***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor ma speriati cu clisma asta... Mie imi suna urat - ca habar nu am cum poate sa fie. Dar oricum ma gandesc ca trece repede si nu pateste bebe nimic de la ea

Ralucami, am trecut 39... Dianalaura e cu 5 zile inaintea mea - 38 de saptamani si 5 zile (m-am uitat si in ticker in caz ca nu tineam bine minte)

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Dianalaura, felicitari!

Raluca, pe bune ca mi-e frica, dar nu-sh ce au picioarele astea.

Ti-am mai trimis un PM cu pat portabil de la Combi, ca nu stiu daca merge ajustata inaltimea la saltea...Ce-mi traduce mie Altavista e ca nu mai trebuie saltea (???). Si ma tot chinui sa dau de cel din colectia Rain forest, dar nu reusesc...E posibil sa nu-l aiba in Japonia???

Pe mine nu ma mananca burta de cand ma dau cu crema si ulei non-stop si de cand nu mai port toata ziulica pantaloni peste ea (asta iarna eram innebunita).

La ultimul mesaj, Dianalaura avea 38+5 parca.

Tu ai curaj sa mesteresti pe acolo???

Miniuta, nu mai fi trista . Cu arsurile te inteleg perfect. Eu numai de asta am suferit toata sarcina, dar de vreo 3 zile sunt infern. Nu mai am grad de comparatie si nu mai pot descrie. Nimic nu ajuta Si nici macar NU mananc, pur si simplu le am...de la aer...

Cateodata mai iau cate un antacid care ei zic ca nu e 100% recomandat in sarcina (ca are si un pic de aluminiu; normal trebuie sa fie pe baza de calciu si magneziu), ceva de tip rennie, doar cu ala supravietuiesc.

Pauly, asa e ...Imi vine sa scap...Dar ideal ar fi sa termin si saptamana asta (37), atunci cica e la termen... Parca mie mi-ar placea mai mult un taur...si daca tot am visat ca nasc pe 20...

Ma duc sa mananc o pizza cat roata carului

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Scuze fetelor, nu vroiam sa va mai fac o grija in plus
Partea buna e ca dupa aceasta procedura o sa aiba bebe loc sa iasa mai usor si mai repede.

Mergem si noi azi la doctor la control, parca-l si aud cum zice ''col lung, inchis'' cu un zambet si mai lung si ma invita sambata la spital
Si mi-l imaginez si pe al meu junior cum se prapadeste de ras

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Inca nu au cedat contractiile, in curand mergem la doctor..daca nu dau nici un semn in max 24 ore...stiti unde sa ma mutati
SI SPER SA MA MUTATI( in sensul ca eu asa as vrea...sa vedem daca e de acord si bebitza )

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lulu, pai nu ti-am de dimineata?Cat ai zice "peste"...Asta cred ca a fost odiseea ta, cu siguranta azi o sa iti vezi bebita.Un pt curaj!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Lulu, punem majoretele?

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Felicitari, Dianalaura1

Sadicutza, bine ai revenit!

Am fost si eu azi dimineata la spital sa-mi scoata firul si colul meu e taaareeee, asa ca nu nasc azi...

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ralucami, Dianalaura a scris la sfarsitul mesajului de azi dimineata 38s+6zile, deci cred ca putem trece 39s si ne corecteaza ea daca e cazul.
Pe mine ma mananca TOATA burta si sanii de mor, deja se fac 2 sapt. Sanii au facut vergeturi cam peste tot chiar de la inceputul sarcinii si nu-mi amintesc sa ma fi mancat atuci, mai ales ca ma dureau si cand respiram. pE burta mi-au iesti vergeturi mari, urate rau, de sub buric pana in zona pubiana cam acum 3 saptamani. Cam de atunci ma mananca si burta dar nu cred ca e o legatura mancatul burtii cu vergeturile, pentru ca atunci as avea vergeturi pe toata burta. Iesitul in public e un chin, si noaptea ma scarpin prin somn, nu mai stiu ce sa fac. Am remarcat o mica imbunatatire la crema antiiritatii cu oxid de zinc, pe care o cumparasem pentru bebe si ieri mi-a fost mai bine pt ca am stat in burta goala in gradina. Cred ca o sa stau dezbracata si in casa ca nu mai stiu ce sa fac. Eu cred ca s-a subtiat pielea mult.

Anca, 38s+5zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut

Sunt sotul Dianei.......a nascut un baietel de 3,2 kg, 53 cm, nota 9/10. Operatia a decurs bine fara probleme,amindoi sunt bine si in curind or sa vina acasa......

diana 38+6 IANIS STEFAN
A sosit clipa
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Am plecat la doctor..in mod normal de acolo ori la spital...ori acasa si va povestesc ce si cum.
Lavini cel mai probabil tu vei afla mai multe detalii daca merg la spital de la gimnastica...te rog frumos sa le spui si fetelor!!
Va pupicesc pe toate !!
PT SURPRIZE!!!!!!!

Lulu 39+

Mergi la inceput