***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
poohy
.
ralucami
sa il foloseasca sanatoasa micuta ta bebelina.![]()
eu am experimentat in seara asta mici intepaturi in col
, iar dupa m-au durut incheieturile dintre picioare(din jurul vaginului), parca ma ardeau...dupa ce am stat in patut parca sau mai ameliorat...am inteles ca ii ceva normal pe cum avansam in sarcina nu?
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
poohy spune:
Eu ma retrag pe ziua de azi :) Dar nu inainte sa pun fetele la treaba pentru Dianalaura (nu te mai deranjez pe messenger):

Curaj si o sa vina Stefy repede-repede!!!
Anca
37+ 
poze
bebelusa
mihamora spune:
Dianalaura mult succes maine, nastere usoara si refacere rapida.

Felicitari noilor mamici Cioaca Vas si Msemcu sa va traiasca bebelusii!!!

38+
Dominic
POZE
ursulet
mary_lou spune:
Dianalaura,bafta maine,nastere usoara sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti

FELICITATI MARI SI VAS!!!!!
poze cu noi si bebe
Mary
34+
Patrick Andrei
numai_eu spune:
Acum am terminat de citit tot ce ati scris de cand nu am mai intrat eu. Cati bebici au aparut in ultimele zile!
Felicitari Arcadia, Andrada, Cioaca, Msemcu si Vas! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi. Iar voua refacere rapida si sa aveti laptic sanatos pentru bebei.
La multi ani! fetelor care si-au sarbatorit ziua de nastere zilele astea. Imi cer scuze ca nu mai stiu exact despre cine este vorba, dar se pare ca bebe se cam hraneste cu neuronii mei in ultima vreme, caci uit ceva de groaza si nu mai procesez deloc unele informatii. Sper sa imi mai ramana totusi cativa si dupa nastere.
Dianalaura nastere usoara maine 

.
Fetelor, sunt tare dragute leaganele despre care vorbiti. Cred ca o sa-mi iau si eu unul. Pepsi, cat de mare este cel care se pliaza? As ruga-o pe cumnata mea sa mi-l aduca din Canada cand o sa vina sa-si vada nepotelul, dar nu vreau sa fie foarte voluminos si sa ii incomodeze la bagaje.
Multa bafta fetelor care merg maine la control. Chiquitita, la ce medic mergi? Poate ai mai multe date in legatura cu cat se mai da la nastere pe la noi, ca nu am nici cea mai mica idee, iar prietenele mele fie au nascut acum doi ani, fie nasc dupa mine.
Si pentru surprizele din noaptea asta si de maine pana ma intorc eu de la lucru pun fetele la treaba 

.
Fetele care nu mai au rabdare sa-si vada puiutii, nu ii mai rugati atata sa vina pe lume, caci se pare ca avem o generatie de bebici incapatanati care fac tot posibilul sa le puna la incercare nervii mamicilor lor. Spuneti-le ca ii asteptati pe undeva pe la Craciun, ca poate atunci se incapataneaza sa va faca in necaz si vin mai repede.
Acum ma bag si eu la somnic. Noapte buna la gravidute, mamici si puiuti, o noapte linistita si fara insomnii si agitatie.
ELTEKA spune:

Vas, Msemcu, felicitari! 

Dianalaura, mult curaj!

Raluca, ieri am gatit pe japoneza (prima data ever, ca inainte doar sushi faceam), nu mi-a venit sa cred ce delicios a iesit
. Pur si simplu dupa ce am mancat la japonici, am venit si am reprodus. Sunt asa mandra
! Acu' nu stiu cum sa fac sa car neshte ingrediente in Europa (gen seaweed, pestisori din aia mici uscati de-i poti pune in orez etc). Oricum, eu nu stiu ce am dar as manca in disperare. Mult si bun
. Iti dau PM cu chestia cu leaganele. O zi frumoasa "acasa" 

Pauly, eu cateodata am dureri din alea de cred ca atunci nasc, zic "gata, a cazut la locul potrivit, vine!"...dar a2a zi revine totul la normal...ca azi...
. Am mai si fost in vizita la niste japonici (mame de baieti) care au zis ca baietii vin mai tarziu, ai lor au "intarziat" cel putin 5 zile. Inseamna ca mai e o luna... Sau???...Maine am control si se verifica...
Pentru surprize! 

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
dianalaura spune:
fetelor, a sosit clipa....ma duc la un dus si pe la 7 la spital..cu tot alaiul..sot, mama, sora...Oricum, numai pe la 9, 9 si ceva incep operatiile, sper sa diu eu prima....
Noaptea a trecut cumva, m-am trezit de mai multe ori..mi-m facut o gramada de ganduri..
-dar nu cum va decurge operatia, ci mai degraba cat o sa fie de mare bebe, cum o sa fac sa ii dau plicul anestezistului si doctoritei...chestii de astea....la operatia in sine nu m-am gandit, chiar nu mi-e frica....am asteptat 9 luni lucrul asta, ca acum sa-mi fie frica.
Va pup
si multumesc mult fetelor pentru incurajari. Va doresc sarcini usoare in continuare si nastere usoara si recuperare rapida tuturor care vor naste in perioada cat stau eu la spital. Oricum, il pun pe sot sa verifice forumul, sa fiu si eu la curent cu cine a mai nascut! Acasa daca totul e ok o sa venim abia vineri, asa e aici, 5 zile te tine cu cezariana. OK. S-a eliberat baia..am plecat...va dau sms cat de repede pot!
diana
38+6
IANIS STEFAN
A sosit clipa
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Sobi spune:
felicitari Msemcu - Mari pentru cele trei printese!
felicitari VASpentru Eliza Ioana!
dianalaura
nastere usoara si recuperare rapida!
fetelor, contractiile dureroase se manifesta doar prin dureri ca la ciclu sau sunt insotite si de intarirea uterului? ca am inceput sa experimentez dureri, insa fara intarire de burtica.
o saptamana usoara si frumoasa!
Andreea 33+
Vladut
POZE
Pepsi spune:
arcadia, incearca laptele de soia, e natural si face minuni!la prima sarcina am suferit rau de tot de constipatie, acuma, de cind cu laptele de soia, l-am descoperit cu alergia lui Dominic, nu am avut probleme deloc!
pauly, balansoarul este de la fisher price, poate il gasesti in Ungaria!merci. uite l-am gasit da numa in Franta, vezi poate livreaza http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=222001&e=detail&site=fr&selcat=bgsw&pid=37466
piticagogosica, e super ca andrada are lapte deja! incepem galeria si ptr tine?asa eram si eu la Dominic, faceam orice, ajunsesem la 41s!numa sa nasc!
vas 

felicitari, pina sa scriu eu ai nascut, bravo, felicitarile mele!
cioaca, felicitari, refacere usoara!
elteka, ma pricep si eu la deshis capitole, asa ca stai linistita, timp sa am numa! ca inca merg la munca!
amely, frumoase pozele cu bebe!
mari, iubito, te felicit si aici! sint tare fericita ptr tine, ti-ai vazut visul cu ochii, meriti din plin tot ce ti se intimpla, esti o fata de milioane, ai crezut si ai reusit!
numai eu, cel care se pliaza e mic, adica intra intr-o valiza, mare! si uite m-am uitat pe situl de la Toys si are 7 kg.
Flavia
36+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie