***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 21
chiquitita spune:
Am venit si eu de la doctor, nu am facut eco, doar mi-a vazut colul: totul e cum stiam, colul foarte scurt, sarcina coborata, placenta coboara si ea. Am niste dureri de burta ca la ciclu de care am uitat sa ii zic pentru ca mi-a zis ca daca vreau sa iau in considerare si nascutul natural. Asa ca m-am blocat si nu am mai intrebat nimic. Eu care asteptam cezariana, sa mor cand am auzit-o...Nu mai spun ce urlete am auzit in spital cand am trecut pe langa sala de travaliu.
36+
Alma-Livia
numai_eu spune:
Buna fetele! Acum m-am intors de la doctor. Colul e lung si inchis. Bebe e mare si coboara, dar nu nasc inca. De fapt zicea ca mai sta cel putin doua saptamani dupa cum arata colul. Acum si daca ma mai apuca nu mai zic nimic pana nu mi se rup membranele.
Dar de, a nascut Andrada, trebuie sa ramana cineva nerabdator pe forum. Si parca vad ca pana la urma ajung si eu la 40 de saptamani si bebe tot nu o sa vrea afara.
theolumi spune:
am un baieteeeeeeeeeeeeel sanatos!!!
asa ca... notati, va rog.
theolumi a nascut in 7. 05, la cfr 2, cezariana cu epidurala... baietel, 3 kg, scor apgar 10, m-au convins cu hipertiroidia mea, ca eu voiam sa nasc natural...medic nayel isreb
si iertare ca nu am mai intrat pe aici. calculatorul meu a avut flash-ul busit si cand intram pe ac site, se inchidea automat. acum mi-am luat laptop...
am avut cerclaj de la 4 luni si jumatate, cu repaus total la pat... asa ca acum sunt odihnita...
va imbratisez si va tin pumnii...
ancamari spune:
Bogalina - sambata te duci pt cezariana sau inducere? DPN-ul tau e inscris in listuta abia pe 1 iunie.
Kid - mult a fost, putin mai e pana sambata. Cum e baietelul tau acolo inauntru? Se misca mult sau a devenit mai lenes? Ti-a mai facut eco?
Cqiquitita - Depinde si de cat de mult mai coboara placenta in decizia de a alege cezariana. Dar nu inteleg cum a vazut dr placenta coborata fara a face eco?
Anca, 38s+6zile
Andrei Cristian
burtica
Gina M spune:
chiquitita -nasterea naturala cu epidurala este mult mai usoara si te recuperezi ceva mai repede in comparatie cu cezariana. (de cand mi-a dat epidurala si pana a sosit momentul s-o nasc pe micuta Jessica eu am reusit pe atunci sa trag si un puiut de somn).Te incurajez sa incerci aceasta varianta si numai daca n-o fi cu putinta sa ajungi la cezariana.
Iti doresc o nastere cat mai usoara si un copilas plin de sanatate.Te 
Gina.
Poze & My Baby Development!
ancamari spune:
Theolumi -
Felicitari mamico! Cum il cheama pe bebelusul tau? Spune-ne si ce lungime a avut la nastere pentru a scrie in listuta. Si te mai asteptam cand poti, sa ne povestesti cum este!
Numai_eu - trebuie sa avem rabdare cu piciuletii astia, cred ca a inceput sa le placa in burtici!
Anca, 38s+6zile
Andrei Cristian
burtica
chiquitita spune:
ancamarim-am expreimat eu gresit: placenta coborata a vazut-o la ultima eco acum 8 zile. Deci daca e coborata e mai bine sa faci cezariana?
GinaM in orasul meu epidurala nu e o procedura asa de utilizata. Se face de scurt timp, o face o singura dr, pe care poate nici nu o mai apuc...
Va multumesc de sugestii oricum, momentan ma dor ovarele sau ce o fi acolo de MOOOOR...
36+
Alma-Livia