Fetele din Japonia
Raspunsuri - Pagina 13
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Midori
Salutare,
Abia azi am descoperit subiectul Japan....
Eu locuiesc aproape de Yoga (10 min de la Shibuya, pe Denentoshi-line)
in aproipierea parcului Kinuta.
Daca este cineva prin apropiere ne putem vedea la o plimbare de BBi...
Pe curand...
C
Servus, Midori
Cind am citit "Shibuya", am avut o tresarire, pentru ca sora mea locuieste in Tokyo (Shibuya-ku), si banuiesc ca nu esti departe de ea. Ea nu stie sa foloseasca (virgula) computerul, sotul ei fiind cel care ii printeaza e-mailurile de la mine (momentan ma aflu in Romania, dar intii merg prin SUA, apoi ma voi muta in Canada in maxim 6 luni).
Am vizitat-o pe sora mea in in noiembrie 1995, si imi aduc aminte foarte bine ca locuieste linga Yoyogi park... E destul de aproape de tine, sau alte romance de acolo...?
Sora mea (se numeste Rodica) a nascut pe 31 mai un baietel, si e cam singurica pe-acolo... Mai are un baiat, adolescent (are deja 16 ani). Imaginati-va ca, dupa 16 ani, a realizat ca mai vrea un copil... A Are 41 de ani, si locuieste in Tokyo din 1990 (sau 91).
Ma gindeam - daca sunteti de acord - sa o contactati si pe ea, in cazul in care decideti sa va mai vedeti, voi, fetele din Tokyo. Cred ca s-ar bucura enorm sa aiba cu cine sa mai iasa, macar o data la X luni...
Daca vreti, scrieti-mi pe yahoo messenger (aida_p@yahoo.com) sau pe mail (aida@oros.ca), si va dau numarul de telefon al sorei mele. Sau spune-ti-mi cum vreti sa facem
Pupici tuturor, si sa va creasca bebeii maaaaari-maari
Aida
Julie spune:
Ce facem, fetelor, ii punem lacatel subiectului astuia, ca deja are 9 pagini, si-l lasam sa curga pe ala nou (clubul japoneze(i)lor)?
Votati, va rog :)))
Julie
eli spune:
Eu sunt de accord pt ca sunt deja multe pagini si cum nici nu merge "Cautare" imi este foarte greu sa citesc fiecare pagina pentru a gasi un lucru. Reusesc sa o fac pe 9 pagini, deocamdata, dar cand vor fi mai multe. Insa daca celelate fete vor sa pastreze acest subiect si sa scrie aici propun sa il sterga moderatorii pe celalat "Clubul " ca sa nu se creeze confuzii.
Eli din
ralucami spune:
Julie abia acum am vazut intrebarea ta. Din partea mea e OK. Poti sa il stergi oricand. Sorry pt intarzierea raspunsului
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
EDDY spune:
Shi io cred ca nu se supara nimeni,Julie,daca pui lacatzel pe asta!
Eddy & Antonia Naomi