Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
xandrutza_76 spune:
Alexutza, foarte frumoase poze!
printul Ghitza!
Gety, carticica am pus-o si pe mailul comun, are multe retete, dar trebuie o selectie, sau adaptate, eu am facut din ea, dar am mai si improvizat. Daca vrei, ti-o trimit, doar sa-mi dai adresa, ok?
MamiLili... asteptam...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Sa va povestesc despre prima noastra excursie, in Europa, cu (n-o sa credeti) autocarul. Traseul nostru a fost prin Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg si Franta, cu vizitarea urmatoarelor orase: Budapesta, Viena, Nurnberg, Haga, Amsterdam, Rotterdam, Antwerp, Burugge, Bruxelles, Luxembourg, Strasbourg. Calatoria a fost foarte usoara si placuta, Mathias s-a comportat excelent, marele nostru noroc a fost ca autocarul era pe jumatate gol (asta e si motivul pentru care m-am incurajat sa plec la un asemenea drum) astfel incat i-am facut patut lui Mathias pe doua scaune + spatiul gol pana la scaunele din fata (umplut cu o valiza si niste lucruri moi). Intreaga excursie a durat 10 zile, timp in care i-a iesit si primul dinte (la Rotterdam l-am observat) fara nici un fel de nervi sau alte simptome.
Iata si cateva poze:
Mathias pe malul Marii Nordului, la Haga
Campuri de lalele in Olanda
In autocar
In turnul Euromast din Rotterdam
In Grand Place din Antwerp
In Antwerp
Sculptura lui Michelangelo in Brugges
In Grand Place din Bruxelles (2 poze)
La Catedrala din Starsbourg
Seara in Munchen (2 poze)
Mi-a facut mami motz
Pe vaporas la Budapesta
Budapesta noaptea (Palatul Regal, Podul cu Lanturi, Parlamentul)
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
In curand despre a doua excursie...
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Mamici din Iasi!!!
Inteleg ca la ora propusa de mine (14) multi dintre puii vostri papa, deci iesirea le-ar perturba programul. Mai e o problema...caldura...care-i cam mare la ora aia. Deci ce-i de facut? Amanam intalnirea pentru alta zi? Eu la alta ora decat cea propusa nu pot sa apar, am programul foarte incarcat maine.
Astept decizii sau pareri!
Mathias (17.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Wow, Lili, ai avut curaj... cu autocarul... Cum s-a comportat Mathias? Oricum, e excelenta asa o excursie! Ma pun pe vizionat...
poze cu noi
MamiLili spune:
Xandrutza, o sa-ti povestesc LIVE! Sper ca saptamana asta sa ne cunoastem.
Mathias (17.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Tocmai am vazut niste poze superbe! Vroiam sa intreb, de fapt, daca Mathias nu a avut rau de autocar...
Si felicitari pentru
cel olandez...
Oricum aveti niste amintiri frumoase... mi-au placut lalelele... dar si Mathias, parea tare cuminte...
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Lili- Doamne ce curaj ati avut sa va inscrieti la asa drum lung cu copil cu tot
...bine ca a fost loc unde sa si doarma in autocar si bine ca a fost cumintel.Pozele sunt superbe....lalelele fac toti banii
. Felicitari pt dintisor....!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Liliiiiiiiiiiiii, dar stiu ca esti curajoasa
![]()

Eu abia am scos-o la capat 3 zile la Sinaia... Ce sa zic....m-ai lasat fara cuvinte!!!
Sper ca ati fost doar in trecere in Bucuresti....ca altfel
ca nu ai dat un semn si prin Dr Taberei![]()
Am vazut si pozele...superbe!
Mai mamicilor, eu nu ma mai descurc cu Maruca si cu casa
Nu pot face mai nimic in casa, vrea mereu sa fie cu mine, pe mine, langa mine etc etc. Daca nu e tati acasa sa o scoata la plimbarica cate o ora, doua, nu pot face nici mancare, nici curatenie, nici sa spal vasele, nimic, nimic. Noroc ca se termina cururile peste 2 saptamanai si o sa fie si tati ceva mai mult pe acasa. Stau cu bagajele la usa si nu am reusit sa despachetez. Acum sunt cu maruca in brate. Dar gata, nu mai vrea sa ma lase. 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
festina spune:
Biiiine fetele raman datoare cu un miel ... sau cu o oaie pe din doua bineinteles. Sa stiti ca nu e prima data cand va incurc!
FFFF faina piscinuta se poate folosi cu succes pe post de tarc pana pleaca puiutii in picioare.