***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 24
diana spune:
Kid, nu este obligatoriu sa curga tot timpul. Acum depinde daca este vorba de fisurarea membranelor sau ruperea lor. La mine lichidul era clar fara sange, incolor, fara miros si un pic lipicios. Oricum trebuie sa curga mai mult de o cescuta de cafea. Mie mi-a curs o galeata
la Alin dar aveam doar 32sapt. Oricum scurgerea e necontrolabila. Punem majoretele la treaba si pt tine??!!

Asteptam vesti!!
Te pup Diana 36+
ELTEKA spune:
Buna dimineata!
Cafeaua cu mine
. Iata si vestile:
1. Raportam prima noapte cu trezit exact din 2 in 2 ore si mers la baie...Eu n-am avut niciodata problema asta, nici macar la inceput...In ultima saptamana doar, din cauza cantitatii monstruoase de lubenita ingurgitata inainte de culcare, ma trezeam pe la 6 pentru "facut mai mult loc la bebe".
Abia m-am ridicat din pat si nu mai simt capul la bebe in dreptul ovarului...E tare greu...Nu-mi vine s-o tina sa prea mult...
2. Fost la doctor!
a). Regimul meu cu min. 1kg fructe pe zi, "ceva" dulce pentru moral si manacare serioasa (aseara pizza...) a dat rezultate. Daca pe regim japonez a luat 25gr/sapt, acum a luat...tineti-va bine...600 grame!
Avem 36,2 sapt si 3275 gr!
Doctorita m-a intrebat daca mai tin regim si am tras una gogonata rau: sigur ca da, numai de Mothers' Day am mancat un pic de praji ![]()
Iar au inceput discutiile ca facem cezariana daca bebe continua asa ca etc, dar am zis: eu cred ca nasc mai repede, ca mi-e tare greu, uite ce picioare hidoase am (Chiqui
, asa e, parca am fractura
)
Cica, hai sa vedem col.
b). Surpriza, supriza: bebe se indreapta catre luminita de la capatul tunelului!!! (Nu va descriu fata doctoritei mele, cu ochi lunguieti de nu se mai vedeau de atata zambet. Mie a onceput sa-mi fie asa drag de ea
): Col deschis, 2 cm! Concluzie: poate veni oricand!!!
Sigur ca mai poate sta asa mult si bine, nimic nu e 100%, dar concluzia e urmatoarea: stam cuminti in pat pana duminica, sa intram in sapt 38, si de atunci: ORICAND! De 3 kg am trecut (visul meu) asa ca... 
3. Am aflat ca peste weekend si noaptea (intre 21 si 9) nu se face epidurala, plus ca in week-end nu sunt decat 2 doctori. Doctorita mea va fi de serviciu pe 24 mai...asa ca ma gandesc sa "uit" ca am visat ca nasc duminica, pe 20 mai...si sa stau in pat pana la controlul de martea viitoare. Atunci o iau la galop in stilul meu, si poate...joia viitoare...are loc marea intalnire 
Daca e mai repede...va anunt
(o sa-i trimit sms Ralucai)
Raluca, te astept de la doctor. Aici e furtuna si si bebel al meu sa agita (sper sa nu fie adevarata meteo-prezicerea Dianeilaura). Plus ca la pranz mi-a bagat niste picioare in stomac, de am zis ca ma adun de pe jos. Nu lovituri, ci pur si simplu intins...pana mi-a ajuns stomacul in esofag..
Acu' ma duc sa ma pun in pat ![]()
PS. Pentru prima data am uitat sa-mi fac programare peste 2 saptamani...Nasol, ca aici fara progarmare nu intri...si maine s-ar putea sa nu mai gasesc loc... Da' poate nu mai e nevoie ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
poohy spune:
Kid, punem niste majorete?? Ti s-a spart apa?

Elteka, vrei sa nasti inaintea mea? Of of - deja dilatatie 2? Stai cumintica sa mai stea bebe la caldurica 
Punem si majorete? Eu as zice ca la masuratoarea anterioara (a lui dolofanel) au gresit cumva - sau asa cresc bebeii in salturi?
Anca
38+ 
poze
bebelusa
kid spune:
Nu stiu sigur daca s-a rupt sau nu, tragem acum o fuga la spital sa vedem ce si cum ![]()
![]()
![]()
Teodora Ana
40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
ancamari spune:
Kid - bafta la dr! Sa fie asa cum vrei tu!![]()
Elteka - bebelul tau tot mare se face pana la urma, degeaba vor japonezii sa-l tina in pas cu ei. Chiar trebuie sa stai f.f. cuminte in pat daca deja ai col deschis de 2 cm! Ti se desumfla si picioarele in felul asta. Si acum poti sa te indopi in cate zile au mai ramas, sa ajunga bebe macar de 3,5 kg. Bebe a luat 600 g intr-o sg saptamana? Wow! Ii era foame saracutul, dupa alea 25g.
Poohy - DidiAlex m-a invatat, dar poate se intorc si mamicile pana nasti tu, si Ralucami stie sa mestereasca listuta.
Cum aflam de Lulu? Cred ca a nascut deja!
Incep sa ma pregatesc (azi imi tai unghiile scurt de tot) desi starea mea de spirit e ca a Piticai - stiu ca ar trebui sa vina bebe, dar ne-am obisnui asa si m-as plimba si eu, dar nu sunt in stare.
Anca, 39s fix
Andrei Cristian
burtica
ramona7 spune:
Felicitari noilor mamici 
Raportez ca nu o sa mai nasc la Spitalul Cantacuzino, ci la Municipal cu doctorul Mitroi. :)
Se pare ca bebe s-a asezat in pozitie regulamentara si nu mai e mult. Uf, am emotii :)
Ramona 35+
Monytza spune:
Felicitari noilor mamici!!
Salutare gagici!! Ce mai faceti voi? Noi ne topim de cald![]()
Maine mergem la control iar la tanti doctor...ca a mea bebitza nu vrea nici in ruptul capului sa iasa pana n`o scoate cu forta din burta
Acum s`ar putea ca joi sa mergem si noi la operatie...dar...mai sigur am sa va comunic maine...pt ca la cum se prezinta saptamana trecuta colul meu...parca as mai sta o luna gravida fara ca asta mica sa se sinchiseasca de mine![]()
Raportam o crestere spectaculoasa a "taliei" cu 4 cm in 4 zile..Ieri masuram 114 cm(sper sa nu mai fi crescut intre timp)si buricutzul meu era iesit ca un mic monstruletz inafara
Deocamdata atat...Suntem si noi in saptamana 40 de 2 zile!!
la toate!
Mone 39+
Maria Antonia
Burtik Mone 35+
Burtik Mone 38+2
ELTEKA spune:
Poohy, eu nu vreau, dar daca el vine...Oricum, aveam de gand sa trec de 3kg si 37 de sapt. La ultima parte mai "lucrez" - ma duc imediat in pat.
Sa stii ca si mie mi-a oferit cineva un bouncer de la Baby Bjorn cat stau in JP, dar ala nu canta, insa sotulache a sarit imediat ca-l luam, ce sa mai dam banii... Ma mai gandesc ![]()
Sa stii ca n-au gresit cu masuratorile, eu pe astia ii cred 100%.
Ancamari, ti-ai amintit ca luase numai 25gr? 
Concluzia mea e asta: daca mancand dupa capul meu (dar modest, recunosc, nu dulce deloc) a luat 250gr/sapt, apoi tinand regimul lor cu legume fierte a luat 25gr/sapt. , ori acum (mancat pana la explozie, dulce si min 1 kg de fructe pe zi) a luat 600... e clar ca tine si de dieta.
E posibil sa ia si in salturi, ca eu asa sunt...nu mananc dar nici nu slabesc...mananc intr-o zi si cantarul arata 1-2 kg in plus...Foarte aiurea, de asta le-am dat dreptate la doctori si am incercat sa nu ma ingras, ca ma stiu cum (nu) dau jos...
Pe de alta parte, ma gandesc ca o fi si vreun mecanism al naturii...Daca e deschis colul, ia masiv in greutate ca stie ca "vine momentul"... Oricum, eu stiam ca e ceva, ca ma simt altfel, burtica e mai jos, nu mai simt capul si mi s-a mai latit bazinul (pana unde, frate???). Azi noapte a fost infern. Acum ma doare spatele...si e si furtuna asta...
Tre' sa ma duc in pat...
Dar mi-e frica sa-mi tai unghiile, daca fac ca Eimotto?
Mi-e frica si sa-mi fac bagajul...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Florentina Roman spune:
'Neatza!
O fi nascut Lulu?
Kid, uite si ptr tine niste majorete

Eu cred ca am eliminat un pic din dop azi dimineata, dar nu sunt sigura, arata ca o gelatina transparenta galbuie, fara firisoare de sange, asa cum au mai scris fetele. Asta o fi?
Aseara, de bine ce mi-e zis dr ca am colul tare, am tras o repriza de cumparaturi la Carrefour, dar am crezut ca nu mai ajung acasa...
AAa, am intrat in fata la casa speciala ptr gravide si n-a comentat nimeni!
38+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Neatzaaaa,
Suntem acasaaaaa!!!! De ieri am ajuns acasa insa nu am reusit sa intru pentru ca nu mi s-a conectat laptopul deloc aseara.
Felicitari noilor mamici, va dati seama ca intai am intrat la listuta sa vad cine a mai venit pe lume. 

Bafta multa celor ce urmeaza 

Si LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit ziua de nastere 

.
Fetelor este minunat sa ai un bebe mic, sa stai sa te uiti pur si simplu la el cum doarme si ce sunete poate sa scoata.
Am o fetita cumintica, aseara insa a fost putin cam agitata. Am dormit in camera cu ea aseara, desi nu e bine ca ma trezeam la fiecare sunet al ei. Din seara asta ne mutam in camera nostra.
Am mai pus poze, din pacate nu mai sunt comentate de tati
.
Va pup pe toate.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze