Loganul....
Raspunsuri - Pagina 2
alinutza00 spune:
dar de logan MCV,cea noua de 7 locuri, stiti ceva?
noua ne cam surade, si ca pret si ca dimensiuni
BraveGirl spune:
La mine stiu vecinii ce masini am si am zis sa va zic si voua ...glumesc.Ce vreau sa zic...avem si eu si sotul masini straine f bune dar de curand am cumparat un Logan pt parintii mei. Si vreau sa va spun ca am ramas placut impresionata...la banii pe care i-am dat pe ea masinuta e mai mult decat ok. Noi am luat 1.6 si te sfatuiesc sa iei la fel. Inca nu pot sa zic cum se comporta in timp, dar pana acum nu am ce sa zic de rau...
==========
Corina
Albumul meu
numeioana spune:
Diesel e varianta cea mai buna...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
roxica spune:
multumesc fetelor pentru raspunsuri..oricum masinauta e comandata inapoi nu mai am cum sa dau..mie mi-a placut loganul de cind am vazut-o a fost singura dacie care mi-a placut...si pt ca am si doua fetite mi-a trebuit o masina mare pt bagaje ca numai cu un copil cind mergeam la mare stateam ca oltenii la piata dar acum cu doua!
nu am condus niciodata un logan nu stiu cum merge noi am avut un opel kadette si acum ne luam loganul..sotul inca plinge dupa opel lui nu-i place loganul dar la insistentele mele a cedat...atit imi trebuie sa ne faca vreo problema!
la pretul de in jur de 10.000 euro cit ne-am fi permis sa dam pe masina ne-am uitat si la chevrolette si la hunday dar erau ca motorizare mai proaste ca loganul, mai mici si in spate si la portbagaj si nu avea nici dotarile loganului si am zis ca doar de mindrie ca am masina straina nu-mi trebuyie! plus ca am vrut o masina cu fundul ridicat ca destul cu opelul am spart nu stiu cite tobe in gropile din romania si in anumite borduri toti mi-au spus ca pentru drumurile noastre loganul e super...eu totusi sper sa fie intr-un ceas bun si sa fim multumiti de ea
marci spune:
Eu am logan si nu regret alegerea facuta pt:
1) raportul calitate/pret mi se pare ok;
2) nu a necesitat sacrificii financiare;
3) nu am garaj si nici loc de parcare, motiv pt care o parchez pe strada.
Saptamana trecuta am gasit-o busita , cu usa infundata si va dati seama cat ma ofticam daca plateam la ea de ma ofileam. De asemenea, zgarieturile sunt inerente cand o parchezi in str.
4) masinile romanesti, fie ele si logan, nu sunt tentante pt hoti. Poti merge linstita cu ea si la bulgari, ca nu-i intereseaza.
Daca o sa conduci si tu masina ar fi ideal sa vorbesti cu aia care ti-o livreaza sa-i puna senzor de parcare, pentru ca te ajuta f mult cand dai cu spatele.
andrath spune:
Iertare ca intru pe subiectul roxicai!
Are si mandea o intrebare: Este careva printre voi care a trecut de la solentza la logan? Diferente notabile?
Ca ma tenteaza si nu stiu ce sa fac...
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"As I mature, I've learned that we are responsible for what we do...unless we are celebrities."
Alexa Ioana spune:
da, noi am trecut de la solenza la logan acu' o luna.
da, sunt diferente destul de mari.
in primul rand spatiul (si mai ales portbagajul). cu un copil mic, conteaza f mult. in solenta puneam in portbagaj patutul pliant si caruciorul umbrela, si abia mai ramanea ceva spatiu pentru restul bagajelor. in logan, nici nu se pune problema ca nu ar incapea toate.
apoi pe logan avem aer conditionat, servo, abs, airbaguri, etc, ceea ce nu aveam pe solenza, deci in cazul nostru si asta e un pas inainte.
apoi din punct de vedere al comfortului... scaunele sunt mult mai comode. si pozitia la volan e mai comoda, loganul avand scaun cu reglare pe inaltime si reglare pt zona lombara.
un alt avantaj pentru mine e ca loganul are in mijloc spate centura in 3 puncte, deci pot pune acolo scaunul alexei, si pot (cand ma lasa ea ) sa stau in fata. daca stau in spate mi se face ingrozitor de rau. in plus, chiar daca scaunul fetei e in mijloc, ceilalti pasageri din spate au loc suficient sa stea super comod.
si la manevrabilitate, si la consum, noi simtim diferente notabile fata de solenza, si suntem foarte multumiti. sotul meu spune, de exemplu, ca e foarte incantat de cum se "aseaza" loganul pe sosea in curbe (fata de solenza), zice ca e mult mai stabil.
daca mai imi amintesc ceva, iti zic. dar per total, e o diferenta mare intre cele doua...
andrath spune:
Ce fel de logan ai?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
DianaR spune:
Intreba careva de MCV. Noi avem, varianta de varf, 1.6 16 valve. Avem si un ambition de 1.6 de vreo 2 ani jumate de care eram oricum extrem de multumita. Inca MCV-ul e un vis! Motorul e super, nu e spinten, adica sa nu va aseptati la ce stiu eu ce demaraje, dar trage binisor si simti ca apesi pe acceleratie si desi e deja peste 4000 de turatii inca tasneste! La modelele noi au mai lucrat la cutia de viteze care e beton si ceva butoane si butonase. MCV-ul are un portbagaj super spatios noi de fapt ptr asta l-am si luat.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete