului. perdelele din organza/voal sunt, in general, dublu-lat, deci as fi pierdut o gramada de material.
la sufragerie, am insa voal creponat - extrem de practic, dupa cum zice si Monica.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
asi spune:
Eu am perdele din matase si din voal simplu.Nu am ales organza pentru ca nu mi-a placut lucios .Eu sunt extrem de multumita de ele.Desi nu le-am protejat s-au mentinut foarte bine iar de spalat le spal in masina de spalat.
Merita sa iei din organza.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nemary spune:
si eu tot din organza am. arata foarte bine si nu sunt greu de intretinut.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
claudela spune:
E intr-adevar deosebita perdeaua din voal dar este si foarte ... sensibila. Greu de intretinut nu ar fi, decat daca s-ar intampla sa fie agatata, caci fiind foarte subtire arata urat cu vreun fir dus.
Si trebuie vazut si in functie de camera, de mobila din camera, ce perdea se asorteaza..clasica ori din voal. Eu raman deocamdata adepta perdelelor clasice, pentru durabilitatea lor!!!
vali02 spune:
Eu am perdele de voal + doi copii mici si nazbadiosi. Si nu au reusit in doi ani sa mi le agate, desi se joaca cu ele, mai ales cu cea de la sufragerie , care este pana jos si pe un perete intreg. Zic eu ca nu-s chiar asa usor de stricat. In plus, sunt usor de intretinut, le spal la masina si le pun apoi imediat la ferestre - ale mele sunt pe rejansa, cu pliuri sau incretite, nu trebuie decat sa le agat.
Daca te hotarasti sa-ti iei, iti recomand sa cumperi din acelea cu fir de plumb la marginea inferioara (au ascuns in tiv firul, il simti insa la pipait), deoarece se aseaza mult mai bine.