Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
RGE spune:
BB CALM MAMI CA IES ELE...ai timp 9 luni sa inveti.....sper sa nu arunci cu tigaia dupa mine...gandeste-te ca mai ai nevoie de ea...calmeaza-te si mai incearca..spor la treaba si succes!!!
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
RGE spune:
bine ..sper ca esti multumita se apuca juma' de forum de facut clatite acum..inclusiv eu ..ca pute de la o posta
ROXANA 16+ 80% "KIWI"
bb_yasmi spune:
Roxana, stai linistita ca nu imi ies..... nici nu mai fac!!!! asa ca nu are de unde sa miroase....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
dama spune:
Hai, mey, BB, cum sa nu-ti iasa nici una? Eu tocmai le-am terminat, vreau sa spun si de mancat si sunt . Vezi ca paote compozitia e prea lichida, mai pune niste faina. Si focul nu trebuie sa fie foarte puternic. Nu stiu ce sa-ti mai spun...
11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"
dama spune:
quote:
Originally posted by RGE
am inteles ca in perioada asta apar tot felul de dureri..pe care se pare ca le am si eu..se mareste uterul,creste bebe, mi s-au marit soldurile, ma dor oasele noaptea..am crampe, bleach..sper sa nu va sperii sau sa va suparati pe mine ca va spun dar sunteti singurele care ma inteleg ..promit sa caut reteta de shaorma si o postez ..dar lasati-ma sa-mi revin putin..pls
Roxana, pe mine nu ma sperii...asa ca varsa-ti "durerile" pe aici, macar sa fie prevenite fetele, nu cred sa se supere cineva.
Sigur, sunt si momente din astea mai putin placute, dar nimic nu e mai minunat decat a purta in pantece, un pui mic si scump. Pt cele care sunteti la primul bebe, va spun ca va veti simti mai inconfortabil dupa ce veti naste...e senzatia ca ti-a fost luat ceva ce era parte din tine. Eu una asa am simtit.
11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"
catus76_ro spune:
salutare butici!!!
mai incerc si eu sa scriu, desi va citesc zilnic..cand am acces la net Sper sa se fi facut deja 10 mesaje sa putem si noi discuta...eu postez mesaj si nu primesc raspuns pt ca apare moderat dupa cateva pag si deja nu-l mai citeste nimeni
pana acum nu mi-a mers netul...offff...si am stat la bucatarie cu o tona de snitzele de facut...plec maine intr-o mica excursie la vulcanii noroiosi
pupici 8+
loub_erika spune:
fetelor se pare ca azi vb mai mult de mancare,ce bucatarese suntem noi...,apropo de clatite..,voi ati incercat vreodata sa puneti pe clatita aproape gata ,branza topita,o felie de sunca,sau chiar si un ou ,dupa care sa o inpaturiti acolo in tigaie,sa o mai lasati un pic de pe o parte pe cealalta ca sa se faca si oul,dupa care se pune pe farfurie si se rade un pic de branza,mmmmm,e o bunatate!!! Sotul meu e francez iar ei sunt inebuniti dupa clatite de genul asta,atat doar ca le fac din faina neagra ,direct pe o plita rotunda ,,ati incercat reteta asta?!
13+
loub_erika spune:
nu mai e nimeni pe aici...,ati plecat toate la plimbarica...,sau la facut de clatite!?
13+
RGE spune:
DAMA ..ma bucur ca gandesti asa...eu una am citit o data ce au putut sa scrie niste mamici despre nastere si m-au speriat asa tare incat parac nu-mi mai doream copil..pe urma mi-am dat seama ca sunt si multe rautati pe lumea asta si egoism...
asa ca mi-am luat inima in dinti....nu pot sa ma vaiet acum sunt niste dureri normale nu ma deranjeaza ca durere..ma deranjeaza (sper sa ma intelegi), mi se face frica mai bine spus ..ma sperii sa nu cumva sa fie ceva cu bebe...in rest pe mine poate sa ma doara....
ROXANA 16+ 80% "KIWI"