***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

numai eu pai tu vrei sa nasti cu colegii la serviciu?
ca sa stea bebita cuminte trebiue sa stai si tu cuminte!
anca eu nu am mai avut rabdare
primul lucru azi dimineata le-am spalat
si acum sunt
mai astept putin si le calc
barbatu-meu rade de mine si de nerabdarea mea
"eheee ce-o sa mai faci tu d-astea!"
(isi imagineaza cumva ca pe el o sa-l sara randul
nu stie el ca nu are nici o sansa )
ma duc sa ma intind putin
ca si-a memorat ieri numarul doctoritei si ma ameninta ca daca nu stau cuminte o suna si-i spune ce fac (sa ma interneze iar)
rau -rau sot mai am!

mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andrada, Felicitari!!!

Bun venit bb Antonio!!! Sa ai o viata frumoasa, senina cu multe, multe bucurii!!!

Andrada, nasterea puiului tau mult dorit a raspcolit in mine sentimente demult uitate. Poate unele coincidente ai facut asta: noaptea de 11 spre 12, acelasi spital, baietel sau injectia cu calciu pana la julituri mi-au adus in minte nasterea lui R al meu.
Nu am dormit toata noaptea tot asteptand un semn. M-am trezit la 4 si am verificat telefonul. Nimik. Apoi la 5,20 eram perfect treaza. Cand am citit mesajul. M-am ofticat ca am adormit cand am vazut ca totusi in ro era 6 si tu nascusei de ceva timp. Ulterior am vazut ca mesajul avea ora 6,17. deci era trimis de 3 minute

Acum cand am vazut mesajele fetelor mi-am dat seama ca nu era prea tarziu sa anuntz.

Ultima ora: fetelor, am vb cu Andrada: E BINE.

Mai multe o las pe ea sa ne spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

NUMAI_EU poate se opresc contractiile de la No-spa.Oricum,stai linistita in pat pana cand tr sa mergi la dr.
Noi am intrat in sapt34 azi .Bebe e f activ mai ales seara si dimineata. Miercuri merg la control,ca n-am mai fost de ceva vreme si sper sa fie totul ok.Arsuri am si eu si sunt groaznice,mai ales inainte sa adorm,dar incerc sa le fac fata..Abia astept sa treaca odata totul,sa-mi tin puiutul in brate.Ca si voi,nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LULU,gata?????
Pai punem majoretele
Pai dupa Diana,tu o veni si randul meu...
Ancamari ,da,ca si tu esti pe langa noi.Vine ea si vremea noastra.
Kid pai saptamna asta iti face provocare daca nu nasti?!!
Si eu ma gandeam la varianta asta.Oricum eu sunt din ce in ce mai sigura ca nu am alta sansa
Si eu merg maine la doctora.
Carstea Sa-ti traiasca baietelul grasunel si cu ajutorul lui Dumnezeu treceti si peste asta.Sanatate multa la pitic!
Pauly si eu am avut o noate de cosmar:oftat,mutat de pe o parte pe alta,pipi,vise...

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Mari, Andreea-Vas Felicitari, sa va traiasca minunile!!!

Dianalaura, Felicitari pt noul statut: de mamica

Bun venit, Stefy!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Liviana eu zic sa stai cumintica,atat avea si eu(saptamani)cand am fost la dcotora si mi-a zis ca mai sta max 2 saptamani dupa cum era colul.Si asta fiindca ma agitasem f mult.Si daca m-am facut cuminte,uite...nu mai vrea sa iasa acum si au mai trecut aproape 2 peste cele previzionate .
Didi tu cum te mai simti?Bebe?

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Salutare, Salutare...

Miniuta si Anca fetele si multzam mult de grija. Sunt cum scriam azi un mesaj la cineva: scandalos de bine!
Sper sa fie si bb la fel de bine ca mine.

CRed ca a terminat Andrada cu umblatul am inceput eu. Sambata am avut zile deschise la R la gradi si a trebuit sa mergem pt organizare fiind in comitetul de parintzi. Mai rau ca am uitat sa imi cumpar o bucata din prajitura facuta de mine si acum cine se gandeste la ea ? io. Asa ca dupa amiaza mai fac o tava de krem-a-la-krem, reteta Nataliei aici pe forum.
Sambata dupa amiaza am fost la Ikea dupa patutz plus alte nebunii, ca de acolo mai luam o duzina de lucruri care nu stiu daca chiar trebuiau dar...

Azi mi-am ridicat coletul cu ceaiurile si cremele trimise de al meu frate.
Vroiam sa intreb cunoscatoarele: crema asta de carpicon este de fapt crema antiinflamatoare cu extract de plante si rasina de conifere? Ca la mine nu scrie nicaieri cuvantul: carpicon.

Maine mai niste programari si miercuri la gine si apoi pot sa nasc.
Dar nu in noaptea de marti spre miercuri ca imi pleaca omu de baza la Londra si nu am cu cine lasa copilul. Eh, mobilizare am pe aici, 3 familii s-au oferit dar...sau joi ca e Inaltare si aici e liber si inchis tot....

A trimis cineva PM lu Carstea? Saracuta nu cred ca are timp sa mai citeasca pe aici de asta a cerut PM.
Mai citesc ce mai ati mai scris si poate mai revin azi sau maine dimineatza.

MINIUTA, mi-am luat sutienul de la Müller cu 8,95E dar ser nu am gasit. Mai caut ca aveam si ditamai cutia plus alte fructe cumparate si cred ca mi-au scapat.

IRI, Cum se simte Iris?

Hehe, gand la gand Iri ca pana sa crosetez io mesajul asta ai scris si tu.

Androix, Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

michigan moasa pune si ursitorile si duce copilul la botez, nu? Trebuie sa te revansezi si tu la ursitori, asa am auzit.
numai_eu, deci si tu esti din Craiova? La ce doctorita mergi?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna gravidute si mamicute

O sa o iau la rand cu urarile:

LA Multe Lunisoare ALMA DAPHNE Chris 27 sa fiti sanatosi si voiosi!

Andrada - iti doresc sa vii repede acasa cu Antonio. Sa-ti traiasca si sa fie si el sanatos, voios si mancacios

DianaLaura - felicitari. Ce flacau ai tinut tu acolo in burtica

Msemcu - felicitari pentru cele 3 minuni pe care le-ai adus pe lume!

Cioaca si Vas - bravo mamicilor. Va asteptam acasa.

Carstea - sa va ajute Dumnezeu si a ajungeti cu bine si repede acasa

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Carstea si Irinuca_usa - Felicitari si sanatate multa bebeilor si voua!

Eu mi-am curatat (aspirat + frecat zdravan cu carpetin) canapeaua din sufragerie, un coltar destul de mare. Bineinteles ca m-am ales cu intepaturi puternice in col si bebelic agitat saltand prin toata burta. Asa ca a trebuit sa ma bag in pat, la orizontala.

Pitica, ce sa mai zic de baietasul asta care avea "sanse" sa iasa de la 28 sapt si acum s-a invatat sa se joace in burta de unul singur.

DidiAlex - multam de vesti si bravo ca esti bine. Eu carpicon nu am gasit si am luat cicatrizin (tot pe baza de plante. Dar stiu ca, carpiconul e pe baza de rasina de conifere.

Numai_eu - bafta la dr!

Oare se simte ceva cand se deschide colul?

Anca, 38s+5zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput