Excursie Egipt

Excursie Egipt | Autor: hristina

Link direct la acest mesaj

Astazi am aflat de oportunitatea unei excursii in Egipt si ma tenteaza.
Vreau insa sa va intreb cum vi se pare pretul de 1000Eu de familie, tinand cont ca destinatia nu e tocmai Cairo, ci un orasel ,Ismairia, parca.
De la aeroport insa, este un autocar pus la dispozitia grupului care face transferul in acest oras si apoi in excursii la Cairo.
In pret mai intra vizitarea Muzeului de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul, croaziera pe Nil si spera cel ce ocupa de grup sa vb si de Valea Regilor, plus plaja , nu mai stiu unde,parca la Canalul ....
Tot in pretul asta intra avionul dus-intors si cazarea intr-un campus studentesc,plus masa.

Cum vi se pare pretul, celor ce deja stiti ce ofera Zona respectiva? Merita efortul?

Va mai dau detalii pe parcurs ce aflu; deocamdata sunt atrasa dar nu si hotarata! Meditez inca!
A, e vorba despre 10 zile; 28 august- 8 septembrie!

Kasi si Victoria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Du-te repede, repede si nu mai sta pe ganduri.
Dar cum de e asa ieftin?
Mie Egiptul mi-a placut la nebunie, am fost peste tot, si e absolut superb.
Si litoralul lor e bestial,Sharm-Al-Sheick este superba,ca statiune si ca orice altceva.
Fugi, nu mai sta pe ganduri.
Vacanta placuta si sa vii sa zici daca a fost ok. Sunt sigura ca asa va fi.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie una mi se pare rezonabil daca este pentru o familie.Noi am fost de Craciun in croaziera, deci am avut zbor Paris -Luxor si apoi cairo -paris, all inclusive pe croaziera si toate intrarile incluse si am platit 750 euro de persoana.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Pretul pare bun pt o familie.
Soacra mea pleaca la sfarsitul acestei luni pt 2 sapt si a platit aproape 900 de euro/pers.A mai fost de doua ori si i-a placut ff mult.

Mergi la inceput